CoToMa pisze:Kociak był już u weta i możliwe, że nie trzeba będzie usuwac gałek oczych.
Widzieć nie będzie, może tylko jakieś swiatła i cienie...
ojej
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Kociak był już u weta i możliwe, że nie trzeba będzie usuwac gałek oczych.
CoToMa pisze:Mamy nową koteczkę, znalezioną na giełdzie.
Może nikt jej nie kupił, więc trzeba było się pozbyć problemu.
Jest szylkretowa...
CoToMa pisze:Na głupotę ludzka nie ma lekarstwa.
Jedna baba ma kotkę, Ala zaproponowała, ze ja wysterylizujemy na koszt fundacji.
Nie, bo jej kotka musi raz mieć młode.![]()
I niedawno chciała te młode wcisnąć do fundacji.
Normalnie nóż się w kieszeni otwiera...![]()
CoToMa pisze:Na głupotę ludzka nie ma lekarstwa.
Jedna baba ma kotkę, Ala zaproponowała, ze ja wysterylizujemy na koszt fundacji.
Tajemniczy Wujek Z. pisze:CoToMa pisze:Na głupotę ludzka nie ma lekarstwa.
W niektórych przypadkach koty powinny być sterylizowane wraz z właścicielami. Na koszt fundacji.
Thorkatt pisze:Femka pisze:Thorkatt pisze:Myszka prześliczna.Rozmiar - w sam raz.
Muszę kiedyś naszyć trochę myszek dla takich piekności i poduszek, żeby sie Femka nie zamartwiała,że za twardo
o przepraszam, jak Szczypiorki przetestują poduchę od Ciebie, to się przestanę martwić. A na razie drżę, żeby Dodkowi było wystarczająco miękko pod doopką. Chociaż jak oglądam foty porozwalanych kołami do góry kotów na poduchach, to trochę mięknę w obawach. Ale tylko trochę![]()
To jak, Thorkatt, robimy interes?
p.s.
przyznaję, że myszki i szczury od Thorkatt są chyba zaczarowane
A co Femka- masz ochotę na poduszkę? Bo ja właśnie dostałam fajne próbniki tkanin tapicerskich( nawet z Turcji - efekt przypadkowej rozmowy z klientem, gdy mój TŻ w korku stał, a ja musiałam gościem sie zajmować)
Jak tak to kolor preferowany i rozmiar - byłoby na smakołyki dla Dodka
Femka pisze:Nie ma za co, dla takiej Fundacji aż się chce coś robić.
Przy okazji zapłaty za poduchę od Thorkatt, przelałam też pieniądze z ostatniej zbiórki (kilka miesięcy temu). Zostało mi wtedy jakieś 300 zł z groszami, a ponieważ nie chciało mi się szukać, przelałam 350 zł. To jest cena lenistwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości