Maurycy z cmentarza Miłostowskiego juz za TM :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 05, 2008 10:03

FAktycznie, juz podmieniam :lol:

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt wrz 05, 2008 16:18

Piekna gromadka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga, trzymam kciuki za najlepsza decyzje. A mowia, ze od przybytku glowa nie boli :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob wrz 06, 2008 11:22

hop

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Nie wrz 07, 2008 13:05

jerzykowka pisze:Piekna gromadka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga, trzymam kciuki za najlepsza decyzje. A mowia, ze od przybytku glowa nie boli :wink:

Moja głowa przypłaciła to migrena, ale decyzja została podjęta...
stwierdzilam, ze nie ma sensu dłuzej sie zastanawiac! Tak naprawde, byłam chyba zdecydowana jeszcze w czwartek, ale podświadomie chciałam chyba przedłuzyc pobyt Maurycego u nas...i oswoic sie z mysla o rozstaniu.
Ania jest wspaniałą osobą i wierze, że Maurycy będzie u niej szczęśiwy.

A Maurycy jakby cos przeczuwał, spał ze mna cała noc i straszliwie przytulasny jest od wczoraj...chyba sie żegna... :cry:

Smutno nam bedzie bez niego... :cry:

Karotka

Post » Nie wrz 07, 2008 18:00

Aga tylko się cieszyć :D skoro to dobry dom to Maurycy będzie zadowolony :D a ty weźmiesz innego tymczaska i mu pomożesz.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Nie wrz 07, 2008 19:13

Aguś - wszystko będzie dobrze. :)

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Nie wrz 07, 2008 20:16

No i Maurycy juz w nowym domku!
Długo musiałam przekonywać TŻ, żeby go dzisiaj wydac...
Maurycy chyba najmniej sie przejął całą sytuacją. Od razu zwiedził mieszkanie, a potem wskoczył Ani na kolana.
W drodze powrotnej wstąpiliśmy do cioci Etki i nieco poprawiły nam sie humory, ale i tak TŻ smutny...i ma że tak to ujmę nieco wilgotne oczy...ja zresztą tez. Pusto w mieszkaniu bez Maurycego.

Karotka

Post » Nie wrz 07, 2008 22:01

Mauryś jeszcze przed wyjazdem na swoim ulubionym hamaczku przy oknie
Obrazek

Karotka

Post » Pon wrz 08, 2008 6:40

cieszmy sie bo bedzie mial dobrze!
Maurycy niech szczesliwy bedzie!!
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon wrz 08, 2008 7:04

Melduję że, Maurycy przespal część wieczoru, a potem wyruszył na następne zwiedzanko. Obejrzał wszystkie kąty dokladnie. Od razu załapał gdzie jest kuchnia i miski. Nałozyłam mu saszetkę ale nie byl zainteresowany. Za to bez problemu łyknał tabletkę z masełkiem :)
Pooglądał nasze kolana, Poszedł trochę poleżeć do pokoju syna a potem uplasował się na kołderce Gapci. Kontakty z Gapą nawiązane na razie wzrokowe, przyglądaja się sobie nawzajem, bez bliższych kontaktów 8O
Do 4 rano spał na miejscu Gapy, a potem zaczął łazić, przyszedł mnie obudzić do sypialni i najwyraźniej czegoś szukał. Słyszałam że wcześniej zrobił sioo do kuwety więc nie bardzo kojarzyłam o co mu chodzi :roll: Krecił się koło kuwet (stały już trzy na wszelki wypadek). W końcu zrobił kupkę ale do kącika, chyba mu nie odpowiada wypełnienie. Dziś kupię Benka.
Rano jak tylko wstałam polecial do kuchni, jedzonko było nie ruszone. nałozyłam to z kartonika od Agnieszki. tzn próbowałam nałozyć, bo Maurycy chciał mnie zjeśc razem z kartonikiem :D Teraz siedzi na balkonie i spogląda na świat :)

Pati@Gapa

Od: Śro sie 27, 2008 14:23

Post » Pon wrz 08, 2008 7:37

Cieszę się, że wszystko OK. Ju sie zamartwiałam od wczoraj, ale nie dzwoniłam, zeby nie wyjśc na histeryczkę.

Cieszę sie bardzo, ze wszystko w porządku. To bardzo grzeczny, kochany kocurek. Nie da sie go nie pokochac. Szczególnie jak spojrzy tymi swoimi zielonymi oczyskami, to od razu chwyta za serce.

Apetyt ma ogromny. Potrafi siedziec przy miseczce z pół godziny i sie delektowac. Saszetke tez pewnie zje, ale musi sobie troszkę postac. On juz tak ma. Jak wpadnie w amok jedzenia, to wciaga wszystko. Chodzi od miseczki do miseczki i wyjada.
Przesyłamy moc mizianek.

Karotka

Post » Pon wrz 08, 2008 13:54

Pati@Gapa pisze:Melduję że, Maurycy przespal część wieczoru, a potem wyruszył na następne zwiedzanko. Obejrzał wszystkie kąty dokladnie. Od razu załapał gdzie jest kuchnia i miski. Nałozyłam mu saszetkę ale nie byl zainteresowany. Za to bez problemu łyknał tabletkę z masełkiem :)
Pooglądał nasze kolana, Poszedł trochę poleżeć do pokoju syna a potem uplasował się na kołderce Gapci. Kontakty z Gapą nawiązane na razie wzrokowe, przyglądaja się sobie nawzajem, bez bliższych kontaktów 8O
Do 4 rano spał na miejscu Gapy, a potem zaczął łazić, przyszedł mnie obudzić do sypialni i najwyraźniej czegoś szukał. Słyszałam że wcześniej zrobił sioo do kuwety więc nie bardzo kojarzyłam o co mu chodzi :roll: Krecił się koło kuwet (stały już trzy na wszelki wypadek). W końcu zrobił kupkę ale do kącika, chyba mu nie odpowiada wypełnienie. Dziś kupię Benka.
Rano jak tylko wstałam polecial do kuchni, jedzonko było nie ruszone. nałozyłam to z kartonika od Agnieszki. tzn próbowałam nałozyć, bo Maurycy chciał mnie zjeśc razem z kartonikiem :D Teraz siedzi na balkonie i spogląda na świat :)

wiesci chyba dobre z frontu :)
czekamy na zapoznanie dwoch kociambrow :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon wrz 08, 2008 19:45

Witamy goraco nowa Duza Maurycego :D i dziekujemy za raport!!! Czekamy na kolejne wiesci i moze jakas fotke :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto wrz 09, 2008 7:14

Ja juz foteczke dostałam :D Myslę, że Ania tutaj tez wklei.

Maurycy nadal ma buzie z mina "i co ja robie tu.."
Tak zawsze Błazej mu spiewał kiedy taki zadziwiony na nas spoglądał :wink:

Karotka

Post » Wto wrz 09, 2008 7:27

Maurycy w "kapeluszu" ;-)
Obrazek

Pati@Gapa

Od: Śro sie 27, 2008 14:23

[poprzednia][następna]