Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Piękne Dzięki Nifredil. Na moim nie pisze że sroga zima a chciałabym go zatrzymać bo jest ładny, tylko mi sie kurcze nic nie wyświetla. Co robić?Mój banerek robił Sirivan.Więc to chyba nic nie da jak napisze do Amyszki?
U nas niestety też brzydko. Wieje silny wiatr. Ani słońca ani deszczu. Choć za tym drugim nie przepadam ,bo zaraz mam przed oczami mokre kocie futerka i łapki. Choć wiem że w lasach susza.No ale ja w innej sytuacji bo sama też przy okazji moknę, a w deszczu nie lubię robić.Natargałam się ryby od rana.Teraz to juz wózeczkiem jeżdżę bo mi muszą zostawiać po 50 kg.Zamrażalnik mam troche mały i cieżko mi upchnąć cały zapas do piątku.Ja-Ba pisze:Dzień dobry a kawusią, chrupeczkami i kiepska pogodą - na razie zamiast wyczekiwanego deszczu zrobiło się paskudnie zimno![]()
Pytasz o Viprex Wiora? W ubiegłym roku opakowanie dla dużego psa tzn. całe pudełko a w nim 4 fiolki kosztowało 45 zł. Jedna fiolka starcza na okolo 5- 6 kotów. Bo to dawka na dużego psa.Nie wiem ile teraz trzeba w TOZie zapłacić. NOT Ty wiesz może???Trzeba kupować w lecznicy, bo w sklepach wołają za jedną fiolkę 18-20 zł.wiora pisze:a ile take cacko kosztuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości