Wysłałam przed południem ale pani na poczcie powiedziała że dostarczone powinno być w poniedziałek - nie wcześniej bo w weekend nie ma dostarczeń nawet jeśli paczki wychodzą.
A co do Juranda to zauważyłam taką prawidłowość u moich kotów jak chorują albo są po szczepieniach to jak się tylko troszkę lepiej poczują to zaczynają biegać i forsują organizm tak że znów coś im zaczyna dolegać. Także jak mi któreś choruje i się lepiej poczuje to nie pozwalam latać za bardzo i się forsować jeszcze przez parę dni (wiem że to ciężko przy kotach im "zabronić" latania ale tak trochę stopować można). Kciuki wielkie
Aniu, wspaniała Aniu, nie wiem, co jeszcze napisać Tyle dobrego robisz dla tych kociąt. Wszystkiego dobrego dla Ciebie, Twojej rodziny i Twoich podopiecznych Gdyby więcej takich wspaniałych ludzi było na świecie, o ile byłby on lepszy. Wszystkiego najlepszego dla Ciebie, dla Was i dla Jurandzika. Jutro składam zamówienie. Dobrej nocki Jurandziku, trzymaj się dzielnie kociaku
Aniu Jurandziku Aniu, zamówiłam dla Ciebie 7 kg Orijena. Napisz proszę, jak dojdzie. Pozdrawiam i kciuki nieustające za Jurandzika, oraz za pozostałą gromadkę trzymam