K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2012 9:08 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:Przy okazji Robert przywiezie Glusia od Sol, także pojawi się dzisiaj kolejny czarnuszek na kociarni (Kamyk zwariuje ze szczęścia :wink: )

Wypraszam sobie :evil: Kamyś lubi czarne koty, to czarne koty nie lubia Kamyka :ryk:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto cze 19, 2012 11:56 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze: Przy okazji Robert przywiezie Glusia od Sol, także pojawi się dzisiaj kolejny czarnuszek na kociarni (Kamyk zwariuje ze szczęścia :wink: )

Rozumiem, że Gluś wraca na kociarnię, nie ma innego DS?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Wto cze 19, 2012 14:58 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

milu pisze:
Tweety pisze: Przy okazji Robert przywiezie Glusia od Sol, także pojawi się dzisiaj kolejny czarnuszek na kociarni (Kamyk zwariuje ze szczęścia :wink: )

Rozumiem, że Gluś wraca na kociarnię, nie ma innego DS?

dokładnie.
natomiast najpewniej we czwartek do domu idzie Bunia, zamieszka z Różyczką i Dzwoneczkiem więc powinno jej być dobrze :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto cze 19, 2012 15:11 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Robert wrócił? Ma u mnie piwo,nie chciałabym pić z bernardynem...... :lol:
ps. obawiam się że więcej kotów z Balic moge nie złapać, wczoraj planowałam nawet morderstwo karmicielki, ale troche mi przeszło. Spróbuje jeszcze coć złapać MIMO istnienia karmicielki, zwłaszcza, że są 3 maluchy już wyprowadzane i samodzielne, miot małych maluchów nie wiadomo gdzie, kotka tuż przed rozwiązaniem,której pani nie da do sterylizacji bo już stara, za to pozwoli jej urodzić i natychmiast znów zaniesie maluchy do uśpienia i całe mnóstwo innych kotów ( w tym młodych, około rocznych) nieznanej płci.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto cze 19, 2012 15:21 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tosza pisze:Robert wrócił? Ma u mnie piwo,nie chciałabym pić z bernardynem...... :lol:
ps. obawiam się że więcej kotów z Balic moge nie złapać, wczoraj planowałam nawet morderstwo karmicielki, ale troche mi przeszło. Spróbuje jeszcze coć złapać MIMO istnienia karmicielki, zwłaszcza, że są 3 maluchy już wyprowadzane i samodzielne, miot małych maluchów nie wiadomo gdzie, kotka tuż przed rozwiązaniem,której pani nie da do sterylizacji bo już stara, za to pozwoli jej urodzić i natychmiast znów zaniesie maluchy do uśpienia i całe mnóstwo innych kotów ( w tym młodych, około rocznych) nieznanej płci.

już się zameldował, sunia ponoć całkiem grzeczna.
Jakież Ty świetlane wizje roztaczasz w związku z tymi Balicami :twisted:

Tweety

Post » Wto cze 19, 2012 15:31 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:Jakież Ty świetlane wizje roztaczasz w związku z tymi Balicami :twisted:

No, Zakopane to przy tym była sielanka-tam nikt nie przeszkadzał, za to daleko było.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto cze 19, 2012 15:51 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

kolejna część Obidzowa nadciąga. Niby tylko jeden kot z tych ze Znamirowic ale, k..a, w postaci 5 ogonów :evil:

Tweety

Post » Wto cze 19, 2012 15:53 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:kolejna część Obidzowa nadciąga. Niby tylko jeden kot z tych ze Znamirowic ale, k..a, w postaci 5 ogonów :evil:

Mutant?
A jak tri prokocimianka po cięciu?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto cze 19, 2012 16:50 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

queen_ink pisze:
Tweety pisze:kolejna część Obidzowa nadciąga. Niby tylko jeden kot z tych ze Znamirowic ale, k..a, w postaci 5 ogonów :evil:

Mutant?
A jak tri prokocimianka po cięciu?

tak, tylko jakiś dziwny, chyba sklonowany, bo 4 ogony są strasznie nieduże, tak z miesiąc mają :evil:

sterylka przełożona na jutro, bo coś im nagłego wypadło i też jutro będzie dr Komenda rzuci okiem na oko, wedle mojego zrozumienia została tam u nich

Tweety

Post » Wto cze 19, 2012 17:34 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

A jak tam Kazia? Kiedy ona idzie na sterylkę? Karmicielka się dopytuje....
Obrazek

miszelina

Post » Wto cze 19, 2012 19:56 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Jutro rano przywiozę na Kocimską dwa szczyle złapane koło ośrodka zdrowia na Ugorku, gdzie dziś miałam szczęście być. Szczyle mają ok.2 mc. i wyły tam ponoć od wczoraj, nie wiadomo skąd się wzięły, choć wnioskując z wyglądu(brudne niemiłosiernie) i zachowania(lekko dzikawe) to kocięta jakiejś wolnożyjącej kotki, z którą coś się stało. Biedaki, jak im dałam wodę, to myślałam, że nie skończą pić, w tym upale długo by nie pociągnęły :(
Zamontuję je, po konsultacji z Miszeliną i Tweety, w króliczej klatce na kwarantannie. Wyglądają na zdrowe, tylko wycieńczone trochę. Szaro-biały jest chłopak, czarno- biała dziewczyna.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Wto cze 19, 2012 22:13 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

wislackikocie bardzo dziekuje za pomoc w odtransportowaniu Glusia.
prosze dajcie mi informacje jutro jak on sie tam ma - mam szychte 11 godzin wiec pewnie sprawdze forum po 23.00 ale bede myslami caly dzien jutro na kociarni...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro cze 20, 2012 7:13 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:...EDIT: rozmawiałam z Tweety, zaufamy Pani recepcjonistce jeszcze raz, zostawie jej na czas urlopu nr do Tweety, jakby sie coś zmieniło. Ale na wszelki wypadek musimy mieć dwie klatki w zapasie, wiec miejmy to prosze na uwadze.

Mam nadzieję, że te koty dotrwają do tego czasu... :roll:

Tweety pisze:kolejna część Obidzowa nadciąga. Niby tylko jeden kot z tych ze Znamirowic ale, k..a, w postaci 5 ogonów

Pięknie, k..., pięknie :evil:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro cze 20, 2012 7:33 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mahob pisze:
miszelina pisze:...EDIT: rozmawiałam z Tweety, zaufamy Pani recepcjonistce jeszcze raz, zostawie jej na czas urlopu nr do Tweety, jakby sie coś zmieniło. Ale na wszelki wypadek musimy mieć dwie klatki w zapasie, wiec miejmy to prosze na uwadze.

Mam nadzieję, że te koty dotrwają do tego czasu... :roll:

I tak teraz jest tylko jedna wolna klatka :(
Obrazek

miszelina

Post » Śro cze 20, 2012 8:57 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

ten mutant o którym pisze Tweety to kotka z dwoma chłopczykami i dwoma dziewuszkami - imion nie nadawałam, towarzystwo zostało odrobaczone i odpchlone, postaram się dziś o zdjęcia, Kicia wczoraj po zapakowaniu do klatki zasnęła tak twardym snem że się obawiałam że zeszła z stresu ale na szczęście łypnęła na mnie żebym nie przeszkadzała :wink:
Kazia to chyba nie prędko do sterylki bo trzy biało-czarne dokarmia a toto ledwo oczy otworzyło ?

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

[poprzednia][następna]