Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
La.heureuse.chatte pisze:Banerki superowe![]()
Zachwytów nad Kacprem ciag dalszy (przy okazji podnoszę wątek).
W nocy Kacperek spał ze mna w łóżkui zwiedzał pokój, widziałam, jak wskakuje i zeskakuje z biurka, i przymierzał się do skoku z biurka na półki wiszące na ścianie
A ja się bałam, że on nie wejdzie do kuwety... Nad ranem drzemalismy i się przytulalismy, pierwsze mizianko o 5.33
On jest taki spokojny, cichutki i grzeczny, nie domaga sie jedzenia ani wychodzenia (choc otwarte okno go interesuje), zajmuje się myciem od pietnastu godzin albo spi, ale gdy tylko go zawołam albo do niego podejdę, to od razu mruczy, ugniata, liże, ociera się i włazi na kolana
![]()
![]()
W zyciu nie miałam takiego bezproblemowego i miłego kota! Oczywiście, i tak bym go kochała, nawet, gdyby taki nie był, ale skoro jest, to po prostu stałam się jego fanką
![]()
I jest taki malutki i chudziutki, i ma taki miły pyszczek! W ogóle nie wyglada jak 7-letni kocur! Och
Kicia_ pisze:La.heureuse.chatte pisze:Chciałąm tu wstawic jego zdjecie, jak spi pod kocem, ale nie mam jak przesłac do kompa
Nie martw się, przyjedziemy mu zrobić sesję zdjęciową, żeby w ogłoszeniach dobrze wyglądał
Kicia_ pisze:Mówiłam, że Kacperek jest wspaniały i będziesz nim zachwycona
A 7 lat dla kota to nie starość. Moja kotka pierwsze siwe włosy miała po ukończeniu 8 lat, ale mniej sprawna zrobiła się dopiero po skończeniu 15, więc przed Kacperkiem jest jeszcze parę latek
La.heureuse.chatte pisze:Kicia_ pisze:La.heureuse.chatte pisze:Chciałąm tu wstawic jego zdjecie, jak spi pod kocem, ale nie mam jak przesłac do kompa
Nie martw się, przyjedziemy mu zrobić sesję zdjęciową, żeby w ogłoszeniach dobrze wyglądał
Zapraszam, to chyba będzie długa sesja![]()
Chociaż nie bardzo rozumiem, jak mam oddac komus mojego KacpraA jak trafi do ludzi, którzy nakrzycza na niego za zabrudzenie koca?
La.heureuse.chatte pisze:On jest taki spokojny, cichutki i grzeczny, nie domaga sie jedzenia ani wychodzenia (choc otwarte okno go interesuje), zajmuje się myciem od pietnastu godzin albo spi, ale gdy tylko go zawołam albo do niego podejdę, to od razu mruczy, ugniata, liże, ociera się i włazi na kolana![]()
![]()
W zyciu nie miałam takiego bezproblemowego i miłego kota!
Agness78 pisze:La.heureuse.chatte pisze:Kicia_ pisze:La.heureuse.chatte pisze:Chciałąm tu wstawic jego zdjecie, jak spi pod kocem, ale nie mam jak przesłac do kompa
Zapraszam, to chyba będzie długa sesja![]()
Chociaż nie bardzo rozumiem, jak mam oddac komus mojego KacpraA jak trafi do ludzi, którzy nakrzycza na niego za zabrudzenie koca?
właśnie dlatego ja płakałam po każdym kotku, którego miałam tymczasowo
człowiek boi się o przyszłośc kotka a wogóle to ma wrażenie że kot nie może mieć nigdzie lepiej
![]()
Chyba jednak nie można tak do tego podchodzić bo inaczej każdy DT byłby z automatu DSCo nie znaczy, że nie można robić wyjątków
![]()
np. dla Kacperka
:wink:
pisiokot pisze:I wcaaale nie żalujemy, mimo, że się nam w mieszkaniu zagęściło ponad planowaną liczbę
kotilisek pisze:A co z resztą kotów, jak sobie radzą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 444 gości