Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 14, 2010 21:30 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:
Kociara82 pisze:
Marzenia11 pisze:Dobranoc - Nusia
Obrazek

o boziu! :1luvu: ale cudoooooooooo!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Uważaj, bo to cudo też domku szuka :twisted: :wink:

To cudo domek już ma ! I Ty nawet znasz ten domek ozdobiście :mrgreen:

ale mam jeszcze dwa podobne cuda :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 14, 2010 21:32 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Miniboni, moja Deli wprawdzie w oczach nic nie ma, ale przerabiam kolejny nawrót kk (zapewne też herpes) i właśnie postanowiłam wypróbować to http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... 060080ponoć przy herpesie podobno działa viewtopic.php?f=1&t=49261 :roll: Dziś dałam pierwszą dawkę, będę meldować na bieżąco :roll:
I trzymajcie kciuki, żeby przynajmniej do następnej soboty podziałał, to będę mogła zaszczepić czarną diablicę :wink:

[/quote]

kciukamy oczywiście wszystkiemi ręcami i łapkami :ok: :ok: :ok: ale głównie jestem pod wrażeniekm szybkości dostawy 8O 8O 8O
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt maja 14, 2010 21:36 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

PearlRain pisze:Emir wieczornie pozdrawia Hrabinę i Delicję :ok: :kotek:

A witamy, witamy :1luvu:
Jeszcze mamy Babcię Szelmę, ale chwilowo bez kocyka :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt maja 14, 2010 21:41 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:Miniboni, moja Deli wprawdzie w oczach nic nie ma, ale przerabiam kolejny nawrót kk (zapewne też herpes) i właśnie postanowiłam wypróbować to http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... 060080ponoć przy herpesie podobno działa viewtopic.php?f=1&t=49261 :roll: Dziś dałam pierwszą dawkę, będę meldować na bieżąco :roll:
I trzymajcie kciuki, żeby przynajmniej do następnej soboty podziałał, to będę mogła zaszczepić czarną diablicę :wink:

kciukamy oczywiście wszystkiemi ręcami i łapkami :ok: :ok: :ok: ale głównie jestem pod wrażeniekm szybkości dostawy 8O 8O 8O

Właśnie mi podpadli :twisted: Bo zamówiłam z odbiorem osobistym w ichniej lecznicy, którą mam po drodze z pracy, tylko się okazało, że... dowożą do nich po zamknięciu, więc byłoby już na poniedziałek do odbioru :evil: Na dodatek liczą sobie 3 zeta za odbiór osobisty, a okazuje się to dopiero w trakcie zamawiania, bo na stronie nic nie ma na ten temat :evil:
Objechałam panienkę przez telefon i ramach rewanżu dostałam gratisa, że szlag - plastikową piłeczkę z dzwoneczkiem w środku :twisted: Masz pojęcie jak toto hałasuje w Delkowych łapkach? :twisted:

OKI

Post » Pt maja 14, 2010 21:47 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:

ech tam te kocyki na dwa koty spokojnie starczają, a nawet trzy koty mogą na nich spać :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt maja 14, 2010 21:48 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

PearlRain pisze:
OKI pisze:

ech tam te kocyki na dwa koty spokojnie starczają, a nawet trzy koty mogą na nich spać :wink:

Z całą pewnością, tylko... musiałabym wymienić koty na inne :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Pt maja 14, 2010 21:58 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Objechałam panienkę przez telefon i ramach rewanżu dostałam gratisa, że szlag - plastikową piłeczkę z dzwoneczkiem w środku :twisted: Masz pojęcie jak toto hałasuje w Delkowych łapkach? :twisted:

Mam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: zawsze lepsze to niż 3 taka sama pucha na suche żarcie :lol: :lol: :lol: mam wystawkę w przedpokoju :mrgreen:

a o jakich kocykach piszecie? 8O

Marzenia11

Post » Pt maja 14, 2010 22:04 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

O takich :lol:
Obrazek
PearlRain ma je na bazarku :lol: Fajne są :D Tylko przed trzecim trzeba wykurować Delkę :x
Jak widać, u mnie się nie mieszczą nawet dwa koty na kocyku :mrgreen:

OKI

Post » Pt maja 14, 2010 22:05 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Z całą pewnością, tylko... musiałabym wymienić koty na inne :ryk: :ryk: :ryk:

OKI, jak możesz! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 14, 2010 22:06 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:O takich :lol:
Obrazek
PearlRain ma je na bazarku :lol: Fajne są :D Tylko przed trzecim trzeba wykurować Delkę :x
Jak widać, u mnie się nie mieszczą nawet dwa koty na kocyku :mrgreen:

Śliczne kocyki z zawartością!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt maja 14, 2010 22:07 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

kalair pisze:
OKI pisze:Z całą pewnością, tylko... musiałabym wymienić koty na inne :ryk: :ryk: :ryk:

oj no wymcklo się jej :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Pt maja 14, 2010 22:08 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

kalair pisze:

No właśnie nie mogę :roll: Nikt ich nie chce :mrgreen:

OKI

Post » Pt maja 14, 2010 22:11 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Marzenia11 pisze:
kalair pisze:

oj no wymcklo się jej :ryk: :ryk: :ryk:

Oczywiście! :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt maja 14, 2010 22:57 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Dobranoc :D

OKI

Post » Pt maja 14, 2010 23:01 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]