Chantal10 pisze:Jeszcze chociaż 3-4 tygodnie żeby poczekał. Trzymam kciuki i życzę Formicy i Maleństwu wszystkiego dobrego.
Hmm... z tego co wiem to jednak lepiej teraz (7mc) niż za te 3-4 tyg. (8mc).. no ale może coś pokręciłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chantal10 pisze:Jeszcze chociaż 3-4 tygodnie żeby poczekał. Trzymam kciuki i życzę Formicy i Maleństwu wszystkiego dobrego.
Granula pisze:nie pokręciła... jak już ma być wcześniak, to naprawdę lepiej w 7 miesiącu niż w 8![]()
Marsjanka pisze:Granula pisze:nie pokręciła... jak już ma być wcześniak, to naprawdę lepiej w 7 miesiącu niż w 8![]()
słowo daję, że to stary bzdurny przesąd - rozmawiałam z wieloma ginekologami-położnikami i żaden tego nie potwierdza
Satoru pisze:Witaj Piotrze:D
Lepiej powiedz, czy będzie syn czy córa!
Marsjanka pisze:Granula pisze:nie pokręciła... jak już ma być wcześniak, to naprawdę lepiej w 7 miesiącu niż w 8![]()
słowo daję, że to stary bzdurny przesąd - rozmawiałam z wieloma ginekologami-położnikami i żaden tego nie potwierdza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 193 gości