Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolciaa113 pisze:U Maszy nieźle![]()
Dzisiaj, tak z pół godziny temu zjadła chrupki, a zaraz potem (około 5 minut) zwymiotowała nimi... Wydawało mi się, że to może dlatego, że niektóre chrupki wyglądały jak nie do końca pogryzioneCzy może być taki powód zwymiotowania? Proszę o rady bo ja to się nie znam na kotach tak dobrze
Basiao pisze:jolciaa113 pisze:U Maszy nieźle![]()
Dzisiaj, tak z pół godziny temu zjadła chrupki, a zaraz potem (około 5 minut) zwymiotowała nimi... Wydawało mi się, że to może dlatego, że niektóre chrupki wyglądały jak nie do końca pogryzioneCzy może być taki powód zwymiotowania? Proszę o rady bo ja to się nie znam na kotach tak dobrze
Maszka ma naturę "przepadzitka", i jak jej jakies chrupki bardzo zasmakują, to czasem nie pogryzie dobrze i potem jest taki klops. Na wszelki wypadek możesz podac pasty odkłaczające.
Co to były za chrupki?
PS. Masza po upraniu to chudy szczureksprawdzone empirycznie
aamms pisze:Maszka raczej nie tknie niczego innego..
Chociaż jeśli chodzi o Maszkę to już niczego nie jestem pewna..
A mały.. jak bardzo mały, to raczej pilnuj i zabieraj Maszkowe, jak średniomały, to ja bym zostawiła..
Moje maluchy wyżerały dorosłym, dopychały swoim i jakoś żyją..
jolciaa113 pisze:Szkoda, że aparatu nie mam bo bym porobiła więcej zdjęć królewnie
Teraz śpi na łóżku, rozwalona jakby było Jej
aamms pisze:A jak z mokrym?
je coś poza pasztetami z tuńczyka gourmeta?
Jeśli tak, to na 100% ode mnie wyjechała Maszka Basio a do Ciebie trafiła jakaś całkiem inna, zupełnie nieznana mi, kota..![]()
evalla, przyznaj się, zamieniłaś gdzieś po drodze??
A może MariaD w drodze ode mnie na dworzec..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 113 gości