PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 20:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

jasdor - taka kochana przylepa :!: Trzymam kciuki aby szybko znalazła swój kochający dom :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw maja 26, 2011 20:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

BLETKA - SZUKA DOMU

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw maja 26, 2011 20:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A ja zanabyłam dziś budę dla mojej "ogrodowej panienki" :D

Buda full wypas.
Podwójnie ocieplone boki, dach i podłoga. Dach kryty papą .

Mała, od czasu jak ją odebrałam ze szpitalika, przytyła 40 dag ( przez ok. 2 tygodnie ).
Zasysa wszystko, jak odkurzacz.
Zjada więcej niż moje dwa duże kocury razem wzięte.

Dwa dni temu po raz kolejny ją odrobaczałam. Jutro zastosuję na skórę środek przeciw pasożytom zewnętrznym.

Na początku czerwca czeka ją pierwsze szczepienie.

Sąsiadka, przypomniała sobie, że to ona jest właścicielką koteczki, ale miłość przeszła jej całkowicie, gdy powiedziałam, że mała wymaga specjalnej karmy i leków.

Zaoferowała ( sąsiadka ), że sama będzie przynosić do mnie małą na karmienie , gdyby przypadkiem pałętała się po jej gospodarstwie :mrgreen: .

Raaany. Jakie cuudo 8O
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw maja 26, 2011 20:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

jasdor pisze:Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

BLETKA - SZUKA DOMU

Yyyy :1luvu: bosska :1luvu:

Asia_Siunia

Post » Czw maja 26, 2011 20:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Ta bletka (piguła znaczy :mrgreen: jakoś mi do niej lepiej pasuje) to cudo, a nie kot - kwintesencja słodyczy, :1luvu: na pewno szybko znajdzie domek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw maja 26, 2011 20:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Nie uwierzycie, ale te zdjęcia nawet w połowie nie oddają jej urody - Pasibrzucha potrzebna , ja nie potrafię tak pstrykać.
Ja znalazłam - myszka zabrala - ojcem chrzestnym jest jej syn :mrgreen:

jasdor

Post » Czw maja 26, 2011 21:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Kurde, malutka wygląda jak Guma (kotka mojej siostry) za "kocięctwa" :1luvu:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw maja 26, 2011 21:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Śliczna!!! Buraski i pingwinki są naj :mrgreen: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw maja 26, 2011 22:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

jasdor Ty to masz szczescie do kotow :) ALbo to koty maja szczescie do Ciebie :)
jest cudowna! :1luvu: i na pewno znajdzie szybko domek :)

pomponmamo, strzel sobie dwie sety bo inaczej sie chyba nie da z tym pierdolnikiem... 3maj sie!!

rozwalil mnie tekst o probie manipulacji AFNem :ryk: :ryk: :ryk: sorry siostro Prezes, ale nie moglam sie powstrzymac... to nie z Ciebie ten zmeczony brecht z mej niewatlej piersi sie wyrywa ino z tekstu i kontekstu.

Widze tutaj raczej stado nietomnych, zmeczonych, zestresowanych, zapracowanych, spietych, rozbitych, zagonionych za kotami/psami/dziecmi/TZem/zyciem etc., nieprzytomnych, niepotrzebne skreslic, wiedzm. Ze skleroza i tendencja do zapominania o co kaman tydzien temu. Ot, nic co ludzkie nie jest nam obce ;) I drogie Siostry czuje sie jedna z was! :)
I az mi lepej...
Manipulacji nie ma i nie bedzie za to bedzie melisowa naleweczka made by Etiopia a nadchodzace burze i gradobicia nadadza kolorytu relacjom miedzyludzkim, szczegolnie w rejonie Europy Srodkowej...
...a jutro dorwe Felka seseseseeeeee :twisted:
Luuuuuz. Ommm ommm. Dystans. Peace love harmony and miotly :)
I je...ac pierd...ne lotosy, teraz w modzie sa inne ziolka :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw maja 26, 2011 22:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

solangelica pisze:jasdor Ty to masz szczescie do kotow :) ALbo to koty maja szczescie do Ciebie :)
jest cudowna! :1luvu: i na pewno znajdzie szybko domek :)

pomponmamo, strzel sobie dwie sety bo inaczej sie chyba nie da z tym pierdolnikiem...

rozwalil mnie tekst o probie manipulacji AFNem :ryk: :ryk: :ryk: sorry siostro Prezes, ale nie moglam sie powstrzymac... to nie z Ciebie ten zmeczony brecht z mej niewatlej piersi sie wyrywa ino z tekstu i kontekstu.

Widze tutaj raczej stado nietomnych, zmeczonych, zestresowanych, zapracowanych, spietych, rozbitych, zagonionych za kotami/psami/dziecmi/TZem/zyciem etc., nieprzytomnych, niepotrzebne skreslic, wiedzm. Ze skleroza i tendencja do zapominania o co kaman tydzien temu. Ot, nic co ludzkie nie jest nam obce ;) I drogie Siostry czuje sie jedna z was! :)
I az mi lepej...
Manipulacji nie ma i nie bedzie za to bedzie melisowa naleweczka made by Etiopia a nadchodzace burze i gradobicia nadadza kolorytu relacjom miedzyludzkim, szczegolnie w rejonie Europy Srodkowej...
...a jutro dorwe Felka seseseseeeeee :twisted:
Luuuuuz. Ommm ommm. Dystans. Peace love harmony and miotly :)
I je...ac pierd...ne lotosy, teraz w modzie sa inne ziolk
a :twisted:

:ryk: :ok:

Dobranoc babeczki Obrazek lecę wcześniej spać bo jutro jadę z moja małą na kontrolę (od poniedziałku na antybiotyku - obustronne zapalenie płuc) :?

Asia_Siunia

Post » Czw maja 26, 2011 22:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

oj wspolczuje :( najgorzej chorowac w taka pogode... kciuki mocne :ok:

ja dzis zrobilam wyczyn mistrzoski. stawialam wode na kawe piec razy i piec razy sie wygotowala.tak to jest jak sie przyzwyczailo do luksusowego czajnika elektrycznego ktory sie sam kurka wylacza :twisted: w koncu przypilnowalam czajnika i oto mam kawe zbozowa z mlekiem..i odechcialo mi sie ja pic :roll: :mrgreen:

generalnie to pyla sie jakies chaszcze wiecie...?
dobra, ide spac pobudka o 5.00 i jeszcze sie spakowac musze...
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2011 16:47 przez solangelica, łącznie edytowano 1 raz
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt maja 27, 2011 4:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

tekst o manipulacji mój był,a nie Siostry Prezes. I nigdzie nie napisałam, że miałam na myśli manipulację AFN 8O Mniejsza z tym, spuśćmy zasłonę milczenia, skoro się wyjaśniło :ok:

Sol klupnij się w czajnik (może być elektryczny)- jakie dwie sety? toż ja ekonomiczną jędzą jezdem i już od patrzenia na pięćdziesiątkę jestem nieco rozchwiana 8O jej spożycie grozi tańcem na stole i halsowaniem miotłą po całym mieście, jedna setka,to dla mnie dawka śmiertelna,a ty mi tu proponujesz dwie? 8O Oprócz prób manipulacji dopatruję się tu zamachu na własne życie... 8O 8O 8O :wink: To ja ewentualnie reflektuję na naleweczkę Etiopii :mrgreen:naparsteczek :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt maja 27, 2011 6:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Jasdor, jaka ciciusia śliczna :1luvu:
Moje dwie żegnały mnie dzisiaj w przedpokoju 8O
Ale spać ze mną żadna nie przylazła :evil:
A ja bez kota w łóżku czuję się jak bez ręki :evil:
Na domiar złego śniło mi się dzisiaj, że grałam/byłam w filmie "Urodzony czwartego lipca" 8O No skąd nagle po iks latach przypomniał mnie się film i przyśnił w dodatku? 8O Czas umierać...

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt maja 27, 2011 6:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Ja tylko dwa słowa do Asia_Siunia :wink:

Nie zrozumiałyśmy się - miałam na myśli wycofanie AFN z maja i przesunięcie na czerwiec 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt maja 27, 2011 6:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

jozefina1970 pisze:Jasdor, jaka ciciusia śliczna :1luvu:
Moje dwie żegnały mnie dzisiaj w przedpokoju 8O
Ale spać ze mną żadna nie przylazła :evil:
A ja bez kota w łóżku czuję się jak bez ręki :evil:
Na domiar złego śniło mi się dzisiaj, że grałam/byłam w filmie "Urodzony czwartego lipca" 8O No skąd nagle po iks latach przypomniał mnie się film i przyśnił w dodatku? 8O Czas umierać...

Jozefinko, ta cosia, co ją napotkałam byłam zupełnie przypadkiem i niespodziewanie, śpi w łóżku i przylepia sie do szyi. Jako że zasadę mam osobiście swoje napotkane przypadkowe kociarstwo rozwozić, zapakuję cosię imieniem Bletka i przybędę niebawem. Adres mam, bo na wszelaki wypadek zostawiłam byłam sobie jeszcze kiedysik. Już na drugi dzień będziesz mogła napisać i podać do wiadomości, że wreszcie masz cosię, która całą noc spędziła w piernatach.

jasdor

[poprzednia][następna]