Tytekwieczny gilarz DO SIEGO ROKU WSZYSTKIM FORUMOWICZOM

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 16, 2008 7:27

kciuki bardzo potrzebne i ciepłe mysli też, wiem cuda zdarzaja się w bajkach no to niech będzie bajka .....

bóle brzucha ,sraluchostwo wróciło :evil:

noc do bani.

Kociaki ok

Malta bz.
Perełka też,chociaz lepiej chodzi ,naprawde , bardzo wrażliwa jest ,wystarczy że głos mam ostrzejszy ,czy zmieniam jej maitki i nie pogłaszcze to juz jest trzęsąca jak osika ,tłumacze jej że sie nie złoszcze ,głaszcze ...wtedy radośc i fikoły...

oczko malenkiej było takie ..

Obrazek

a jest..

Obrazek

na moje tłuste golenie prosze nie zwracać uwagi
:twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw paź 16, 2008 7:30

:ok: :ok: :ok: :ok:

a szylkrecia miodzio, słodziuch :1luvu:

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw paź 16, 2008 7:45

a juz myślałam że moimi goleniami się zachwycasz :mrgreen:

dalej poszukuje znawcy od telewizorów,czy ktos może kogos polecić? sensownego i nie zdzierce bo zedrzeć to już tylko skóre ze słoninką ze mnie można :twisted: :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw paź 16, 2008 8:31

boszszsz....jaka ta mała cudna jest :) i jaka kruszynia :) oczko o wiele lepsze :ok: a może bez operacji się jednak obejdzie?
a zdjęcie na drapaku z Tytkiem jak miauczą do siebie - bezcenne :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 16, 2008 8:59

Witam serdecznie,
Ja też Dorotko trzymam bardzo mocno kciuki i wiem na pewno, że wszystko będzie dobrze, a wiem, że tak będzie, bo jedna z Osób z tego grona też trzyma za Was kciuki - a one są naprawdę magiczne :) - i przynajmniej w moim przypadku zawsze sprawdzały się w 100%. Możesz być spokojna :)
Pozdrawiam.

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw paź 16, 2008 9:38

Ależ Dorciu nogi jak ta lala, pierwsza klasa! :D

są kciuki i pozytywne myśli.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw paź 16, 2008 10:06

dzieki serdeczne :D

Satu vel Bajadera naprawde malunia była ,a teraz to juz kawał kota :wink:
bardzo bym chciała aby obyło się bez operacji.
Dla niej stres ,a dla mnie ..... :strach:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw paź 16, 2008 10:28

Dorciu, mogę tylko kciuki trzymać.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 16, 2008 12:23

Wszyscy trzymamy kciuki, niezawodna Marcelibu działa, jak ją znam :P .
Dorcia, mówiłas że masz dziewczynę chętną na Perelkę, z super domkiem - może warto pomysleć o tym?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw paź 16, 2008 13:18

Never pisze:Wszyscy trzymamy kciuki, niezawodna Marcelibu działa, jak ją znam :P .
Dorcia, mówiłas że masz dziewczynę chętną na Perelkę, z super domkiem - może warto pomysleć o tym?

Mamy na 21 października na godz. 17,50 może być sama Dorcia, bez Grzesia, za to z dokumentacją lekarską. Wizyta kosztuje 250 zł. i pokryjemy ten koszt z pieniążków przekazanych na moje konto przy okazji zbiórki na węgiel - jeżeli oczywiście nikt z przekazujących nie ma zastrzeżeń...
Marcelibu

Post » Czw paź 16, 2008 13:28

kochane cioteczki ,wielkie podziekowanie ale wiem co usłysze i chyba wcale tego nie chcę ale pójde.... :cry: zapłacic takie pieniądze za wydanie wyroku ....................................

Byłam u dwóch lekarek ,jedna z miną skrzywioną ale ludzka ,spojrzała ,mina jej sie nie zmieniła ,powiedziała tylko że najwazniejsze jest nastawienie i samopoczucie itp. a druga tak mi przykopała ,z takim przyklejonym usmieszkiem ,zabiła mnie tym co mówiła i jak mówiła...

to ona jak tata umarł a Grzes poszedł po akt zgonu powiedziała że musi pacjeta zobaczyć :?
ryczałam cały dzień,ryczałam w nocy ,a tak wogóle usmiechnieta jestem od ucha do ucha i jest ok.

no i niepotrzebnie czytałam w google :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw paź 16, 2008 13:38

dorcia44 pisze:kochane cioteczki ,wielkie podziekowanie ale wiem co usłysze i chyba wcale tego nie chcę ale pójde.... :cry: zapłacic takie pieniądze za wydanie wyroku ....................................

Nie, Dorotko, nie za wydanie wyroku.
Marcelibu

Post » Czw paź 16, 2008 13:51

Ja myślę, że warto by zabrać TŻ-a, najwyżej się go zabierze na czas omówienia wyników na spacer. Bo TŻ ma pewnie jakieś dolegliwości o których powinien pogadać, może coś z tym da się zrobić. No i w ogóle - może lekarz powinien go zobaczyć? I Marcelibu - dorci samej nie można tam wsysyłać, potrzebna jest osoba która ze spokokjem i na zimno może wysłuchać co i jak, zapamiętać, wyciągnąć wnioski - dorcia nie będzie w stanie, bo jest zbyt emocjonalnie zaangażowana

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw paź 16, 2008 14:07

Never pisze:Ja myślę, że warto by zabrać TŻ-a, najwyżej się go zabierze na czas omówienia wyników na spacer. Bo TŻ ma pewnie jakieś dolegliwości o których powinien pogadać, może coś z tym da się zrobić. No i w ogóle - może lekarz powinien go zobaczyć? I Marcelibu - dorci samej nie można tam wsysyłać, potrzebna jest osoba która ze spokokjem i na zimno może wysłuchać co i jak, zapamiętać, wyciągnąć wnioski - dorcia nie będzie w stanie, bo jest zbyt emocjonalnie zaangażowana

Ja będę z Dorcią. A Grześ będzie wtedy już od godz. 7 rano na chemii. Zresztą Dorcia prosiła, żeby to właśnie zrobić tak, żeby Grzesia przy tym nie było. Pani w recepcji powiedziała mi, że wystarczy sama dokumentacja lekarska i że może być ktoś z rodziny.
Marcelibu

Post » Czw paź 16, 2008 14:11

Never 21.10 tż. kładzie się do szpitala.

ja wiem że to nie ma sensu,ja to wiem .

gotuje rosół i zepsuje go przecierem pomodorowym ,bo dziś takie zapotrzebowanie ma tż.
nawet pachnie :wink:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]