Serducho jest już w domku :)))) tymczasowym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 20, 2009 13:18

:ok: extra banerki - oby przyniosly kotkom szczescie :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt mar 20, 2009 13:25

Banerki superowe :)

Zachwytów nad Kacprem ciag dalszy (przy okazji podnoszę wątek :wink: ).
W nocy Kacperek spał ze mna w łóżku :D i zwiedzał pokój, widziałam, jak wskakuje i zeskakuje z biurka, i przymierzał się do skoku z biurka na półki wiszące na ścianie 8O A ja się bałam, że on nie wejdzie do kuwety... Nad ranem drzemalismy i się przytulalismy, pierwsze mizianko o 5.33 :D On jest taki spokojny, cichutki i grzeczny, nie domaga sie jedzenia ani wychodzenia (choc otwarte okno go interesuje), zajmuje się myciem od pietnastu godzin albo spi, ale gdy tylko go zawołam albo do niego podejdę, to od razu mruczy, ugniata, liże, ociera się i włazi na kolana :D :D :D W zyciu nie miałam takiego bezproblemowego i miłego kota! Oczywiście, i tak bym go kochała, nawet, gdyby taki nie był, ale skoro jest, to po prostu stałam się jego fanką :lol:
I jest taki malutki i chudziutki, i ma taki miły pyszczek! W ogóle nie wyglada jak 7-letni kocur! Och :)
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Pt mar 20, 2009 13:31

Mówiłam, że Kacperek jest wspaniały i będziesz nim zachwycona :)
A 7 lat dla kota to nie starość. Moja kotka pierwsze siwe włosy miała po ukończeniu 8 lat, ale mniej sprawna zrobiła się dopiero po skończeniu 15, więc przed Kacperkiem jest jeszcze parę latek :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pt mar 20, 2009 13:40

La.heureuse.chatte pisze:Banerki superowe :)

Zachwytów nad Kacprem ciag dalszy (przy okazji podnoszę wątek :wink: ).
W nocy Kacperek spał ze mna w łóżku :D i zwiedzał pokój, widziałam, jak wskakuje i zeskakuje z biurka, i przymierzał się do skoku z biurka na półki wiszące na ścianie 8O A ja się bałam, że on nie wejdzie do kuwety... Nad ranem drzemalismy i się przytulalismy, pierwsze mizianko o 5.33 :D On jest taki spokojny, cichutki i grzeczny, nie domaga sie jedzenia ani wychodzenia (choc otwarte okno go interesuje), zajmuje się myciem od pietnastu godzin albo spi, ale gdy tylko go zawołam albo do niego podejdę, to od razu mruczy, ugniata, liże, ociera się i włazi na kolana :D :D :D W zyciu nie miałam takiego bezproblemowego i miłego kota! Oczywiście, i tak bym go kochała, nawet, gdyby taki nie był, ale skoro jest, to po prostu stałam się jego fanką :lol:
I jest taki malutki i chudziutki, i ma taki miły pyszczek! W ogóle nie wyglada jak 7-letni kocur! Och :)

:1luvu: słodziak :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt mar 20, 2009 13:41

Kicia_ pisze:
La.heureuse.chatte pisze:Chciałąm tu wstawic jego zdjecie, jak spi pod kocem, ale nie mam jak przesłac do kompa :?

Nie martw się, przyjedziemy mu zrobić sesję zdjęciową, żeby w ogłoszeniach dobrze wyglądał :)

Zapraszam, to chyba będzie długa sesja :D
Chociaż nie bardzo rozumiem, jak mam oddac komus mojego Kacpra 8O A jak trafi do ludzi, którzy nakrzycza na niego za zabrudzenie koca? 8O
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Pt mar 20, 2009 13:53

Kicia_ pisze:Mówiłam, że Kacperek jest wspaniały i będziesz nim zachwycona :)
A 7 lat dla kota to nie starość. Moja kotka pierwsze siwe włosy miała po ukończeniu 8 lat, ale mniej sprawna zrobiła się dopiero po skończeniu 15, więc przed Kacperkiem jest jeszcze parę latek :)

Tak, ja wiem, że 7 lat to nie starośc - chodziło mi o to, że Kacper to dorosły kocur, a wyglada i zachowuje sie niemal jak kociak :)
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Pt mar 20, 2009 13:54

La.heureuse.chatte pisze:
Kicia_ pisze:
La.heureuse.chatte pisze:Chciałąm tu wstawic jego zdjecie, jak spi pod kocem, ale nie mam jak przesłac do kompa :?

