Kruszyna pisze:
czegoś nie rozumem..... dlaczego uśpione? Przecież to nie jest ślepy MIOT

Może ktoś ma jakąś komórkę, można pożyczyć klatkę od kogoś i tydzień przetrzymać

Zawsze to lepsze niż śmieć....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:
JaEwka pisze:Jak to uśpionePILNIE TDT!!!
jessi74 pisze:JaEwka pisze:Jak to uśpionePILNIE TDT!!!
pilnie dt , a w sprawie uśpienia może od razu prokuraturę powiadomić , bo nie wiem kto taki miłosierny wpadł na pomysł uśpienia kociaków z chorymi oczami.... zamiast zabrać się za leczenie i skorzystać z tego że schronisko jest dobrze dotowane jeśli chodzi o dobrej jakości leki![]()
mamy fotki w razie czego
jessi7+4 pisze:JaEwka pisze:Jak to uśpionePILNIE TDT!!!
pilnie dt , a w sprawie uśpienia może od razu prokuraturę powiadomić , bo nie wiem kto taki miłosierny wpadł na pomysł uśpienia kociaków z chorymi oczami.... zamiast zabrać się za leczenie i skorzystać z tego że schronisko jest dobrze dotowane jeśli chodzi o dobrej jakości leki![]()
mamy fotki w razie czego
_leśna_ pisze:Dzięki za pozdrowienia
A kto tak powiedział że one mają być uśpione ?
_leśna_ pisze:Zdjęcia białego mam tylko te http://www.dla-ciebie.eu/ogloszenia/400/71410
BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibutkowa, Ty odbierz e-maila i _Leśnej_na dobranoc fotki Saszki wstaw....Jezusie, jaki on jest śmieszny![]()
![]()
Jaki bystrzak,hi,hi...Poluje na muchy, wskakuje na parapety, blaty, gania po schodach z predkoscia "swiatła".Mizianki tylko przy misce, albo jak wszyscy spac pójda...Wtedy do pani sie zakrada i udaje ,ze niechcacy daje sie miziac...A jak juz zobaczy,ze sie na niego "lampie'na bezczelnego ucieka gdzie pieprz rośnie...
.Strasznie kochane to kocisko...grubiutki jest ...żarłoczn...i bardzo stadny kot...uwielbia towarzystwo kotów....i jak kociak sie bawi...Ulubione miejsce w domu-dekoder i salon....przy kominku..tam sie "ukrywa"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości