Może jeszcze wrócisz..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Tak jak pisała KOKTINS Z CAŁYM SZACUNKIEM LIDKA ALE TAKIE KOTY POWINNO SIE USYPIAĆ ...
Goyka pisze:lidka02 pisze:Tak jak pisała KOKTINS Z CAŁYM SZACUNKIEM LIDKA ALE TAKIE KOTY POWINNO SIE USYPIAĆ ...
nie wierzę...
![]()
Goyka pisze:lidka02 pisze:Tak jak pisała KOKTINS Z CAŁYM SZACUNKIEM LIDKA ALE TAKIE KOTY POWINNO SIE USYPIAĆ ...
nie wierzę...
![]()
lidka02 pisze:...
kotkins
Tytuł: Re: Nie ZBIERACZOM, czyli czym jest zbieractwo?PostNapisane: Pt wrz 20, 2013 20:24
...
Jest granica ratowania życia-choć pewnie każda z nas uważa ,że przebiega ona gdzie indziej.
...
Lidko z całym szacunkiem: podejmę sprawę Grażyny, Twojej kotki , która obecnie jest u Alab 108.
Kotka u Ciebie chorowała, nie byłaś w stanie zapewnić jej leczenia.
Moim zdaniem (a każdy może mieć inne zdanie!) gdybyś nie ratowała całego świata mogłabyś się skupić na leczeniu Grażyny.
Tak zrobiła Alab.
Poświęciła czas, pieniądze i wysiłek dla jednego kota.
Dla Grażyny-Gajki.
Skutek?
Kot jest niemal zdrowy (niektóre koty zupełnie zdrowe nigdy nie będą), szczęśliwy i piękny.
I TO jest kwintesencja pomocy, mądrej pomocy.
Branie wszystkiego , jak leci jest stawianiem siebie w roli boga, tyle ,że nie wszechmocnego.
alessandra pisze:witaj, KOTEK1988,
widzę,że jesteś z Wrocławia-macie tam dr Kiełbowicza, jeden z najlepszych okulistów, prawdę mówiąc ja radziłabym, skoro to na miejscu, właśnie do niego udać się z kotkiem.
Jeśli to faktycznie chlamydia, proponowałabym , co u mnie zdało egzamin kiedy adoptowałam kota z chlamydia do stada 3 kotów dorosłych nieszczepionych, podawać obydwu kotom F-lizynę w pokarmie, nie mam pojecia natomiast jak sprawa ma sie z dziećmi-to, myśle,że BOŻENAZWISNIEWA może powiedzieć-jesli tu nie zajrzy, zapytaj na pw
-ale przede wszytskim jednak bym zdiagnozowała u okulisty jaka jest przyczyna takiego wyglądu oka
tutaj namiary:
Wrocław dr Zdzisław Kiełbowicz, Wrocław
Lecznica ul. Karłowicza 36, Zalesie, Wrocław;
tel. (0-71) 348-39-58
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 60 gości