mco tylko pod nadzorem
sib którą posiadam nigdy nie byłaby kotem wychodzącym

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:i jeszcze kij w mrowisko wsadzając napiszę, gdyby u mnie kiedykolwiek kory mialyby wychodzić to byłyby to persy![]()
mco tylko pod nadzorem
![]()
ezzme pisze:dalia pisze:i jeszcze kij w mrowisko wsadzając napiszę, gdyby u mnie kiedykolwiek kory mialyby wychodzić to byłyby to persy![]()
mco tylko pod nadzorem
![]()
a dlaczemu?
Neigh pisze:Pod kanapą w tzw. pokoju goscinym mam spasłego Cynamona. W klatce zaś mam Norwega.......
Neigh pisze:Herezja dla mnie to jest, fakt faktem. W życiu bym ŻADNEGO persa nigdzie nie wypuściła samopas, bo to generalnie świry są.
Ja też nie normalna. Mam aktualnie w domu 7 KUŹWA kotów ( dostałam pw że poszukują takich co mają 10 i wiecej hihih ).
Pod kanapą w tzw. pokoju goscinym mam spasłego Cynamona. W klatce zaś mam Norwega.......W głowie natomiast mam nasr.............. Byłam w okolicy to zajrzałam, nie. Zajrzałam a tu się bach jak na złość koty pojawiły i łaskawie złapać dały. Norweg na moich oczach lany totalnie był przez dwóch mieszkańców strychu............
Cynamona wywiozę jutro. Z Norwegiem zamierzam zrobić coś dzisiaj. Jedno jest pewne - albo jest dziewczynką albo kastratem, bo jajek brak. Urody wielkiej......chociaż do norwega to mu jeszcze troszkę oj troszkę. Tak czy siak - młode, śliczne, przerażone.......
BARDZO proszę o namiary na sprawdzonego PSYCHIATRĘ.
kotkins pisze:Szalony Kocie...ona się nadaje TYLKO na solistkę???
Koty??
Bo może...sama nie wiem...
Ale tam jest kot i chyba królik.
Ładna jest jak rozumiem??
Jest na jamniczym forum adopcyjnym??
Kur..czaki jamniki to gorzej niż persy u mnie.
Jak widzę nieszczęście jamnicze to mnie straszliwie...
Gdzie jest ta piesa??
Jamników nie wolno mi pokazywać!!!:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 102 gości