gertaaa pisze:Pani czyli Frania???? No bo rozumiem, że Ty to raczej "służba"![]()
![]()
Ja mam relax

Frania sobie siedzi siedzi koło fotela, właśnie używa go jako drapaka

Muszę jej zabawki poszukać bo coś się chyba dziewczyna nudzi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gertaaa pisze:Pani czyli Frania???? No bo rozumiem, że Ty to raczej "służba"![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Coraz bardziej mnie mój chłop przekonuje o tym że Frania to Pniaczek (znaczy się głucha jak pień)Jeśli słyszy to naprawdę baaardzo słabiutko. Moje koty np. na dźwięk windy obydwa odwracają głowy, choć spały, a Frania nawet uszami nie ruszyła. Na głos reaguje dopiero wtedy kiedy kogoś zauważy. Cieszę się że nie jest na dworze... nie usłyszałaby najprawdopodobniej przejeżdżającego samochodu
Gibutkowa pisze:Franka kradnie zabawki i szaleje po całej chałupie a moje koty koty tak![]()
![]()
EDIT: Ona nie jest normalna
zzuzu pisze:Gibutkowa pisze:Franka kradnie zabawki i szaleje po całej chałupie a moje koty koty tak![]()
![]()
no jakby to powiedzieć - Franka ewidentnie czuje się już u Was jak w domu, a jak to się mówi "kto z kim przystaje ..." i coś jeszcze o tym, że "zwierzę upodabnia się do właściciela" :wink:![]()
fajna Franka
Gibutkowa pisze:zzuzu pisze:Gibutkowa pisze:Franka kradnie zabawki i szaleje po całej chałupie a moje koty koty tak![]()
![]()
no jakby to powiedzieć - Franka ewidentnie czuje się już u Was jak w domu, a jak to się mówi "kto z kim przystaje ..." i coś jeszcze o tym, że "zwierzę upodabnia się do właściciela" :wink:![]()
fajna Franka
Czy widziałaś mnie kiedyś tarzającą się po podłodze z pluszowym szczurzakiem w zębach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 162 gości