Tweety pisze:Przy okazji Robert przywiezie Glusia od Sol, także pojawi się dzisiaj kolejny czarnuszek na kociarni (Kamyk zwariuje ze szczęścia)
Wypraszam sobie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Przy okazji Robert przywiezie Glusia od Sol, także pojawi się dzisiaj kolejny czarnuszek na kociarni (Kamyk zwariuje ze szczęścia)
Tweety pisze: Przy okazji Robert przywiezie Glusia od Sol, także pojawi się dzisiaj kolejny czarnuszek na kociarni (Kamyk zwariuje ze szczęścia)
milu pisze:Tweety pisze: Przy okazji Robert przywiezie Glusia od Sol, także pojawi się dzisiaj kolejny czarnuszek na kociarni (Kamyk zwariuje ze szczęścia)
Rozumiem, że Gluś wraca na kociarnię, nie ma innego DS?
Tosza pisze:Robert wrócił? Ma u mnie piwo,nie chciałabym pić z bernardynem......![]()
ps. obawiam się że więcej kotów z Balic moge nie złapać, wczoraj planowałam nawet morderstwo karmicielki, ale troche mi przeszło. Spróbuje jeszcze coć złapać MIMO istnienia karmicielki, zwłaszcza, że są 3 maluchy już wyprowadzane i samodzielne, miot małych maluchów nie wiadomo gdzie, kotka tuż przed rozwiązaniem,której pani nie da do sterylizacji bo już stara, za to pozwoli jej urodzić i natychmiast znów zaniesie maluchy do uśpienia i całe mnóstwo innych kotów ( w tym młodych, około rocznych) nieznanej płci.
Tweety pisze:Jakież Ty świetlane wizje roztaczasz w związku z tymi Balicami
Tweety pisze:kolejna część Obidzowa nadciąga. Niby tylko jeden kot z tych ze Znamirowic ale, k..a, w postaci 5 ogonów
queen_ink pisze:Tweety pisze:kolejna część Obidzowa nadciąga. Niby tylko jeden kot z tych ze Znamirowic ale, k..a, w postaci 5 ogonów
Mutant?
A jak tri prokocimianka po cięciu?
miszelina pisze:...EDIT: rozmawiałam z Tweety, zaufamy Pani recepcjonistce jeszcze raz, zostawie jej na czas urlopu nr do Tweety, jakby sie coś zmieniło. Ale na wszelki wypadek musimy mieć dwie klatki w zapasie, wiec miejmy to prosze na uwadze.
Tweety pisze:kolejna część Obidzowa nadciąga. Niby tylko jeden kot z tych ze Znamirowic ale, k..a, w postaci 5 ogonów
mahob pisze:miszelina pisze:...EDIT: rozmawiałam z Tweety, zaufamy Pani recepcjonistce jeszcze raz, zostawie jej na czas urlopu nr do Tweety, jakby sie coś zmieniło. Ale na wszelki wypadek musimy mieć dwie klatki w zapasie, wiec miejmy to prosze na uwadze.
Mam nadzieję, że te koty dotrwają do tego czasu...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Marmotka i 388 gości