Jak sobie siedzi dostojnie i dumnie, rewelacyjny jest

Aniki, mój tymczas przez pierwsze półtora tygodnia też zaszywał się w ciemnej dziurze kiedy tylko wchodziłam do pokoju. Złapany natychmiast się wtulał i mruczał jak szalony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
orchidka pisze:Mogę być za malarza... a weźmiesz ode mnie potem tymczasa?![]()
orchidka pisze:poćwiczę uśmiechy przed lustrem i będę negocjować
Anuk pisze:Seniorita - ponawiam pytanie: czy Tomek nie ma przypadkiem brata na wydaniuMoże nie być tak przystojny (wiadomo, najlepszy materiał genetyczny, jaki mieli rodzice poszedł na Tomka
), ale żeby był taki sympatyczny i koty lubił
seniorita pisze:To może z fanklubu zmontujemy ekipę malarsko-wykończeniową, a ja jako wynagrodzenie postaram sie odszukać zaginionego brata. Może nawet bliźniak sie trafi, choć tak wspaniałego zestawu genów nie obiecuję. Kuzyni natomiast są, nawet 2 w wieku produkcyjnym
Lemoniada pisze:seniorita pisze:To może z fanklubu zmontujemy ekipę malarsko-wykończeniową, a ja jako wynagrodzenie postaram sie odszukać zaginionego brata. Może nawet bliźniak sie trafi, choć tak wspaniałego zestawu genów nie obiecuję. Kuzyni natomiast są, nawet 2 w wieku produkcyjnym
Mnie produkcja akurat nie interesuje, poza zaletami ducha ma mieć duże mieszkanie, świętą cierpliwość, pieniążki i nie tylko nie gderać kiedy będe znosić koty do domu, ale jeszcze mi w tym pomagać. Takie rzeczy to tylko w Erze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 59 gości