*Maźnięta farbą- tricolorka Tryni* w DS u Mateuszek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 31, 2009 20:34

Justa&Zwierzaki pisze:Była dziś u mnie pani z synami która chce zaadoptować Tryni i wydaje mi się że domek będzie OK . Zabezpieczą balkon , bedą karmić RC i ogólnie wewarli na mnie bardzo dobre wrażenie :P :P :P Jak tylko skomoletuja wyprawke to Tryni tam zawioze :P

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 31, 2009 21:23

nie wiem, czy sie cieszyc, czy smucic... Ja tak bardzo kocham Tryni :*:*:*
Ale bede za nia strasznie tesknic ;( Zadziwiajace, z jaka latwoscia Tryniusia skradla moje serce :) Zawsze ja bede kochala :) Moze bede ja choc czasem mogla odwiedzac w nowym domku, bo nie potrafilabym jej wykreslic z zycia tylko dlatego, ze znalazla szczesliwy domek. Tryniusia zyskuje spooooooooro przy blizszym poznaniu, a wystarczy, by tylko raz spojrzala na kogos tymi swoimi niesamowicie cudnymi oczami, by sobie ta osobe wokol palca owinac ;) (choc moze w jej przypadku wokol lapki) ;) Jesli ta kobieta pokocha Tryni z wzajemnoscia, to bede sie cieszyc, ale jesli ktokolwiek zrobi jej chocby najmniejsza krzywde!!!... Nie daruje!!! Szczescie i bezpieczenstwo mojej ukochanej kotki jest dla mnie najwazniejsze!

Tryniusiu, jestem teraz niestety chora, ale postaram sie w przyszlym tygodniuu choc na moment wpasc do Ciebie. Bardzo za Toba tesknie, koffana moja :*:*:* Tak bardzo, bardzo cie kocham, malenka, slicznotko moja slodka :*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 31, 2009 21:30

Kociara82 pisze:nie wiem, czy sie cieszyc, czy smucic... Ja tak bardzo kocham Tryni :*:*:*
Ale bede za nia strasznie tesknic ;( Zadziwiajace, z jaka latwoscia Tryniusia skradla moje serce :) Zawsze ja bede kochala :) Moze bede ja choc czasem mogla odwiedzac w nowym domku, bo nie potrafilabym jej wykreslic z zycia tylko dlatego, ze znalazla szczesliwy domek. Tryniusia zyskuje spooooooooro przy blizszym poznaniu, a wystarczy, by tylko raz spojrzala na kogos tymi swoimi niesamowicie cudnymi oczami, by sobie ta osobe wokol palca owinac ;) (choc moze w jej przypadku wokol lapki) ;) Jesli ta kobieta pokocha Tryni z wzajemnoscia, to bede sie cieszyc, ale jesli ktokolwiek zrobi jej chocby najmniejsza krzywde!!!... Nie daruje!!! Szczescie i bezpieczenstwo mojej ukochanej kotki jest dla mnie najwazniejsze!

Tryniusiu, jestem teraz niestety chora, ale postaram sie w przyszlym tygodniuu choc na moment wpasc do Ciebie. Bardzo za Toba tesknie, koffana moja :*:*:* Tak bardzo, bardzo cie kocham, malenka, slicznotko moja slodka :*:*:*

Zdrowiej szybko :P
Oczywiscie ze bedziesz mogła i ją w DS odwiedzić :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob sty 31, 2009 21:31

:ok: :ok: :) :)
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lut 01, 2009 12:47

Witam wszystkich :) To my chcemy zaadoptować Tryni. Widzę że wszyscy jesteście do niej bardzo przywiązani ( nie dziwie sie ), jest to cudna kotka... Znalazłem ja na jednej z waszych stron :D i po obejrzeniu zdjeć naprawde zrobiła na mnie ogromne wrażenie, a gdy ja zobaczyłem na żywo, porostu sie zakochałem <buja w obłokach> Proszę sie o nia nie martwić, naprawde bedzie w dobrych rekach :) oczywiscie jeszcze musimy wszystko załatwic: jedzenie, kuweta, osłona na okna itd... Ale juz sie nie moge doczekac az ja bede miał. Z odwiedzinami jest prosta sprawa, teraz bedziemy w kontakcie (tel. lub forum) wieć nie ma żadnego problemu żeby sie umówić :)

