Hej Kloteńki za zasnieżonych stoków
Z zasięgiem tu średniawo, wiec dzis dopiero pare słowek. Tydzien biegiem mija, szybko, milo , bezstresowo, za chwilke do domu juz ...

. Szkoda, bo Mala zaskoczyla z deskami i smiganie jak na 4,5 latka nieźle jej sie spodobało

. Najbardziej lubi szybko zjeżdżac z tatą, który ja asekuruje

. 3 tygodnie ferii by sie przydały, a nie jeden
Pozdrawiam Was od pieknym zwardonskich bialych chojn i stoków popijajac słowacka wodeczke i przesylam aromaty hranolków oraz piekne blysko słońca spod samego stoku
Trzymam za kotenki, by zdrowe były, szczególnie te niedomagajace
Ciesze sie, ze testy komputerków wypadły OK

Mam nadzieje, ze Cyklo da rade z tym przewleklym kk

Dlugo to sie juz ciagnie, chyba 3 miesiąc ... ? Cos w koncu musia zadzialac ...
A jak Party po zaklaczeniu ... ? Jaka karme Izu im dajesz na odklaczanie, sanabel ? Ja dlugo podawalam raz w tygodniu bezo-pet. Świetnie dzialal i bardzo smakowal. Ale powalala cena, wtedy jakies 35 zł. Teraz za 120 ml to jakies min. 50 zł a dla 4 ogonów starcza na kilka razy. No i cos sie porobilo ze skladem. Czytalam na forach, ze nie tylko ja zauwazylam to, ze sklad chyba zmieniono, bo koty juz mniej to chca jesc i stalo sie jakies wodniste. Pol roku temu bylam z niego bardzo zadowolona, teraz odradzam. Ja podaje RC suche - hairbal. Ogonki (odpukac) sie nie zaklaczaja

.
Niteczko, jak sie miewa Kubunio ?
Fajne opowiesci o koteczkach, które wystawia doooopcie na mróz i zwiewaja jeszcze szybciej do domku