morelowa pisze:A wizyta przed/poadopcyjna?
U nas to standard

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aleksandrowa pisze:Takie wymodziłam ogłoszenie dla chłopaków, bo widzę, że maluchy mają już piękną treść ogłoszeń:
Dwa białe ogony i osiem białych łapek, dwa białe pyszczki i dwa serca, których ogromu miłości nie da się zliczyć. Tuptuś i Atomek- śnieżnobiałe kocie rodzeństwo o dwóch różnych żywiołach- jeden rozbójnik, drugi słodki kanapowiec. Razem wytargani śmieci, marzą o tym, żebyś je pokochał. Są ze sobą bardzo związani, łączy ich nie tylko braterska krew, ale i koci pakt: razem na całe życie.
Kuweta im nie straszna, z drapaków korzystają jak zawodowce. Harcują nie tylko z kotami, psy to także najlepsi przyjaciele. W ich cudownym kocim świecie, brakuje Twojego domku, ciepła i czułości. To młodzi kawalerowie na wydaniu, przyszli na świat w sierpniu 2011 roku. Obaj zdrowi, odrobaczeni, zaszczepieni i wykastrowani. Tuptuś jest niedosłyszący, zatem jest świetnym kompanem do odkurzania.
Szukamy dla nich domku niewychodzącego. Wymagane jest także podpisanie umowy adopcyjnej.Tuptuś i Atomek mieszkają w domu tymczasowym w Szczytnie, ale możemy pomóc w transporcie w inne części kraju. Najważniejsza jest jednak Twoja odpowiedź na pytanie: Czy śnieżnobiałość roztopi Twoje serce?
meksykanka pisze:Dzięki kochana.
To na razie Kasiu nie wysyłaj, bo nie dam rady.
Jeszcze muszę wpisac ogłoszenia dla Kici z Koteri, to jest strasznie pilne.
Joanna chciała mi pomóc w ogłoszeniach dla maluchów, ale jak mogę ją obciążać jak ona sama robi ogłoszenia swoim i w dodatku kolejny kociak w domu![]()
Proszę, zerknijcie na moje bele jakie teksty,bo ja już gonię w piętkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 79 gości