kocurzyca41 pisze:a potem szukaj ratowników medycznych ,żeby dobili pavulonem gdzieś na trawniczku.....
O,nie.Dementuję.W Warszawskim pogotowiu nie ma Pavulonu.Koledzy mieliby nas dobić?
Abonament mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:a potem szukaj ratowników medycznych ,żeby dobili pavulonem gdzieś na trawniczku.....
O,nie.Dementuję.W Warszawskim pogotowiu nie ma Pavulonu.Koledzy mieliby nas dobić?
Agneska pisze:salvadoredali67 pisze:OKI pisze:A może byś tak pomógł, zamiast się ograniczyć do pokazywania?
ależ pomagam. tak wewnętrznie. Cały czas czuję jakbym tam był na tym trawniku.
skupiam się na tych kićkach. No normalnie czuje ,że jestem obok.
Takie wsparcie też jest chyba ważne?
Przecież nawet przed chwila jak piłem mlecko to pomyśłałem o koteckach..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyżbyś sobie wymyślił, że Agneska już nigdy nie wejdzie na forum albo że jej umiejętność czytania przepadła nagle w odmętach i trudach życia? Przypominam, że ja tu jestem.![]()
I skupiaj się, skupiaj. Jak się dzisiaj Jopop nie wyrobi, to jest duża szansa, że w trybie nakazowym zażyczy sobie, żebyś przyjechał po nią i klatkę-łapkę, a potem w tym skupieniu całkiem osobiście był obecny. I woził kotecki na Ursynów.
kocurzyca41 pisze:Abonament mam
A właśnie,za Sevena.
salvadoredali67 pisze:ha.......
Agneska pisze:salvadoredali67 pisze:OKI pisze:A może byś tak pomógł, zamiast się ograniczyć do pokazywania?
ależ pomagam. tak wewnętrznie. Cały czas czuję jakbym tam był na tym trawniku.
skupiam się na tych kićkach. No normalnie czuje ,że jestem obok.
Takie wsparcie też jest chyba ważne?
Przecież nawet przed chwila jak piłem mlecko to pomyśłałem o koteckach..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyżbyś sobie wymyślił, że Agneska już nigdy nie wejdzie na forum albo że jej umiejętność czytania przepadła nagle w odmętach i trudach życia? Przypominam, że ja tu jestem.![]()
I skupiaj się, skupiaj. Jak się dzisiaj Jopop nie wyrobi, to jest duża szansa, że w trybie nakazowym zażyczy sobie, żebyś przyjechał po nią i klatkę-łapkę, a potem w tym skupieniu całkiem osobiście był obecny. I woził kotecki na Ursynów.
znowu myślę o koteckach........
OKI pisze:salvadoredali67 pisze:ha.......
Myślisz, powiadasz?
alix76 pisze:Policja jest po drugiej stronie ulicy
salvadoredali67 pisze:OKI pisze:salvadoredali67 pisze:ha.......
Myślisz, powiadasz?
a powiadam, zaprawdę......
![]()
![]()
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Abonament mam
A właśnie,za Sevena.
Właśnie
Dostałeś się w tryby machiny i już się nie wyślizgniesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 64 gości