Ja bym te "ogonki" po prostu przyszyła . Na okrętkę, tak, żeby w razie potrzeby łatwo było przeciąć nitkę.
A migające lampki dla mnie również są jakimś upiornym wynalazkiem. I doprawdy nie mogę pojąć komu to się podoba.
Moderator: Estraven
Patmol pisze:dogomania w pewnym sensie istnieje nadal/ ale tylko w zakresie pomocy dla psów bez domów
nie ma tam kogo zapytać; bo nie tam juz takich normalnych wątków o jedzeniu. To znaczy watki są -ale własciwie tylko z reklamami karm.
zamówiłam sobie dzisiaj rano na allegro 4 niebieskie kubki porcelanowe/ niedrogie i ładne. TURKUSOWE. uwielbiam ten kolor. polska porcelana. bardzo dobra cena/ czyli taniutko.
bo jakoś mi kubki w mieszkaniu zniknęły; część pewnie porozbijana , cześć pewnie Młody zabrał do akademika.
nie ma w czym się rano napić herbaty![]()
dostałam maila, że już szykują do wysyłki i może jutro przyjdą
wiec byłam bardzo zadowolona
po czym zadzwonił Pan ze sklepu ,że przeprasza ale oni tych kubków jednak już nie mająi odeśle mi pieniądze
to tak jak w czarny piątek kupiłam super fajny i niedrogi/bo z promocją / plecak dla Kai. i jeszcze się okazało że ostatni to był.więc w ostatnim momencie kupiłam
byłam bardzo zadowolona z siebie ze 3 dni
po czym dostałam maila, że bardzo mnie przepraszają, ale jednak tego plecaka nie mają na stanieto znaczy Pan szukał i szukał, ale nie ma;
Myszorek pisze:Patmol pisze:dogomania w pewnym sensie istnieje nadal/ ale tylko w zakresie pomocy dla psów bez domów
nie ma tam kogo zapytać; bo nie tam juz takich normalnych wątków o jedzeniu. To znaczy watki są -ale własciwie tylko z reklamami karm.
zamówiłam sobie dzisiaj rano na allegro 4 niebieskie kubki porcelanowe/ niedrogie i ładne. TURKUSOWE. uwielbiam ten kolor. polska porcelana. bardzo dobra cena/ czyli taniutko.
bo jakoś mi kubki w mieszkaniu zniknęły; część pewnie porozbijana , cześć pewnie Młody zabrał do akademika.
po czym zadzwonił Pan ze sklepu ,że przeprasza ale oni tych kubków jednak już nie mająi odeśle mi pieniądze
to tak jak w czarny piątek kupiłam super fajny i niedrogi/bo z promocją / plecak dla Kai. i jeszcze się okazało że ostatni to był.więc w ostatnim momencie kupiłam
byłam bardzo zadowolona z siebie ze 3 dni
po czym dostałam maila, że bardzo mnie przepraszają, ale jednak tego plecaka nie mają na stanieto znaczy Pan szukał i szukał, ale nie ma;
To ja tak mam często w Pupil expert, zamówię karme dla kotów, bo jest na stronie, czekam, czekam , a za kilka dni telefon, czy np mogą wymienić na inną , bo tej nie ma. no gdybym chciała inna, to sama bym sobie zamówiła. kot alergik je tylko kilka karm.Wyszłam z założenia,że tam gdzie mogę , wybieram opcję za pobraniem.
Patmol pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, sylwiah28 i 255 gości