Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Andzia85 pisze:Vega
ja czasu nie cofnę
Andzia85 pisze:wszystko ok tylko watpie czy znajdzie sie taka osoba od ktorej bede mogla adoptowac kota
Aleba pisze:Andzia, zmieć weterynarza
Bo jeśli jest tak, jak piszesz - doi Cię z pieniędzy i w dodatku niedouczony jest, skoro poleca taki szajs jak Kitekat.
Mój wet za kastrację kocurka bierze 90 zł i radzi karmić innymi karmami
Andzia85 pisze:wiem ale sprobujcie mnie tez zrozumiec mi naprawde zależny na tej adopcji i spróbujcie zauważyć tez moje dobre strony. a co do tego weterynarza i tych cen to ja sie dowiadywalam na poczatku tego roku i naprawde tyle chcieli za kastracje dorosłego kota a kotki to juz wogole najtansze wychodzily kastracje malych kotow niecale 100 zl
PcimOlki pisze:Andzia85 pisze:odp na 1
wykastrowanie dorosłego kota kosztuje 200zl ...
Co z tego?
Uważasz, że niby co powinienem zrobić w momecie gdy leczenie mojego znacznie już przekroczyło 2000zł? Uśpić?
Andzia85 pisze:wszystko ok tylko watpie czy znajdzie sie taka osoba od ktorej bede mogla adoptowac kota
Andzia85 pisze:Szczerze gratuluje wygraliście! Rozmawiałam z właścicielami i nie zgadzają sie na zamontowanie czegokolwiek w oknach! Co jednocześnie oznacza (według was) że nie nadaje sie do tego zeby adoptować kota.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], raiya i 97 gości