Nie martw się, przyjedziemy mu zrobić sesję zdjęciową, żeby w ogłoszeniach dobrze wyglądał :)

Chociaż nie bardzo rozumiem, jak mam oddac komus mojego Kacpra 8O A jak trafi do ludzi, którzy nakrzycza na niego za zabrudzenie koca? 8O

:lol: właśnie dlatego ja płakałam po każdym kotku, którego miałam tymczasowo :wink: człowiek boi się o przyszłośc kotka a wogóle to ma wrażenie że kot nie może mieć nigdzie lepiej :wink:
Chyba jednak nie można tak do tego podchodzić bo inaczej każdy DT byłby z automatu DS :D Co nie znaczy, że nie można robić wyjątków :twisted: :D np. dla Kacperka :twisted: :wink:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt mar 20, 2009 14:02

La.heureuse.chatte pisze:Chociaż nie bardzo rozumiem, jak mam oddac komus mojego Kacpra 8O 8O

:ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt mar 20, 2009 14:03

La.heureuse.chatte pisze:On jest taki spokojny, cichutki i grzeczny, nie domaga sie jedzenia ani wychodzenia (choc otwarte okno go interesuje), zajmuje się myciem od pietnastu godzin albo spi, ale gdy tylko go zawołam albo do niego podejdę, to od razu mruczy, ugniata, liże, ociera się i włazi na kolana :D :D :D W zyciu nie miałam takiego bezproblemowego i miłego kota!

To mi się wydaje, że pomimo jego niepełnosprawności domek znajdzie się szybciutko. :D

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pt mar 20, 2009 14:09

Agness78 pisze:
La.heureuse.chatte pisze:
Kicia_ pisze:

:lol: właśnie dlatego ja płakałam po każdym kotku, którego miałam tymczasowo :wink: człowiek boi się o przyszłośc kotka a wogóle to ma wrażenie że kot nie może mieć nigdzie lepiej :wink:
Chyba jednak nie można tak do tego podchodzić bo inaczej każdy DT byłby z automatu DS :D Co nie znaczy, że nie można robić wyjątków :twisted: :D np. dla Kacperka :twisted: :wink:

Ech, skąd my to znamy ? :D Takim to sposobem został u nas Drops i niewidoma Kimisia, którzy mieli być tylko tymczasowo. I wcaaale nie żalujemy, mimo, że się nam w mieszkaniu zagęściło ponad planowaną liczbę :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt mar 20, 2009 14:24

pisiokot pisze:I wcaaale nie żalujemy, mimo, że się nam w mieszkaniu zagęściło ponad planowaną liczbę :D

Ale mieliście mieszkanie... Gdybym miała mieszkanie, to nawet bym sie nie zastanawiała. Co prawda kończę juz studia, w czerwcu sie bronię, znajde pracę (mam nadzieję), ale jak będzie wygladała moja sytuacja mieszkaniowa, to nie wiem. :cry:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Pt mar 20, 2009 14:34

Oooo, ledwo nie było mnie 2 dni a tu już 9 strona.
A i La.(..), (szczęśliwa kotka) - fajnie, że wzięłaś kota. Życzę powodzenia w nowym domku Kacperku.
A co z resztą kotów, jak sobie radzą?
Obrazek

kotilisek

Od: Pt gru 12, 2008 16:48

Post » Pt mar 20, 2009 14:50

Ale fajnie :P
Oj, cos mi się widzi że Kaceperek załatwił sobie domek niekonieznie tymczasowy 8) Piekny jest, ma śliczną mordkę. Trzymam teraz mocne kciuki za Malutką - wygląda jak jego młodsza siostra...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt mar 20, 2009 16:28

kotilisek pisze:A co z resztą kotów, jak sobie radzą?

W niedzielę będą nowe wieści jak pójdziemy do schronu i zobaczymy co i jak. Na domek ma szansę tylko Ślepinka, bo ona jest w baraku do adopcji. Reszta to koty żyjące na stałe w schronisku, bez numerów, kartotek i historii choroby. Niestety, mimo wielu ogłoszeń, wciąż dzwoni mało ludzi zainteresowanych adopcją.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pt mar 20, 2009 17:32

Witajcie,
Wyslalam maila na kot.w.paski@gmail.com , w sprawie Dlugouchego i Slepinki.

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

[poprzednia][następna]