Dwa czarne rogaliki Dwa rude rogaliki Fibisiu a co Ty za zabaweczke masz?
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
mmmm..... wszystkie rogaliki slodziutkie, do schrupania i te karmelowe i te czekoladowe
Matyldzia pieszczoszku kochany jaka ty piekna jestes
jest tu na miau taki sympatyczny watek, ktory odkrylam jakis czas temu Z reszta... co ja wam mowic bede, sami zobaczcie viewtopic.php?f=1&t=114294&start=510 Jest tam wzmianka o naszej slodkiej Matyldzi
teraz jakas sesja chyba sie zbliza, nie? Czy juz sie zaczela? Tak czy owak mruczki i ich psi przyjaciele trzymaja kciuki, zebys wszystko zaliczyla na 6 przy pierwszym podejsciu
W zasadzie to już mam sesję, chociaż nieoficjalnie, bo na zaliczenia też trzeba się uczyć albo pisać prace, a część egzaminów mamy przesuniętą wcześniej. Dzięki
Jak się miewają moje ulubione Tyskie Mruczusie?... i ich psi przyjaciele??
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem