SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 12, 2010 21:36 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

jessi74 pisze:zajrzyjcie :D viewtopic.php?f=13&t=105909

Miło mi poinformować, że Strzałka jest już w DT u Magdy :1luvu:
Ogromnie się cieszę, że ta wspaniała kotka ma szansę na nowy dom :ok:
To jedna z bardziej przyjacielskich i mizastych koteczek jakie znam :1luvu:
Mam nadzieję że szybko odnajdzie się w DT :ok: i szybko znajdzie domek :ok:

Przy okazji ponad planowo u mnie w domu pojawił się Denis rozrabiaka :twisted:
1,5 m-czny, bury łobuz, który tak darł się w klatce i przeciskał przez kraty że nie miałam serca go tam zostawić.
Tż nie był szczęśliwy ale jakoś to przełknął bo ma słabość do maluchów.
Niestety Denis to kot z ADHD, lata po mieszkaniu, koty już moje sobie podporządkował :lol:
Nie mogę pisać bo bryzie i grapie mnie po rękach :evil: jak go tego oduczyć :evil:
Wygląda zdrowo ale pokichuje.... kupka taka sobie :?
Szukamy domu dla łobuza! :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto sty 12, 2010 21:38 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

dubel :?

Agness78

Post » Wto sty 12, 2010 21:42 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:zajrzyjcie :D viewtopic.php?f=13&t=105909

Przy okazji ponad planowo u mnie w domu pojawił się Denis rozrabiaka :twisted:
1,5 m-czny, bury łobuz, który tak darł się w klatce i przeciskał przez kraty że nie miałam serca go tam zostawić.
Tż nie był szczęśliwy ale jakoś to przełknął bo ma słabość do maluchów.
Niestety Denis to kot z ADHD, lata po mieszkaniu, koty już moje sobie podporządkował :lol:
Nie mogę pisać bo bryzie i grapie mnie po rękach :evil: jak go tego oduczyć :evil:
Wygląda zdrowo ale pokichuje.... kupka taka sobie :?
Szukamy domu dla łobuza! :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

kto Ci adoptuje takiego łobuza :ryk: :mrgreen:
trzymam kciuki za zdrowie maluszka :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto sty 12, 2010 22:09 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Agness78 pisze:

Agness78 pisze:A oto i Strzałka :1luvu:
Obrazek

i kot Sylwester :lol: prawda że jak dwie krople wody? :mrgreen:
Obrazek

Strzałka w domu tymczasowym znalazła sobowtóra :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto sty 12, 2010 22:55 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Zapraszam na bazarek :ok: :ok: :ok:
viewtopic.php?f=20&t=106127

Agness78

Post » Wto sty 12, 2010 23:09 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Agnes, ciebie nie można do schronu wpuszczać! Zawsze sobie jakiegos malucha wynajdziesz, nawet w środku takiej zimy! :wink:

Swoje maluchy oduczam zachowań destrukcyjnych żelazną konsekwencją. Jak drapią, gryzą lub demolują, wstaję, mówię nie wolno, zabieram z miejsca przestępstwa, pokazuję drapak, daję inną zabawkę lub ignoruję ostentacyjnie. Idzie mi tak sobie, ale część złych nawyków udało się zwalczyć. Pewnie z tą konsekwencja nie zawsze było jak należy :wink:
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Wto sty 12, 2010 23:20 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Kicia_ pisze:Agnes, ciebie nie można do schronu wpuszczać! Zawsze sobie jakiegos malucha wynajdziesz, nawet w środku takiej zimy! :wink:

No jakbym mojego męża słyszała :ryk:
Wiesz malucha łatwiej mi w domu przemycić :twisted: mój TZ ma słabość do maluszków i
zawsze się łudzi ze szybko dom się znajdzie :wink:

Agness78

Post » Śro sty 13, 2010 7:50 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Mogę uszyć ortalionowy ocieplany pokrowiec na kontenerek jeśli jesteście zainteresowane dajcie znać :)

iiwka

Od: Pt kwi 04, 2008 14:05

Post » Śro sty 13, 2010 12:41 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Agness takiego łobuza z Adhd na bank nikt nie weźmie :wink:

Wiadomo już, co z transportem????
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro sty 13, 2010 14:08 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Mruczeńka1981 pisze:

:!: :!: :!:

Agness78

Post » Śro sty 13, 2010 14:23 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Agness78 pisze:
Kicia_ pisze:Agnes, ciebie nie można do schronu wpuszczać! Zawsze sobie jakiegos malucha wynajdziesz, nawet w środku takiej zimy! :wink:

No jakbym mojego męża słyszała :ryk:
Wiesz malucha łatwiej mi w domu przemycić :twisted: mój TZ ma słabość do maluszków i
zawsze się łudzi ze szybko dom się znajdzie :wink:

U mnie najlepiej jednak jakiegos kulawego,albo bez oka, bo sie gubi :wink: ,ale strasznie Saszke polubił9no i Lepusia slepaka) i woła na niego Królik jedzenie, hi,hi ,a Saszka wedruje galopem biedak i boi sie do meza podejsc i nawet jak mu miesko podrzuca to dystans trzyma.Ja to sie zastanawiam jak ten Saszka bez zadnego problemu wskakuje na wysoki parapet czy blat kuchenny(bez przedniej łapki skacze jak kangurek z wybicia)No i na kolanka do mnie tez wskakuje z partyzanta, inaczej długo sie zastanawia... :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 13, 2010 16:25 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

A co z tym kotkiem z Allegro, który powłóczy łapkami?
fufu

Post » Śro sty 13, 2010 16:39 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Agness78 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:

:!: :!: :!:

Prawie ;) Dziś będę się dogadywała na gg z Esti co do odbioru z Poznania. Tylko ktoś mi musi kociastego przytaszczyć ze schronu na PKP (transporterka nie mam, bo pożyczam jutro i do poniedziałku nie będę miała, więc by się przydał jakiś, z podkładami jak ktoś ma - oddam ze swoich albo mogę dać komuś, kto będzie odbierał kota, no i coś pod tym podkładem żeby kocio w doopkę nie marzł). Dam znać o której będę jechała bo są 2 opcje (12:48 albo 14:51, raczej ten wcześniejszy pociąg).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sty 13, 2010 17:12 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

A kto w ten weekend ma być w schronie??Może przełożyć zdjęcia na sobotę i zabrać Białego przy okazji??
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro sty 13, 2010 18:11 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Mruczeńka1981 pisze:A kto w ten weekend ma być w schronie??Może przełożyć zdjęcia na sobotę i zabrać Białego przy okazji??

Good idea :)
Molly będziesz mogła w sobotę zahaczyć o schron i przytaszczyć mi Białego na PKP, od razy byśmy się rozliczyły z bazarku :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]