Mateuszek

Od: Nie lut 01, 2009 12:30

Post » Nie lut 01, 2009 16:14

W Tryni po prostu trzeba się zakochać, inaczej się nie da :):)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Nie lut 01, 2009 16:22

Mateuszek pisze:Witam wszystkich :) To my chcemy zaadoptować Tryni. Widzę że wszyscy jesteście do niej bardzo przywiązani ( nie dziwie sie ), jest to cudna kotka... Znalazłem ja na jednej z waszych stron :D i po obejrzeniu zdjeć naprawde zrobiła na mnie ogromne wrażenie, a gdy ja zobaczyłem na żywo, porostu sie zakochałem <buja w obłokach> Proszę sie o nia nie martwić, naprawde bedzie w dobrych rekach :) oczywiscie jeszcze musimy wszystko załatwic: jedzenie, kuweta, osłona na okna itd... Ale juz sie nie moge doczekac az ja bede miał. Z odwiedzinami jest prosta sprawa, teraz bedziemy w kontakcie (tel. lub forum) wieć nie ma żadnego problemu żeby sie umówić :)

Czy przypadkiem nie zdzoniliście w sprawie adopcji Mori, ale jakoże panienka ma domek to poleciłyśmy Tryni? To wy?

:ok: :ok:

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lut 01, 2009 16:30

hopsa :lol: :lol:

alodona

Od: Sob mar 15, 2008 17:52

Post » Nie lut 01, 2009 16:37

Korciaczki pisze:
Mateuszek pisze:Witam wszystkich :) To my chcemy zaadoptować Tryni. Widzę że wszyscy jesteście do niej bardzo przywiązani ( nie dziwie sie ), jest to cudna kotka... Znalazłem ja na jednej z waszych stron :D i po obejrzeniu zdjeć naprawde zrobiła na mnie ogromne wrażenie, a gdy ja zobaczyłem na żywo, porostu sie zakochałem <buja w obłokach> Proszę sie o nia nie martwić, naprawde bedzie w dobrych rekach :) oczywiscie jeszcze musimy wszystko załatwic: jedzenie, kuweta, osłona na okna itd... Ale juz sie nie moge doczekac az ja bede miał. Z odwiedzinami jest prosta sprawa, teraz bedziemy w kontakcie (tel. lub forum) wieć nie ma żadnego problemu żeby sie umówić :)

Czy przypadkiem nie zdzoniliście w sprawie adopcji Mori, ale jakoże panienka ma domek to poleciłyśmy Tryni? To wy?

:ok: :ok:

Nowy domek znalazł Tryni na stronce '' tyskie mruczki '' zrobionej dzieki Cameo :):):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 01, 2009 18:10

:ok: :ok: :ok: :ok: za Tryni i witamy nowy domek Tryniusiu na miau :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie lut 01, 2009 18:12

:ok:

Cassania

Od: Nie sty 18, 2009 22:13

Post » Nie lut 01, 2009 20:39

A tak się Justyna martwiłaś ostatnio, że taka super kotka nie moze znaleźć domku, no i oto jest - super domek :)

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Nie lut 01, 2009 21:52

KOrciaczki dziękuje za przekierowanie na Tryni :P :P :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 02, 2009 13:05

Cóż za cudowne wieści :D .
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Pon lut 02, 2009 13:07

miłka pisze:A tak się Justyna martwiłaś ostatnio, że taka super kotka nie moze znaleźć domku, no i oto jest - super domek :)

To Twoja dobra energia sprawiła ze domek się znalazł :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]