reddie pisze:Myszka juz się znalazła
jak się znalazła - wróciła do domu czy ktoś ją namierzył? Podzielcie się dobrą nowiną każda na wagę złota...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
reddie pisze:Myszka juz się znalazła
Istna pisze:ale jutro jest piatek wiec moze Agiis-s bedzie mogla...
agiis-s pisze:Istna pisze:ale jutro jest piatek wiec moze Agiis-s bedzie mogla...
podjadę...niech kobieta łapie... daj mi znać proszę telefonicznie skąd mam kota zabrać (wolałabym tak ok 8 - 9 bo o 10 jestem umówiona elektrykiem)
Istna pisze:agiis-s pisze:Istna pisze:ale jutro jest piatek wiec moze Agiis-s bedzie mogla...
podjadę...niech kobieta łapie... daj mi znać proszę telefonicznie skąd mam kota zabrać (wolałabym tak ok 8 - 9 bo o 10 jestem umówiona elektrykiem)
usciskam Cie Agiis![]()
Pani Basia mieszka doslownie naprzeciwko mnie. Wysle Ci adres sms. Tak na 9 moznaby sie umowic poprosze ja rano zeby szybciej poszla karmic koty i odlawiala ta chora bo ona normalnie dopiero o 9 idzie a tu trzeba przeciez dac Ci znac ze kotka na pewno zlapana - wiadomo roznie moze byc jak sie chce to akurat nie przyjdzie albo nie da sie zlapac... Z pol godziny wczesniej trzeba dac Ci znac nie?
agiis-s pisze:no z pół godziny...tak sobie myślę ze niech pani Basia idzie normalnie karmić tak jak są koty przyzwyczajone - najwyżej na mnie chwile poczekacie - wpuszczę fachowca i przyjadę
Istna pisze:
i samego - obcego - chcesz zostawić w domu ?będzie jak z Kya...
zostanieszreddie pisze:I jak z tym spotkaniem, ciotki? Będziecie, czy sama wśród pci męskiej zostanę?
agiis-s pisze:zostanieszreddie pisze:I jak z tym spotkaniem, ciotki? Będziecie, czy sama wśród pci męskiej zostanę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 97 gości