Primo: pusta kuweta, secundo: paski.
Najciemniej jest zawsze pod latarnią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MMKD pisze: (...)Będę na Śląsku w przyszły piątek - może wtedy coś wskóram, pod warunkiem, że uda się ją do tego czasu skłonić do jedzenia
Marcelibu pisze:MMKD pisze: (...)Będę na Śląsku w przyszły piątek - może wtedy coś wskóram, pod warunkiem, że uda się ją do tego czasu skłonić do jedzenia
Jestem szczera do bólu, ale obawiam się, że za tydzień może już być za późno...
MMKD pisze:A nie może byc peritol w syropie? Może byłoby łatwiej podać... Mała waży 2.800![]()
MMKD pisze:Badania krwi, jak już pisałam, muszą poczekać do naszego przyjazdu - a do tego czasu trzeba ją karmić. Mama mówi, że wygląda jak szkielecik. Daje jej max cztery strzykawki convalescensa dziennie, bo Mruk większymi ilościami pluje. Może dobre i to.
MMKD pisze:A nie może byc peritol w syropie? Może byłoby łatwiej podać... Mała waży 2.800![]()
Badania krwi, jak już pisałam, muszą poczekać do naszego przyjazdu - a do tego czasu trzeba ją karmić. Mama mówi, że wygląda jak szkielecik. Daje jej max cztery strzykawki convalescensa dziennie, bo Mruk większymi ilościami pluje. Może dobre i to.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, florka, fruzelina, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Maniek19 i 643 gości