zaraz usłyszę że "taki piękny, to musiał się komuś zgubić"

ale fakt że fajnie wygląda
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agalenora pisze:[...] będziemy łapać kociaki z okolic Instytutu Medycyny Lotniczej (tereny wojskowe tuż przy Przasnyskiej - to nieopodal piekarni). Ok. godziny 16.00.
Sprawa jest pilna, kociaki są trzy.
I jest jeszcze problem, zgloszony przez innego karmiciela, z tych rejonów, z którym chciałabym się spotkać.
Ktoś strzela do kotów, ze srutu...
Bardzo skutecznie. Ze skutkiem śmiertelnym. Podobno znaleziono trzy martwe koty, w niewielkich odstępach czasu. [...]
Agalenora pisze:A ja mam pytanie.
Czy ktoś dałby radę pomóc mi dziś w łapance o 16.00? Umówiona jestem z karmicielem, którego jeszcze nie znam. Będę łapać trzy maluszki (pan wstępnie zgodził się je wziąć do siebie, ale czy sobie poradzi?) Możliwe, że będzie p. Krysia.
Będziemy rozmawiać też o incydencie strzelania do kotów.
iceangel pisze:pewnie takczasem naprawdę sądzę, że na posiadanie zwierząt i dzieci powinno być państwowe pozwolenie po serii testów psychologicznych ;/
iceangel pisze:czasem naprawdę sądzę, że na posiadanie zwierząt i dzieci powinno być państwowe pozwolenie po serii testów psychologicznych ;/
Agalenora pisze:A ja mam pytanie.
Czy ktoś dałby radę pomóc mi dziś w łapance o 16.00? Umówiona jestem z karmicielem, którego jeszcze nie znam. Będę łapać trzy maluszki (pan wstępnie zgodził się je wziąć do siebie, ale czy sobie poradzi?) Możliwe, że będzie p. Krysia.
Będziemy rozmawiać też o incydencie strzelania do kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 97 gości