Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nah pisze: jeden mi własnie ucho podgryzafajnie jest
Nah pisze:marcjanna dodam, ze jest to ten co na ciachanie męskie do weta sie wybiera. w sumie doceniac powinnam, bo po zabiegu to pewnie foch będzie
Mruczeńka1981 pisze:przypominamy się z Jędrzejkiem!!Mruczeńka1981 pisze:Mam wieeelką prośbę-czy ktoś mógłby przetrzymać mi tego koteczka do 31.01??Ustaliłam z TŻ że weźmiemy go na tymczas po Dymku i zrobimy jakieś zszycie tych powiek i oczywiście wyszukamy super domku!!!
alessandra pisze:5. Podstawowe różnice między kotem niewidzącym a zwykłym.
- jest subtelniejszy
- lepiej wyczuwa ogólnie panującą atmosferę
- wolniej biega
- dłużej przymierza się do skoku
- jest spokojniejszym towarzyszem dla osoby starszej.
- jeśli rozrabia nie mówisz „co znów zniszczyłeś łobuzie” tylko „ Moje kochanie, niedobra pańcia postawiła głupio szklankę! Nic ci się nie stało?”
froggy pisze:alessandra pisze:5. Podstawowe różnice między kotem niewidzącym a zwykłym.
- jest subtelniejszy
- lepiej wyczuwa ogólnie panującą atmosferę
- wolniej biega
- dłużej przymierza się do skoku
- jeśli rozrabia nie mówisz „co znów zniszczyłeś łobuzie” tylko „ Moje kochanie, niedobra pańcia postawiła głupio szklankę! Nic ci się nie stało?”
Ta zasada ZDECYDOWANIE nie odnosi sie do Stasia.![]()
KarolinaS pisze:haRozalka nauczyła się spać na kolanach i lubi być podnoszona na ręce
)
KarolinaS pisze: no i śpi z nami od czasu do czasu w łóżku - całą noc wciśnięta z tym swoim kołnierzem między mnie a TZ![]()
froggy pisze:alessandra pisze:5. Podstawowe różnice między kotem niewidzącym a zwykłym.
- wolniej biega
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot], sherab i 735 gości