Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 29, 2009 23:50 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

majencja pisze:Śpiewałabyś???? :ryk: :ryk:

No Majka jakbym zaśpiewała to chyba by wszyscy w okolicy popadali ze śmiechu :ryk: albo z żenady :ryk: tak mi się wydaje że chyba słoń mi na ucho nadepnął :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro gru 30, 2009 7:36 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Porobiłam też papierówki.Jeżeli ktoś ma w swojej okolicy market,lecznicę lub obiekt z tab info moge podesłać papierówki.Bedziemy wdzieczne za wywieszenie :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro gru 30, 2009 8:07 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

biedna Lulu :( ['] biegaj wesoło za TM
kciuki mocno zaciśnięte za powodzenie Filipka w nowym DS
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro gru 30, 2009 10:28 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

no to hop!
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro gru 30, 2009 11:29 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

majencja pisze:Śpiewałabyś???? :ryk: :ryk:

No chyba cieńko jak i ona z kasą :ryk:
Oj jak mi przykro z LULU :cry:
Ale przynajmniej ciepły grzejniczek miała i pełny brzuszek przez trochę.
Dziczka jak wszystko pójdzie dobrze to trafi do piwnicy w domku mojego siostrzeńca z możliwoscia wychodzenia oczywiście, mam nadzieję że po sterylce szybko wróci do siebie.
A mnie to tak się myśli że jak wydam któregoś mojego tymczasika to wzieła bym Szebę bibliotekarę, nawet miała by spanko na regale koło ksiazek.
Ale Marta mówiła że to była kota wychodząca, może znajdzie się dla niej domek który pokocha nieufną kocię :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro gru 30, 2009 18:42 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

no to hop!
Obrazek

majencja

Post » Śro gru 30, 2009 20:34 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Do góry Kocio Chatkowi podopieczni :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro gru 30, 2009 21:59 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Dziś od Majki przyjechał Św. Mikołaj dla naszych koco chatkowych podopiecznych w postaci SUPER-SZEFA MAJKI :ryk: przywiózł wielki wór 10 kg suchego jedzonka dla naszych kociastych Sanabelle oraz 3 wielkie pudła środków pierwszej pomocy medycznej :D oraz rękawiczki jednorazowe :D Majka dzięki wielkie :1luvu: i jak zwykle podziękuj Twojemu szefowi :D na kawę nie dał się zaprosić bo chyba bardzo zalatany :)
Dziś byłam z Kajusią u weta na kontroli :) wyglada na to że z kicią coraz lepiej, nawet Pan Doktor zauważył poprawę przynajmniej już przybrałą na ciałku, antybiotyk już odstawiony, zalecenie moczyć łapki tylne w roztwrze rivanolu i soli fizjologicznej :) Kaja to bardzo miła przytulasta kicia, łasiła się i barankowała :D
Reszta kociaków w KOciej Chatce w miarę, ale coś mi się wydaje, że Gracja ostro kicha, dostałą przy mnie dosłownie ataku kichania :D przywiozłam na kociarnię 4 duże puchy kitiketa i 8 mniejszych puszek wiskasa do Nowego Roku powinno wystarczyć, ale trzeba będzie pomyśleć o zakupie partii puszek dla kociaków

terenia1

Post » Śro gru 30, 2009 22:59 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Fajnego mam szefa :mrgreen: Ale On też sie ma ze mną dobrze :mrgreen: wszystko na czas i tak jak trzeba. A zwierzaki tez bardzo lubi i nie ma również dobrego zdania o schronisku w Sosnowcu-
Obrazek

majencja

Post » Czw gru 31, 2009 1:34 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Zrobiłam ogłoszenia dla wszystkich kociaków na www.cafeanimal.pl, ktoś jeszcze zrobił ogłoszenia :?:

terenia1

Post » Czw gru 31, 2009 8:24 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Na 1 w sylwestra, może ktos szuka przyjaciela (kociego) oczywiście :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw gru 31, 2009 10:22 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Peja już u mnie :) Na razie jest wystraszony bardzo, chowa się i płacze 8O Niestety, socjopata Stanislaw wcale mu nie ulatwia akceptacji nowego miejsca :twisted: :evil: Non stop go obserwuje, warczy, wyje, syczy i nawet atakuje jak Peja obok niego przechodzi :roll: Choc sam jest tchorzem nie z tej ziemi, wiec mam teraz dwoch socjopatow :ryk:
Zauwazylam, ze Peja bardzo schudl odkad go ostatnio widzialam :( Trzeba bedzie chlopaka podtuczyć :twisted: Dzis ide do pracy,wiec mam nadzieje,ze Stachu bedzie sie w miare przyzowicie zachowywal, bo inaczej wystrzele go w kosmos jako petarde sylwestrowa :twisted:

No... Peja wlasnie wszedl pod koldre na lozku a Stachu pilnuje terenu :ryk:
Ostatnio edytowano Czw gru 31, 2009 10:32 przez hidi, łącznie edytowano 1 raz

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw gru 31, 2009 10:28 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

hopsa z rana ....
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw gru 31, 2009 11:37 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]