7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 01, 2013 10:24 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Starowinka sobie powoli mieszka, zjada , mruczy i chyba zadowolona jest z nowych warunków i z mojej obecności. A i tak ja bardziej z takiego ukladu rzeczy. Dziś na spacerze z Kubusiem widzialam Panią czepialską z pieskiem. Tak mogę ją widywać, na odległość:))

Haneczce zaropiało oko i zrobiła się bardzo niemrawa. Podalam jej unidox, immunostymulatory. Oby do przodu.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt lis 01, 2013 10:44 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

tutaj Asiu watek "śmiecia"...sezon "porządków swiątecznych uznaję za otwarty :(
viewtopic.php?f=21&t=157963
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lis 01, 2013 16:49 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Asiu,ja się starowince nie dziwię,że jest taka szczęśliwa u Ciebie
Żeby nie Ty :1luvu: to ....... :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 04, 2013 23:20 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Serek jutro na kastracje jedzie a w środę sabinka- Marzenka. Nie wiem czy to nie za dużo dla mnie emocji w tym momencie.

Ludziska pytaja o koty, pytaja a jak ja pytam o zabezpieczenia itp , to juz koniec współpracy. Już sama nie wiem , może za wysoko poprzeczkę ustawiłam dla DS 8) :roll: :D :?:

asia2

Post » Pon lis 04, 2013 23:23 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Myszolandia pisze:Asiu,ja się starowince nie dziwię,że jest taka szczęśliwa u Ciebie
Żeby nie Ty :1luvu: to ....... :(

Starowinka rzeczywiście zrobiła się bardziej przytulaśna i caly czas mruczy. Pozbywa się nerwowości i kurzu w sierści. Staruszka to straszna ale mam nadzieję, że żadne choróbsko jej nie dopadnie tak szybko. Muszę się zebrac i ją na wizytę kontrolną do wet zaprowadzic i na szczepienie. Ale chwilę jeszcze bo dość miala emocji z przeprowadzką.

asia2

Post » Wto lis 05, 2013 1:51 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Asia, trzymam mocne za zabiegi - Serka i Sabinki-Marzenki. Bedzie dobrze, się ułoży, na pewno.
Dużo sił dla Ciebie, bo emocji masz aż nadto. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 05, 2013 23:08 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

serek nie jest jeszcze w pełni sobą bo bojażliwy się zrobił jakbym codziennie go na wycinanki łapała ale już biega z reszta zadowolony.

Starowinka dziś odrobaczona powtórnie . Glicha taka była rano jak stąd do wieczności. Zbierałam wymiot i płakałam, że to ja muszę robic. Od razu apetyt dziewczynie wrocił i lepsze samopoczucie.

asia2

Post » Wto lis 05, 2013 23:30 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:Od razu apetyt dziewczynie wrocił i lepsze samopoczucie.

A Tobie? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 06, 2013 8:50 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:Od razu apetyt dziewczynie wrocił i lepsze samopoczucie.

A Tobie? :mrgreen:

ło matko!! jak mi się poprawiło!! :!: :D

asia2

Post » Nie lis 10, 2013 19:19 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

serek w czwartek uszkodził sobie bardzo poważnie łapkę.Nie wiem o co ale skutek taki że nastapiło przemieszczenie jakieś niefajne w tylnej lapie i chłopak wczoraj miał operacje.Załozono mu gips i miało być teraz tylko czterotygodniowe zdrowienie. Niestety , po morderczej nocy i dla niego i dla mnie bo był glodny i nieszczęśliwy z powodu gipsu a ja czujna aby nic sobie nie uszkodził i gipsu nie usunął , gdy straciłam Serka na godzinę z oczu, ten zdj ął s0bie opakowanie łapki i leżał zadowolony z wykonanej roboty. I znowu do wet i znowu narkoza i ustawianie łapki. A ta noc przed nami szykuje się nieprzespana.

asia2

Post » Nie lis 10, 2013 22:33 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

o matulu,to sobie zdzialał chłopak
Jak zwykle Asiu mnóstwo kciuków i często o WAs myślę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 11, 2013 11:15 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Myszolandia pisze:o matulu,to sobie zdzialał chłopak
Jak zwykle Asiu mnóstwo kciuków i często o WAs myślę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dziękujemy

asia2

Post » Pon lis 11, 2013 11:17 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Marzenia11 pisze:Asia, trzymam mocne za zabiegi - Serka i Sabinki-Marzenki. Bedzie dobrze, się ułoży, na pewno.
Dużo sił dla Ciebie, bo emocji masz aż nadto. :ok: :ok: :ok:

tez podziękuję bo byłoby niesprawiedliwie :D ale my często rozmawiamy i mam nadzięję, że dziekowałam za wsparcie

asia2

Post » Pon lis 11, 2013 11:19 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Serek wytrzymał noc i ja też. Gipsik również. Teraz siedzię przy nim prawie cały czas a jak odchodzę , to już mam w glowie żeby za chwilę pójść i zobaczyć jak nożyczka. Jak się trochę zrośnie ta nóżka, to może nie będzie takiego nerwu gdyby zdjął gips. Teraz za każdym razem łapkę mialby ustawianą na nowo w narkozie.

asia2

Post » Pon lis 11, 2013 13:14 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Narobiło się. Asiu, a kołnierz? Może pomógłby na czas jak ciebie nie ma. Nie da rady tak żyć długo. Siedzi w klatce?
Trzymajcie się i wielkie kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

[poprzednia][następna]