K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 27, 2010 18:48 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Kocuria pisze:filip JUŻ znalazł domek? jakieś szczegóły? :)

Pani w Nowej Hucie, straciła psa niedawno w wyniku ciężkiej choroby, uznała, że tym razem da dom kotu. Jej koleżanka kociara została matką chrzestną Filipa, koniec świata ale Filipowi dom się spodobał, tylko ogon do góry zadzierał i kroczył dumnie po mieszkaniu :mrgreen:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lis 27, 2010 18:49 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Poszukuję pilnie fundacyjnej klatki łapki, bo mam pod blokiem dwie buranie, z których jedna może być w ciąży i trzeba kobietki ciachnąć. Wprawdzie ta , która ma podejrzanie duży brzuszek okazała się dziś być miziakiem, ale jej kumpela woli zachować dystans.
Przy okazji mam pytanie - gdzie jest klatka królicza duża, z granatowym plastikiem na dole, podpisana anna09? Przydałaby się dla kotek, jak już wylądują na Kocimskiej. Aha, koteczki będą na moim utrzymaniu.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob lis 27, 2010 18:58 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

mjs pisze:Poszukuję pilnie fundacyjnej klatki łapki, bo mam pod blokiem dwie buranie, z których jedna może być w ciąży i trzeba kobietki ciachnąć. Wprawdzie ta , która ma podejrzanie duży brzuszek okazała się dziś być miziakiem, ale jej kumpela woli zachować dystans.
Przy okazji mam pytanie - gdzie jest klatka królicza duża, z granatowym plastikiem na dole, podpisana anna09? Przydałaby się dla kotek, jak już wylądują na Kocimskiej. Aha, koteczki będą na moim utrzymaniu.

już nie szukaj, trzecia jest u p. Zosi na Wróblewskiego, mam nadzieję, że przynajmniej jedna wróci w poniedziałek

Tweety

Post » Sob lis 27, 2010 19:08 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Pisałam już kiedyś że u mnie jest królicza 100 chyba Noemik i Dog IV.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob lis 27, 2010 19:11 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Ponieważ dowiedziałam się, że Wislackikot w grudniu zamierza pracować na pół etatu :wink: , tzn. dyżurować rankami w kociarni, zmianie uległ grafik dyżurów. Wolontariusze będą dyżurować popołudniami, oraz w soboty, niedziele i święta rano i popołudniu.

Oto grafik - odsłona pierwsza:

poniedziałki wieczór - miszelina
wtorki wieczór - Leone
środy wieczór – noemik i lutra
czwartki wieczór - miszelina
piątki wieczór - Milu

Weekendy:
soboty rano - Milu
soboty wieczór - miszelina
niedziele rano - kasumi
niedziele wieczór - Kinga Warmijska

Święta Bożego Narodzenia:
24.12. wieczór miszelina
25.12. rano Kinga Warmijska, wieczorem vanja
26.12. rano Kinga Warmijska, wieczorem vanja
31.12. wieczorem vanja

Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam. Grafik wywieszę jutro rano po dyżurze na Kocimskiej.
Przypominam, że dyżury zaczynają się w najbliższą środę

Tweety, owies dla Ciebie, znaczy dla kotów, stoi na szafce na Kocimskiej.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob lis 27, 2010 19:19 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Tweety pisze:
mjs pisze:Poszukuję pilnie fundacyjnej klatki łapki, bo mam pod blokiem dwie buranie, z których jedna może być w ciąży i trzeba kobietki ciachnąć. Wprawdzie ta , która ma podejrzanie duży brzuszek okazała się dziś być miziakiem, ale jej kumpela woli zachować dystans.

już nie szukaj, trzecia jest u p. Zosi na Wróblewskiego, mam nadzieję, że przynajmniej jedna wróci w poniedziałek

OK, będziemy w takim razie w kontakcie.
Obrazek

mjs

Post » Sob lis 27, 2010 19:20 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Etiopia pisze:Pisałam już kiedyś że u mnie jest królicza 100 chyba Noemik i Dog IV.

A ma ona niebieski dół i podpis anna09?
Obrazek

mjs

Post » Sob lis 27, 2010 19:22 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

miszelina pisze:Ponieważ dowiedziałam się, że Wislackikot w grudniu zamierza pracować na pół etatu :wink: , tzn. dyżurować rankami w kociarni, zmianie uległ grafik dyżurów. Wolontariusze będą dyżurować popołudniami, oraz w soboty, niedziele i święta rano i popołudniu.

