Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:Dodam, że za pierwszym razem nie mając jak się nam odwdzięczyć, Pani nazrywała nam swoich przydomowych kwiatków.
Dzisiaj za to dostałam dużą reklamówę jabłek![]()
Chcą się odwdzięczyć, jak tylko mogą.
Dlatego proszę o wsparcie dla nich, dla kotów i dziękuję za pierwsze 10zł, Zosik
Chiara pisze:Isabell36 stara się pomóc pani Ani z Gniezna z TOZem, za co bardzo dziękuję.![]()
isabell36 pisze:Chiara pisze:Isabell36 stara się pomóc pani Ani z Gniezna z TOZem, za co bardzo dziękuję.![]()
zadzwoniłam dzisiaj do urzędu miasta w Gnieźnie - powiedziałam, że dzwonię w imieniu koleżanki, bo jakby zaczęła mnie wypytywać o koty to nie dałabym rady - bardzo miła Pani poinformowała mnie, że nie mają już dużo środków, ale jakieś środki są, powiedziała, że wystarczy aby Pani z TOZ-u sprawdziła miejsce bytowania kotów i przekazała do urzędu że koty są i potrzebują zabiegów, to miasto da na sterylki - może nie wszystkich od razu ale jak będą nowe środki w 2015 roku - to resztę też zasponsorują.
Od razu dostałam namiary na tą Panią z TOZ ...
nie dzwoniłam bo nie chciałam tak bez porozumienia z Panią Anią - czy mam dzwonić jutro, porozmawiać z babką, czy zostawić dogranie sprawy Pani Ani ? Pierwszy krok już został zrobiony - mogę to ciągnąć aż do skontaktowania zainteresowanych, chociaż strasznie tego nie lubię, bo może się okazać że coś ktoś inaczej zrozumiał ....
Chiara pisze:
Widać śliczną kotkę.Dostaje N°157. Koszt jej sterylizacjii to 80 zł.
tomek_k pisze:Maluchy do adopcji czy zostają? Ile wśród nich kotek?
isabell36 pisze:właśnie doczytałam na FB, że dziewczyny z Gniezna mają kotkę z 7 maluchami![]()
szczerzę powiedziawszy zatkało mnie![]()
![]()
od 12 sierpnia wiedziały, że jest kotna i to wysoko, nie wiem czy nie próbowały łapać, czy ona taka dzika że się nie dała, czy nie chciały sterylki aborcyjnej
![]()
![]()
![]()
![]()
nie oceniam ich - ale .... DLACZEGO !!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 92 gości