Marzenia-jest chyba od dawna cały watek dotyczący DT ale fajniej jest dyskutowac na poszczególnych watkach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iburg pisze:Nie przeczytałam wczęśniejszego postu. Poprawa wystarcza.
EdytaB_a pisze:oj to jak Ty Smarti masz tatarską krew to łatwo cię nikt nie złamie
smarti pisze:Nie bardzo wiem skąd pomysł ze wszystko co piszę kieruję do Ciebie..przy całym szacunku..
Nieprawda. Niekoniecznie nielegalne, a również - np nieformalne.smarti pisze:nie zamierzam legalizować niczego co ma związek z moimi tymczasami bo legalizuje się coś co jest nielegalne.
Jakimi pomówieniami? Patrz punkt wyżej...smarti pisze:Jesli sugerujesz że ja robię coś nielegalnego to proszę przedstaw tu odpowiednie paragrafy a następnie złóz doniesienie do prokuratury bo, jak wiadomo jest to obowiązkiem każdego obywatela.
i nie dziw się ze tego rodzaju pomówieniami czuję się bardzo,ale to bardzo urażona.
Nie końca. U Ciebie wygląda to w niektórych przypadkach tak, że ustalasz cenę, stawkę za miesiąc pobytu kota i wymagasz jej uiszczenia, ze swojej strony zaś - zapewniasz kotu schronienie, karmę i żwirek. To jest świadczenie usług, które moim zdaniem powinno być sformalizowane.smarti pisze:Moją sprawą jest na co wydaję swoje pieniądze i sprawą pomagających moim kotom, to w jaki sposób oni chcą pomagac i na co Oni chcą wydać swoje pieniadze.
Nikt nie musi ani mi pomagać ani umieszczać u mnie na tymczas swoich ani znalezionych kotów ani pomagać mi je leczyć i wykarmic.Jesli ktoś to robi to robi to całkowicie dobrowolnie i w zw. z tym nikomu nic do tego.
Kazdy pomaga jak uważa za stosowne-mnie wcale nie interesuje to jak Ty to robisz (fajnie ze robisz i tyle)a już nawet gdybym coś o tym wiedziała to nie osmieliłabym sie tego krytykowac i dlatego nie zyczę sobie abys Ty z buciorami wchodziła do mojego domu i mojej kieszeni oraz kieszeni i sumienia pomagających mi.
smarti pisze:
Marzenia-jak Nutka je to daj kotu spokój
Zawiść jest także świetnym wytłumaczeniem sobie każdego zarzutu, który w naszą stronę padaErin pisze:Zawiść na pewno odbiera chęci do działania, ale proszę, nie przejmuj się tym i rób swoje. Zawistni ludzie byli, są i będą.
Sugeruję Ci prześledzenie ilości postów - mojej i Twojej i średniej dziennej produkowanych wypowiedzi - pokaże się wtedy kto ile ma czasu i ile spędza na forumErin pisze:Liwio, to co robisz, jest po prostu niesmaczne![]()
Najwyraźniej masz za dużo wolnego czasu i za mało problemów, że szukasz ich tam, gdzie ich nie ma.
A te teksty o obrażaniu Cię są po prostu ... zabawne![]()
Powtórzę jeszcze raz, to co napisałam wcześniej - zamiast umilać życie osobom, które pomagają zwierzakom, zajmij się pseudohodowcami, skoro tak popierasz legalizację działalności - to ludzie, którzy trzepią niezłą kasę kosztem cierpienia zwierząt.
smarti pisze:Erin a Ty te pyszne tatarskie potrawy to robisz z racji krwi czy zamieszkania?
Bo wiesz ze mój dziadek ze str. Taty był rodowitym Tatarem a ja jestem Tatarką w 1/4 ? ( o 3/4 za mało)
Zresztą moi prapradziadkowie byli w trzech pokoleniach imamami w Małaszewiczach i w Kruszynianach..(jestem więc z bardzo religijnej rodziny)
Marzenia-jak Nutka je to daj kotu spokój
Liwia_ pisze:Zawiść jest także świetnym wytłumaczeniem sobie każdego zarzutu, który w naszą stronę padaSwoją drogą, bardzo często to słowo na tym wątku pada, jakaś mania
Liwia_ pisze:Sugeruję Ci prześledzenie ilości postów - mojej i Twojej i średniej dziennej produkowanych wypowiedzi - pokaże się wtedy kto ile ma czasu i ile spędza na forum![]()
Jesteś na forum jedną z ostatnich osób, która może radzić mi cokolwiek, więc proszę - przestańA w kwestii pseudohodowców, nie wiem dlaczego zakładasz, że nic w tej dziedzinie nie robię. Tak czy owak - z Tobą nie zamierzam prowadzić żadnych dyskusji - nigdy
[/size]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf i 23 gości