Zofia&Sasza pisze:Może niech gdzieś postawi Sami Wiecie Co i zacznie bronić?To rozsławia błyskawicznie...
a wtedy częś korzystająca z kiblowego otworu ma być odziana czy też ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Może niech gdzieś postawi Sami Wiecie Co i zacznie bronić?To rozsławia błyskawicznie...
ASK@ pisze:Zofia&Sasza pisze:Może niech gdzieś postawi Sami Wiecie Co i zacznie bronić?To rozsławia błyskawicznie...
a wtedy częś korzystająca z kiblowego otworu ma być odziana czy też ...Bo to by rozsławiło mega błyskawicznie.
jopop pisze:Przepraszam za lakoniczność z ostatnich dni, miałam szalony tydzień i ledwo starczało mi czasu na zrobienie zastrzyków...
Sytuacja się rozwija, nie jestem przekonana, czy podoba mi się kierunek rozwoju.
1. Pogoda karmi kocięta, w miarę toleruje moje kocice, a Łapka próbuje zabić. W związku z czym ona nadal jest na smyczy, a Łapek boi się przejść przez przedpokój.
2. Kocięta z Chodkowa mają kaliciwirozę (Upałka ma okropne nadżerki) i - dziś odkrytego - grzyba. Reakcja na antybiotyk, w sumie łatwa do przewidzenia.
3. Rude i ich czarna siostra mają uszy do leczenia, ale roznoszą klatkę i ogólnie czują się aż za dobrze. Z wyjątkiem Telepka. Ale i on czuje się ogólnie wyraźnie lepiej. Uwielbia schmusy, niestety ma duże trudności z trafieniem głową w miskę, w związku z czym rozrzuca to jedzenie po całym pokoju.
4. Ja dziś i jutro regeneruję się po ostatnich dniach, a w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień.
5. Potrzebna jest zbiórka na leczenie tych kociąt, ja zamówiłam wszystko na JoKota, ale ten dług trzeba będzie spłacić!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 84 gości