Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Mamuśka z małym czyli Bolerkowa z Pończoszkąjak ochrzciły ją Ala z Weroniką (jej psiapsióła) są u mnie. Mamusia jak się ją głaska pięknie mruczy i prawie zapomina o maleństwie. Pończoszka pełza namiętnie po klacie i piszczy - będzie bogato
Jak dobrze swoją drogą że wczoraj przyszło zamówienie z zooplusa
jadziaII pisze:Dzis dzwonila do mnie p.Krysia ta od Rokiego, ze tam w tym samym miejscu na Niweckiej gdzie znalezlismy Rokiego jest koteczka utykajaca i do tej pory opiekowala sie jej znajoma w sensie karmicielka
/tez ja znam bardzo dobra kobieta dba o te bezdomniaki niemozliwie/ ale teraz wyjezdza do Warszawy /spr.rodziinne/ i nie moze sie ta kotka zajac i prosi nas aby wziasc te kotka zobaczyc co z ta nozka i oczywiscie wysterylizowac bo teraz miala mlode ale juz ich niema nie wiadomo co sie stalo.
Strone finansowa pokryje przenacza na nia 300 zl.
Jutro p.Krysia ma ja lapac co wy na to?
Ja uwazam ze trzeba pomoc.
Kotka potem moze tam wrocic.
Mara S pisze:terenia1 pisze:Mara dzięki![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.05.-05.06.2011
30.05. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Bona
31.05. wt. rano Jadzia wie. Teresa
01.06. śr. rano Bona wie. MaraS.
02.06. czw.rano brak wie. MaraS.
03.06. piat rano Asia,Bogusia, wie. Cookie
04.06. sob. rano brak wie. Teresa
05.06. niedz. brak wie. Cookie
Mara prośba do Ciebie o odebranie jutro z Almavetu schroniskowej buraski po sterylce i przwiezienie jej do Kociej Chatki
Ok - nie ma sprawy
Filomen pisze:jadziaII pisze:Dzis dzwonila do mnie p.Krysia ta od Rokiego, ze tam w tym samym miejscu na Niweckiej gdzie znalezlismy Rokiego jest koteczka utykajaca i do tej pory opiekowala sie jej znajoma w sensie karmicielka
/tez ja znam bardzo dobra kobieta dba o te bezdomniaki niemozliwie/ ale teraz wyjezdza do Warszawy /spr.rodziinne/ i nie moze sie ta kotka zajac i prosi nas aby wziasc te kotka zobaczyc co z ta nozka i oczywiscie wysterylizowac bo teraz miala mlode ale juz ich niema nie wiadomo co sie stalo.
Strone finansowa pokryje przenacza na nia 300 zl.
Jutro p.Krysia ma ja lapac co wy na to?
Ja uwazam ze trzeba pomoc.
Kotka potem moze tam wrocic.
trzeba pomóc tylko czy czasem nie ma ukrytych małych ?
Miraclle pisze:Przeglądałam wczoraj stronę kociej chatki i nie mogłam nigdzie znaleźć Heniusia i tego drugiego czarnego kotka który był na zdjęciu razem z Heniusiem. Szukałam w dziale "do adopcji", "znalazły dom" i nic. Co się stało z tymi kotkami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 35 gości