Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 20:16 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Gibutkowa pisze:Błagam... :mrgreen: tylko mi nie pisz ze coś takiego naprawdę istnieje :lol: :ryk:

A co, nie wiedziałaś?
Ludzie na Podlasiu zmyślne są, wymyślą :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 25, 2010 20:21 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Gibutkowa pisze:
Erin pisze:Zmienimy, zmienimy ... ale IRA lubi działać ostrożnie ... chociaż czasami z hukiem 8)
A Piracikowi też się czasem zdarza nie trafić - dziś tak było z qoo :roll:

Trza kuwetę większą ;) Moja trafia jak jej zmieniłam na większą, bo wcześniej jej się zdarzało siedzieć wszystkimi łapkami w kuwecie ale doopsko wystawiać poza i lała na podkładkę :| A qoo to tylko wynosi jak jest źle odkłaczona i nie może do końca zrobić - wtedy to nie dość że wynosi to trze tyłkiem po podłodze żeby jej sie odczepiło i mi szlaczki zostawia :evil:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Popuscilam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw lis 25, 2010 22:16 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

A bidet,bardzo przydatna rzecz.Moi rodzice są szczęśliwymi posiadaczami takiego[ludzkiego] urządzenia.I niemniej szczęśliwymi posiadaczami persa-Lorda.On też często ma kłopoty z umazanym footrem w niewymownej części ciała.Kąpią go w tym bidecie,bo on tylko tam pozwala sobie to footro wymyć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale ja nie o tym chciałam.Smarti obiecałam przelew na 25-go i poszedł,choć niewiele,ale zawsze :oops: Promysiu :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw lis 25, 2010 22:21 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

ale on wszystkimi 4 łapami siedział przed kuwetą 8O ..
ale za to teraz eleganckiego kupala trafił do kuwety więc ma odpuszczone.

zjadł najpierw saszetkę gurmecika a teraz pół tacki shiby ale mleczka ani conva nie chce.

i bardzo dużo śpi..niech śpi :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 25, 2010 22:23 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

niech chłopak śpi..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw lis 25, 2010 22:23 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

No to słodkich, mlecznych snów :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Dokładnie! Sen to zdrowie :ok:
Iwonko, a jak Promyś nie chce pić, to może trochę wody dodawaj do saszetki.

Czytałaś moją PW? On naprawdę mógł być podtruwany :roll:

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 22:25 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

ale on pije wodę nawet lubi :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lis 25, 2010 22:25 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

albo nalej trochę wody do saszetki i ją wypłucz i dolej do reszty i wymieszaj.
robię też tak, bo dwie pannice moje lubią sosik wylizywać z kawałki zostawiają..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw lis 25, 2010 22:26 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

No to jak tak, to OK :)
Delikatne głaski :1luvu:

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 22:35 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

czytałam.
czyli on się od lata tułał biedactwo :roll:

smarti

Post » Czw lis 25, 2010 22:37 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

olamichalska pisze:albo nalej trochę wody do saszetki i ją wypłucz i dolej do reszty i wymieszaj.
robię też tak, bo dwie pannice moje lubią sosik wylizywać z kawałki zostawiają..

Dobry patent ola, moja sosik lubi a z saszetki nie mogę do końca wybrać
Promysiu, śpij spokojnie, sen dobry lekarz. Dziewczyny, też Wam życzę spokojnej nocy :kotek:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lis 25, 2010 22:40 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Tak, Iwonko :(
Tylko wtedy mieszkał pod innym blokiem.
Ale tam na pewno truli koty :twisted:
A niech ich pokręci w setną stronę! :evil:

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 22:40 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Saszetke sie lamie na pol w zdluz i zwija do dolu tak wyciskajac sosik.
Mialam zamiar pisac do producentow, zeby tylko sosik sprzedawaki, ale jakos nie moge sie zabrac za to.
Robie moim tez nie raz zylc z kurczaczka. "Wode" robie taka tylko lekko zaciagnieta i rozgniatam marchewke. Smakuje im nawet.

Dobranoc Dziobki.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw lis 25, 2010 22:43 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin pisze:Tak, Iwonko :(
Tylko wtedy mieszkał pod innym blokiem.
Ale tam na pewno truli koty :twisted:
A niech ich pokręci w setną stronę! :evil:

Och, żeby ich :evil:
SecretFire moja nie lubi gotowanego kurczaka z marchewką

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]