Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze: Zresztą na skierowaniu jest napisane na sterylizację, kastrację, leczenie....
Never pisze:W wątku, który podlinkowałam w poprzednim poście była informacja, że talon taki mozna wykorzystać zamiennie, w każdym bądż razie na Żytniej na pewno tak.
jul-kot pisze: Co do skierowań, w mojej dzielnicy (Bemowo) o ile pamiętam były to skierowania na sterylizację, kastrację lub leczenie i można je było wykorzystać dowolnie. I chyba limit jest już wyczerpany. Do lecznicy na Powstańców Śląskich 101 ...
jul-kot pisze:Witam,
Jano, chyba i leczenie jest tam możliwe, bo kiedy osoba zainteresowana pytała o leczenie, dowiedziała się, że jest potrzebne skierowanie.
Never pisze:jul-kot pisze:Witam,
Jano, chyba i leczenie jest tam możliwe, bo kiedy osoba zainteresowana pytała o leczenie, dowiedziała się, że jest potrzebne skierowanie.
Tam, czyli na Żytniej.
Never pisze:Dla mnie od dawna![]()
![]()
Marta Chrusciel pisze:to ja wprowadze zamieszanie![]()
Talony na Powstancow i Ksiazeca nie maja konkretnego zastosowania ( zadna z opcji nie jest skreslona na talonie) W praktyce: gdy zawiozlysmy z seniorita na powstancow chora kotke, to kazali nam ja zabierac nastepnego dnia, nie wiem czy dostala cokolwiek...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1245 gości