Dzisiaj w hoteliku było cicho i bardzo smutno. Wyraźny brak MILECZKI. Ciężko mi było wysprzątać kociakom. Boks MILCI był na szczęście wysprzątany przez wetów. Ale i tak mi się ręce trzęsły i się popłakałam nie jeden raz jak popatrzyłam w kierunku boksu MILKI. MILCIA zostanie pochowana w cudownym miejscu na działce wetów.
Dziękuję za pomoc f. pieniądze dotarły od Miłki, Małgosi, Magdy, Ani i Piotra. Serdecznie za tą pomoc dziękuję. Ja na dzień dzisiejszy też się dołożyłam.
Dług za transfuzję krwi MILEŃKI jeszcze pozostał w kwocie 110 zł Proszę o pomoc do piątku musimy ten dług spłacić.
Parę dni temu poznałam piękną rudą Sissi. Kto ją pokocha prawdziwą silną miłością. Ona kolejny raz traci dom Dom pilnie potrzebny od zaraz. Sissi boi się psów.
Daj jej dom, a ona odda Ci serce.
Śliczna, ruda kocia panienka pragnie mieć swój dom. Taki już na zawsze.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."