Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka wróciłam z Morelka od weta , temperatura spadła do 35.6 *C , jest na kroplówce i walczymy o jej życie:(:(
Justa&Zwierzaki pisze:Morelka juz po kroplówce i zastrzykach , wieczirem kolejna dawka kroplówki , musiałam pojechać do apteki kupic termofor bo pod jednym leżą maleństwa które maja bardzo rozległe zmiany skórne a Morelka tez mysi byc na trmoforze
Justa&Zwierzaki pisze:Morelka jest po kolejnej kroplówce a temperatura jeszcze bardziej spada 35.2 *C , jest na ciepłym termoforze ale uceka z niego i teraz będzie w małej klateczce:(:( Morelka chyba odchodzi z tego świata
:(:( A Maluchy pojadły aż im sie uszy częsły ale zmiany skórne sa nadal rozległe ...
Petka-P1 pisze:Korciaczki a co jest przyczyną tego że z Morelką jest aż tak źle?
Nie takie wieści chciałam tu zobaczyć!Korciaczki pisze:Jej fotki i opis na stornie 7 (dół)Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka wróciłam z Morelka od weta , temperatura spadła do 35.6 *C , jest na kroplówce i walczymy o jej życie:(:(
Justa&Zwierzaki pisze:Morelka juz po kroplówce i zastrzykach , wieczirem kolejna dawka kroplówki , musiałam pojechać do apteki kupic termofor bo pod jednym leżą maleństwa które maja bardzo rozległe zmiany skórne a Morelka tez mysi byc na trmoforzeJusta&Zwierzaki pisze:Morelka jest po kolejnej kroplówce a temperatura jeszcze bardziej spada 35.2 *C , jest na ciepłym termoforze ale uceka z niego i teraz będzie w małej klateczce:(:( Morelka chyba odchodzi z tego świata
:(:( A Maluchy pojadły aż im sie uszy częsły ale zmiany skórne sa nadal rozległe ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 778 gości