Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:jasdor Ty to masz szczescie do kotowALbo to koty maja szczescie do Ciebie
jest cudowna!i na pewno znajdzie szybko domek
pomponmamo, strzel sobie dwie sety bo inaczej sie chyba nie da z tym pierdolnikiem...
rozwalil mnie tekst o probie manipulacji AFNem![]()
![]()
sorry siostro Prezes, ale nie moglam sie powstrzymac... to nie z Ciebie ten zmeczony brecht z mej niewatlej piersi sie wyrywa ino z tekstu i kontekstu.
Widze tutaj raczej stado nietomnych, zmeczonych, zestresowanych, zapracowanych, spietych, rozbitych, zagonionych za kotami/psami/dziecmi/TZem/zyciem etc., nieprzytomnych, niepotrzebne skreslic, wiedzm. Ze skleroza i tendencja do zapominania o co kaman tydzien temu. Ot, nic co ludzkie nie jest nam obceI drogie Siostry czuje sie jedna z was!
![]()
I az mi lepej...
Manipulacji nie ma i nie bedzie za to bedzie melisowa naleweczka made by Etiopia a nadchodzace burze i gradobicia nadadza kolorytu relacjom miedzyludzkim, szczegolnie w rejonie Europy Srodkowej...
...a jutro dorwe Felka seseseseeeeee![]()
Luuuuuz. Ommm ommm. Dystans. Peace love harmony and miotly![]()
I je...ac pierd...ne lotosy, teraz w modzie sa inne ziolka
jozefina1970 pisze:Jasdor, jaka ciciusia śliczna![]()
Moje dwie żegnały mnie dzisiaj w przedpokoju![]()
Ale spać ze mną żadna nie przylazła![]()
A ja bez kota w łóżku czuję się jak bez ręki![]()
Na domiar złego śniło mi się dzisiaj, że grałam/byłam w filmie "Urodzony czwartego lipca"No skąd nagle po iks latach przypomniał mnie się film i przyśnił w dodatku?
Czas umierać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości