KOCIA CHATKA Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 25, 2012 16:56 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Podpatrzone w zooplusie http://www.zooplus.pl/shop/gryzonie/kla ... tek/170708
Może by zrobić półeczki na legowiska i drabinki bo taka nawe niedroga sie wydaje ta klatka ,
albo połozyć ją na boku i tak używać :mrgreen:

Co z dyżurem dzisiaj !!!!!!!!!!!!! Ja siedzem w pracy :(
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lip 25, 2012 17:05 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Dorota Wojciechowska pisze:Podpatrzone w zooplusie http://www.zooplus.pl/shop/gryzonie/kla ... tek/170708
Może by zrobić półeczki na legowiska i drabinki bo taka nawe niedroga sie wydaje ta klatka ,
albo połozyć ją na boku i tak używać :mrgreen:

Teraz zauważyłam że w cenie 199 to chyba wyposażenie do tej klaty - nijak nie mogę znaleźć ile taka klata :(
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lip 25, 2012 17:28 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Dorota Wojciechowska pisze:Co z dyżurem dzisiaj !!!!!!!!!!!!! Ja siedzem w pracy :(
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lip 25, 2012 17:44 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Dorota Wojciechowska pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Co z dyżurem dzisiaj !!!!!!!!!!!!! Ja siedzem w pracy :(

Marta pojechała z Miśką ze zdrowej i z Łazienkowcami do weta ,jak będzie wracać to wstąpi po mnie i zrobimy szybki dyżur

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro lip 25, 2012 18:18 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 23.07.-29.07.2012 r.
23.07. pon. rano Marta wie. Ewa
24.07.wt. rano Kasia wie. Beatka
25.07. śr. rano Marta wie brak
26.07. czw.rano brak wie. Mara
27.07. piat rano Beatka wie. Iwonka
28.07. sob. brak wie. brak
29.07. niedz. rano Dorotka wie. Marlenka

jutro rano też chyba nie ma nikogo na dyżur

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro lip 25, 2012 20:34 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Pepe i Marika, czyli dwa buraski z Łazienkowców mają linco w zastrzykach, narazie na 3 dni, podawac wieczorem. Tolfina w zastrzykach tak jak miało byc, czyli jutro wieczorem i sobota wieczorem. Trzeba im też podawac lisyne, jest w witrynce, w pojemniku jest miarka, jedna dawka na jednego kociaka.
Kąpiele ich grzybka cały czas tak samo, Marice wylazło dodatkowo na łapce i nad okiem, a Ronaldo i Pepe na ogonkach. Najlepiej kąpac ich tak jak to było u Berta i Erniego, czyli po całości. Nie możemy ich szczepic na to dizadostwo bo są chorzy :(
W niedzielę kontrola.

Miśka ma trochę podrażnione gardło, ale nie mocno, może jej się coś zaczynac z kratanią. Dostała coś przeciwbólowego i p-zapalnego i na wynos na jutro syrop do pyszczka na wieczór (jest w szafce na zdrowej). Mamy jej też dawac immunodol. Musimy ją obserwowac, czy ma apetyt i czy duzo pije.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro lip 25, 2012 21:30 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

A jutro dyżuru brak :oops: :oops: :oops:

8) ARO
Ide spac padam

The Szops

Post » Śro lip 25, 2012 21:32 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

No "kurtka na wacie" mało nas :evil: - problemy z dyżurami na dodatek nie da się szybko bo tyle kotów :cry:
Kasia a ty nie dasz rady :?:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lip 25, 2012 23:35 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=144506 o Sosnowcu
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lip 26, 2012 5:52 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Dorota Wojciechowska pisze:A co z tym dzisiejszym dyżurem- da ktoś radę :?:

I mam pytanie czy ktoś da radę do p. Eli podskoczyć z maluchami krzaczkowymi na przegląd i odrobaczenie- niestety godziny takie że trudno się zebrać - jutro od 11 do 14 ????

I jeszcze mam prośbę.
Złapanie krzaczkowej bardzo mi leżalo na sumieniu.
Uważam że pomagamy kotom i nie możemy być obojętni na najbliższy teren- czyli rozmanażalnię pod nosem. Bo wiadomo jaki tam ruch samochodowy a i teraz ta baza zlikwidowana - która była w jakimś stopniu dla kotów kryjówką.

Więc pomimo zagęszczenia wyłapaliśmy ją - tym bardziej że mogla być znowu w ciąży.

I tu moja prośba.
Wszyscy widzą jak jest sytuacja finansowa trudna.
Może kto da radę, to wpłaci na ten konkretny cel jakiś grosik - pokrycie kosztów sterylki szylkruni i przeglądu maluchów.

Ja dam 10 zl. czy ktoś się dolozy :?:

Szylkrunia jak będzie dziczyć bardzo to po minimalnym czasie wróci na wolność. Czy do krzaczków zobaczymy :?:

Witam!Ja mam tą puszkę u koleżanki,może ją przywiozę w niedzielę,coś tam się dozbierało,a może jeszcze do niedzieli coś uciułamy,co pani na to?
A jeśli ta kotka będzie nadal dziczyła,to niedaleko mnie jest duzo spokojniejsze miejsce(są nieużywane stodoły,łąki),a i koty mają luzik,bo bez aut prawie.No i radzą sobie świetnie,bo myszy,nornic,ptaszków "ci u nas dostatek" :) przez cały rok.Wiem coś o tym ,bo moje kotki znoszą świeże mięso o każdej porze roku :P i codziennie.
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

Post » Czw lip 26, 2012 6:04 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Wiesia podjedzie do kociaków :1luvu:

The Szops

Post » Czw lip 26, 2012 7:34 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Wczoraj rozmawiałam z 3 osobami z mojej pracy, powiedzieli, że oni są jak najbardziej za taką akcją i że sami by coś kupili :) Dziś mam na 12 i będzie szefowa, oby była w dobrym humorze :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Czw lip 26, 2012 7:43 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

anksunamun pisze: A jeśli ta kotka będzie nadal dziczyła,to niedaleko mnie jest duzo spokojniejsze miejsce(są nieużywane stodoły,łąki),a i koty mają luzik,bo bez aut prawie.No i radzą sobie świetnie,bo myszy,nornic,ptaszków "ci u nas dostatek" :) przez cały rok.Wiem coś o tym ,bo moje kotki znoszą świeże mięso o każdej porze roku :P i codziennie.

Nawet jesli nie ta kotka to.... bardzo potrzebujemy takich miejsc, gdzie moglibyśmy po sterylce wypuszczać koty czy to z KCh czy ze schroniska, które nie nadają się do adopcji, są dzikie lub przyzwyczajone do życia na wolności, dziękujemy :1luvu:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw lip 26, 2012 7:44 Forum

Edytka ja weszlam na tego linka :oops: i nic z tego nie zrozumialam :oops:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lip 26, 2012 7:46 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Mara S pisze:
anksunamun pisze: A jeśli ta kotka będzie nadal dziczyła,to niedaleko mnie jest duzo spokojniejsze miejsce(są nieużywane stodoły,łąki),a i koty mają luzik,bo bez aut prawie.No i radzą sobie świetnie,bo myszy,nornic,ptaszków "ci u nas dostatek" :) przez cały rok.Wiem coś o tym ,bo moje kotki znoszą świeże mięso o każdej porze roku :P i codziennie.

Nawet jesli nie ta kotka to.... bardzo potrzebujemy takich miejsc, gdzie moglibyśmy po sterylce wypuszczać koty czy to z KCh czy ze schroniska, które nie nadają się do adopcji, są dzikie lub przyzwyczajone do życia na wolności, dziękujemy :1luvu:

Nie ma sprawy,mozecie nawet panie przyjechać do mnie i zobaczyć co i jak.
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

[poprzednia][następna]