Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dominikanna1 pisze:Jezu, ona tak chlipala mi do słuchawki, przerażona dziewczyna która nie wiedziała co ma robić i myślała że robi dobrze.
dharma pisze:Drugi się bardziej boi, gdy się go dotyka to płacze jak niemowlę. Wyje przeraźliwie. Nie wiem jak do niego podejść, więc siedzi w kącie tak żeby człowiek go jak najmniej widział. Jak gdyby już samym wzrokiem kaleczył kocie serce... Nic dziwnego, że takie jego nastawienie, siedział 2 dni pod ziemią sam, bez mamy, nie mogliśmy go wywabić z tej strasznej dziury. Kostkę chodnikową oddzieraliśmy i nic.. za głęboko siedział maluch, dopiero jak sam wyszedł słysząc płacz brata próbował go uwolnić z transporterka i wtedy dwunożni go złapali i zanieśli do ciepła i dali jeść. Dzielny Kociumba nie chce się teraz przełamać jak braciszek
O TAK!!!!!!! POPIERAM CAŁĄ SOBĄ I SERCEM OCZYWIŚCIE TEŻ!!!!!!!!!!!Ja-Ba pisze:Minik
tutaj na wagę złota jest kazda osoba ktora w okolicach za mostkiem ma bijace, żywe, gorące serce. Bo kamienie są dobre jedynie na skalniaku w ogródku
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot], kocidzwoneczek, Manuelowa, teesa i 131 gości