OKI pisze:Kociara82 pisze:Marzenia11 pisze:Dobranoc - Nusia
o boziu!ale cudoooooooooo!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uważaj, bo to cudo też domku szuka![]()
To cudo domek już ma ! I Ty nawet znasz ten domek ozdobiście

ale mam jeszcze dwa podobne cuda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Kociara82 pisze:Marzenia11 pisze:Dobranoc - Nusia
o boziu!ale cudoooooooooo!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uważaj, bo to cudo też domku szuka![]()
OKI pisze:Miniboni, moja Deli wprawdzie w oczach nic nie ma, ale przerabiam kolejny nawrót kk (zapewne też herpes) i właśnie postanowiłam wypróbować to http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... 060080ponoć przy herpesie podobno działa viewtopic.php?f=1&t=49261Dziś dałam pierwszą dawkę, będę meldować na bieżąco
![]()
I trzymajcie kciuki, żeby przynajmniej do następnej soboty podziałał, to będę mogła zaszczepić czarną diablicę
PearlRain pisze:Emir wieczornie pozdrawia Hrabinę i Delicję![]()
Marzenia11 pisze:OKI pisze:Miniboni, moja Deli wprawdzie w oczach nic nie ma, ale przerabiam kolejny nawrót kk (zapewne też herpes) i właśnie postanowiłam wypróbować to http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... 060080ponoć przy herpesie podobno działa viewtopic.php?f=1&t=49261Dziś dałam pierwszą dawkę, będę meldować na bieżąco
![]()
I trzymajcie kciuki, żeby przynajmniej do następnej soboty podziałał, to będę mogła zaszczepić czarną diablicę
kciukamy oczywiście wszystkiemi ręcami i łapkami![]()
![]()
ale głównie jestem pod wrażeniekm szybkości dostawy
![]()
![]()
OKI pisze:PearlRain pisze:Emir wieczornie pozdrawia Hrabinę i Delicję![]()
A witamy, witamy![]()
Jeszcze mamy Babcię Szelmę, ale chwilowo bez kocyka
PearlRain pisze:OKI pisze:PearlRain pisze:Emir wieczornie pozdrawia Hrabinę i Delicję![]()
A witamy, witamy![]()
Jeszcze mamy Babcię Szelmę, ale chwilowo bez kocyka
ech tam te kocyki na dwa koty spokojnie starczają, a nawet trzy koty mogą na nich spać
OKI pisze:Objechałam panienkę przez telefon i ramach rewanżu dostałam gratisa, że szlag - plastikową piłeczkę z dzwoneczkiem w środkuMasz pojęcie jak toto hałasuje w Delkowych łapkach?
OKI pisze:O takich![]()
PearlRain ma je na bazarkuFajne są
Tylko przed trzecim trzeba wykurować Delkę
![]()
Jak widać, u mnie się nie mieszczą nawet dwa koty na kocyku
kalair pisze:OKI pisze:Z całą pewnością, tylko... musiałabym wymienić koty na inne![]()
![]()
OKI, jak możesz!
kalair pisze:OKI pisze:Z całą pewnością, tylko... musiałabym wymienić koty na inne![]()
![]()
OKI, jak możesz!
Marzenia11 pisze:kalair pisze:OKI pisze:Z całą pewnością, tylko... musiałabym wymienić koty na inne![]()
![]()
OKI, jak możesz!
oj no wymcklo się jej![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 230 gości