Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 18, 2012 21:14 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

morelowa pisze:A wizyta przed/poadopcyjna? :oops:

U nas to standard :mrgreen:
joanna3113

Post » Czw lip 19, 2012 4:26 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Przepraszam zerwało mi połączenie z internetem... i dopiero teraz się pojawiło.
Kasi już wysyłam maila.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw lip 19, 2012 6:47 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Basiu, zagladam ale nic nie piszę czasem. Codziennie o Tobie myślę i trzymam kciuki. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lip 19, 2012 6:51 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Zosiu w ogłoszeniu Bąbelka jest parę pomyłek :)
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lip 19, 2012 7:45 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Alu kochana, proszę cię, pomóż i popraw :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw lip 19, 2012 8:31 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Tomograf nic nie wykazał, na pewno w płucach nic nie ma.
joanna3113

Post » Czw lip 19, 2012 8:33 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Takie wymodziłam ogłoszenie dla chłopaków, bo widzę, że maluchy mają już piękną treść ogłoszeń:

Dwa białe ogony i osiem białych łapek, dwa białe pyszczki i dwa serca, których ogromu miłości nie da się zliczyć. Tuptuś i Atomek- śnieżnobiałe kocie rodzeństwo o dwóch różnych żywiołach- jeden rozbójnik, drugi słodki kanapowiec. Razem wytargani śmieci, marzą o tym, żebyś je pokochał. Są ze sobą bardzo związani, łączy ich nie tylko braterska krew, ale i koci pakt: razem na całe życie.

Kuweta im nie straszna, z drapaków korzystają jak zawodowce. Harcują nie tylko z kotami, psy to także najlepsi przyjaciele. W ich cudownym kocim świecie, brakuje Twojego domku, ciepła i czułości. To młodzi kawalerowie na wydaniu, przyszli na świat w sierpniu 2011 roku. Obaj zdrowi, odrobaczeni, zaszczepieni i wykastrowani. Tuptuś jest niedosłyszący, zatem jest świetnym kompanem do odkurzania.

Szukamy dla nich domku niewychodzącego. Wymagane jest także podpisanie umowy adopcyjnej.Tuptuś i Atomek mieszkają w domu tymczasowym w Szczytnie, ale możemy pomóc w transporcie w inne części kraju. Najważniejsza jest jednak Twoja odpowiedź na pytanie: Czy śnieżnobiałość roztopi Twoje serce?

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Czw lip 19, 2012 8:36 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Przy okazji białasków, rozbroił mnie ten film:
http://www.youtube.com/watch?v=VfubxnvU ... re=related

aleksandrowa

Post » Czw lip 19, 2012 9:07 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Pięknie napisałaś.

Trzeba będzie wbijać ogłoszenia.
Ja mam zdjęcia od Kasi ale tylko maluszków.

Basia właśnie poszła na konsultacje...
Tomograf nic nie wykazał, płuca czyste.
A na szyi... nawet ślinianki przesunięte.
Wiem, że lekarze mieli się naradzać także ze specalistą od chemioterapii, laryngologiem.
Trzymajcie kciuki.
Basia czuje się dziś lepiej niż wczoraj.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw lip 19, 2012 9:09 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Zosia, a chcesz też pozostałe foty?

Mam białaski i Lorda też na mailu, za chwilę podeślę.
po_prostu_kaska

Post » Czw lip 19, 2012 9:09 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Ja zaczynam ogłaszać białaski jak na razie zatem, bo mam ich zdjęcia na mailu. Codziennie zrobię po 20 ogłoszeń aż mi się portale skończą. Później będę ogłaszać następne i jakoś to pójdzie.

aleksandrowa

aleksandrowa pisze:Takie wymodziłam ogłoszenie dla chłopaków, bo widzę, że maluchy mają już piękną treść ogłoszeń:

Dwa białe ogony i osiem białych łapek, dwa białe pyszczki i dwa serca, których ogromu miłości nie da się zliczyć. Tuptuś i Atomek- śnieżnobiałe kocie rodzeństwo o dwóch różnych żywiołach- jeden rozbójnik, drugi słodki kanapowiec. Razem wytargani śmieci, marzą o tym, żebyś je pokochał. Są ze sobą bardzo związani, łączy ich nie tylko braterska krew, ale i koci pakt: razem na całe życie.

Kuweta im nie straszna, z drapaków korzystają jak zawodowce. Harcują nie tylko z kotami, psy to także najlepsi przyjaciele. W ich cudownym kocim świecie, brakuje Twojego domku, ciepła i czułości. To młodzi kawalerowie na wydaniu, przyszli na świat w sierpniu 2011 roku. Obaj zdrowi, odrobaczeni, zaszczepieni i wykastrowani. Tuptuś jest niedosłyszący, zatem jest świetnym kompanem do odkurzania.

Szukamy dla nich domku niewychodzącego. Wymagane jest także podpisanie umowy adopcyjnej.Tuptuś i Atomek mieszkają w domu tymczasowym w Szczytnie, ale możemy pomóc w transporcie w inne części kraju. Najważniejsza jest jednak Twoja odpowiedź na pytanie: Czy śnieżnobiałość roztopi Twoje serce?

Bardzo mi się podoba :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw lip 19, 2012 9:12 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Dzięki kochana.

To na razie Kasiu nie wysyłaj, bo nie dam rady.
Jeszcze muszę wpisac ogłoszenia dla Kici z Koteri, to jest strasznie pilne.

Joanna chciała mi pomóc w ogłoszeniach dla maluchów, ale jak mogę ją obciążać jak ona sama robi ogłoszenia swoim i w dodatku kolejny kociak w domu :oops:

Proszę, zerknijcie na moje bele jakie teksty,bo ja już gonię w piętkę. :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw lip 19, 2012 9:25 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

meksykanka pisze:Dzięki kochana.

To na razie Kasiu nie wysyłaj, bo nie dam rady.
Jeszcze muszę wpisac ogłoszenia dla Kici z Koteri, to jest strasznie pilne.

Joanna chciała mi pomóc w ogłoszeniach dla maluchów, ale jak mogę ją obciążać jak ona sama robi ogłoszenia swoim i w dodatku kolejny kociak w domu :oops:

Proszę, zerknijcie na moje bele jakie teksty,bo ja już gonię w piętkę. :oops:

Zosiu dzisiaj nie mam zeszytu, a tam hasła i nicki ale jutro mogę robić ogłoszenia, mogę wziąć Bąbla i Kleksa.
joanna3113

Post » Czw lip 19, 2012 9:29 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Bąbelek to prawie 4-miesięczny, elegancki kawaler. Na jego umaszczenie mówi się prozaicznie pingwinek. Ale on jest właściwie czarnym kotkiem, dla którego nie wystarczyło materiału u krawca na pełen kombinezon i pozostał w płaszczyku. Na wszystkich łapkach ma białe getry, białe chrapki poniżej noska. Możemy dalej zażartować, że nie starczyło także czarnego materiału na śliniaczek czy też gorsecik, który połyskuje kontrastową czystą bielą. Ma złote figlarne oczyska, widać, że chłopak jest chętny do zabawy. Bąbelek jest młodym radosnym kociakiem, który lubi szaleć ze swoim bratem Kleksikiem. Okazuje wielką sympatię zarówno w stosunku do kotów jak i do psów. Kocha również ludzi, bardzo chętnie daje się głaskać i przytulać ale jest troszkę bardziej nieśmiały od swojego braciszka i niechętnie pozwala się nosić na rękach. Do kuwety trafia bezbłędnie. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Bardzo dobrze zaaklimatyzuje się w domu z innym kotem lub psem. Byłoby to nawet wskazane, ponieważ chłopak jest bardzo przyjacielski i towarzyski. Może także zostać oddany do adopcji razem z braciszkiem, Kleksikiem w ramach adopcji w „dwupaku”.

Bąbelek szuka domu, który może zaoferować mu dużo miłości i uwagi i najlepiej towarzystwo drugiego zwierzaka, żeby nie czuł się samotny. Bąbelek przebywa w domu tymczasowym w Szczytnie, ale możemy pomóc w transporcie w inne części kraju. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Poprawione :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]