Moderator: Estraven

Kocuria pisze:z cyklu 'przydatne': zauważyłam ostatnio (przy okazji akcji 'kolczyki dla afn'), że warto zaczepiać znajomych na facebook-czacie z prośbą o udostępnienie wydarzenia i zapraszanie do niego znajomych - ludzie zazwyczaj chętnie pomagają, jeśli są poproszeni osobiście - zwłaszcza, że to tylko kilka kliknięć - a wielu z nich w innym wypadku po prostu nie zauważyłoby tego typu akcji, nawet, jeśli dostali zaproszenie do wydarzenia. ludzie nie mają czasu, żeby wszystkie te zaproszenia przeglądać, a osobista prośba od znajomego ze szkoły czy z pracy to duża motywacja.
trochę to pracochłonne, ale wysoce skuteczne - większość osób nie tylko udostępnia czy zaprasza, ale też obiecuje jakieś wsparcie finansowe.
Tweety pisze:Kocuria pisze:z cyklu 'przydatne': zauważyłam ostatnio (przy okazji akcji 'kolczyki dla afn'), że warto zaczepiać znajomych na facebook-czacie z prośbą o udostępnienie wydarzenia i zapraszanie do niego znajomych - ludzie zazwyczaj chętnie pomagają, jeśli są poproszeni osobiście - zwłaszcza, że to tylko kilka kliknięć - a wielu z nich w innym wypadku po prostu nie zauważyłoby tego typu akcji, nawet, jeśli dostali zaproszenie do wydarzenia. ludzie nie mają czasu, żeby wszystkie te zaproszenia przeglądać, a osobista prośba od znajomego ze szkoły czy z pracy to duża motywacja.
trochę to pracochłonne, ale wysoce skuteczne - większość osób nie tylko udostępnia czy zaprasza, ale też obiecuje jakieś wsparcie finansowe.
masz rację, podpinam się pod to, łatwiej zauważyć, łatwiej się przyłączyć
lutra pisze:jak dawno była sterylka? U moich rodziców było podobnie, Gruba miała zabieg, jak wróciła do domu, to Mara ją zaatakowała. Wszystko wróciło do normy po ok. 2 miesiącach. Myślimy, że to dlatego, że Gruba pachniała inaczej...
edit_f pisze:lutra pisze:jak dawno była sterylka? U moich rodziców było podobnie, Gruba miała zabieg, jak wróciła do domu, to Mara ją zaatakowała. Wszystko wróciło do normy po ok. 2 miesiącach. Myślimy, że to dlatego, że Gruba pachniała inaczej...
kocurek miał kastrację w środę.. Polcia sterylkę miała bardzo dawno temu.. też mi się wydaje, że to kwestia innych zapachów.. strasznie długo, 2 miesiące..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], kota_brytyjka i 98 gości