Oto grafik - odsłona pierwsza:

poniedziałki wieczór - miszelina
wtorki wieczór - Leone
środy wieczór – noemik i lutra
czwartki wieczór - miszelina
piątki wieczór - Milu

Weekendy:
soboty rano - Milu
soboty wieczór - miszelina
niedziele rano - kasumi
niedziele wieczór - Kinga Warmijska

Święta Bożego Narodzenia:
24.12. wieczór miszelina
25.12. rano Kinga Warmijska, wieczorem vanja
26.12. rano Kinga Warmijska, wieczorem vanja
31.12. wieczorem vanja

Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam. Grafik wywieszę jutro rano po dyżurze na Kocimskiej.
Przypominam, że dyżury zaczynają się w najbliższą środę

Tweety, owies dla Ciebie, znaczy dla kotów, stoi na szafce na Kocimskiej.

raczej na pełny a nie na półtora, przynajmniej jeszcze przez grudzień,
co do owsa, to bardzo dzięki, marzyłam o nim, przechodzimy na tańsze żywienie, ponoć garść kosztuje 25 groszy :wink:

Tweety

Post » Sob lis 27, 2010 19:31 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

mjs pisze:
Etiopia pisze:Pisałam już kiedyś że u mnie jest królicza 100 chyba Noemik i Dog IV.

nie ma podpisu.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob lis 27, 2010 19:34 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

mjs pisze:

Queen_ink brała z niebieskim spodem i chyba jedna jest na Kocimskiej. Trzeba popytać dziewczyny, mój mąż do tej pory jest przeświadczony, że cywilny ślub brałam w zielonej sukience a to był czysty, włoski lazur :wink:

Tweety

Post » Sob lis 27, 2010 20:08 Re: K-ów, maluchy z Kryspiniowa - kto przygarnie przed zimą?

a to kociaki z Ułanów, śmieszne myszaki

Obrazek

one są takie malusie
Obrazek

Aha, Wera też jest już w swoim domu:)

Tweety

Post » Sob lis 27, 2010 21:12 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Tweety pisze:
mjs pisze:

Queen_ink brała z niebieskim spodem i chyba jedna jest na Kocimskiej. Trzeba popytać dziewczyny, mój mąż do tej pory jest przeświadczony, że cywilny ślub brałam w zielonej sukience a to był czysty, włoski lazur :wink:

Pożyczałam z niebieskim dołem (nie wiem, czy jest podpis), ale jeszcze jej potrzebuję, bo napatoczyła się matka z niedawno wyklutym maluchem na parkingu. Mogę ją zamienić.

A nie lepiej dziewczynom by loby w dogu? (O ile jest go gdzie postawić).

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob lis 27, 2010 21:25 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

queen_ink pisze:Pożyczałam z niebieskim dołem (nie wiem, czy jest podpis), ale jeszcze jej potrzebuję, bo napatoczyła się matka z niedawno wyklutym maluchem na parkingu. Mogę ją zamienić.

A jest wolny dog? Tweety mówiła, że jest wolna jedna klatka, w której edit_f trzymała Agatkę i Leosia. Koteczkom może być w niej ciasno razem, więc szukam dodatkowej.Anna09 wspominała, że nie może odnaleźć swojej, ale ta jest podpisana.
Obrazek

mjs

Post » Sob lis 27, 2010 22:04 Re: K-ów, maluchy z Kryspiniowa - kto przygarnie przed zimą?

i jeszcze jeden bazarek
TURKUSOWO
zapraszam
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob lis 27, 2010 22:14 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

mjs pisze:
queen_ink pisze:Pożyczałam z niebieskim dołem (nie wiem, czy jest podpis), ale jeszcze jej potrzebuję, bo napatoczyła się matka z niedawno wyklutym maluchem na parkingu. Mogę ją zamienić.

A jest wolny dog? Tweety mówiła, że jest wolna jedna klatka, w której edit_f trzymała Agatkę i Leosia. Koteczkom może być w niej ciasno razem, więc szukam dodatkowej.Anna09 wspominała, że nie może odnaleźć swojej, ale ta jest podpisana.

w środę złożony dog stał na Kocimskiej.
IT'S OVER

Etiopia

[poprzednia][następna]