Moderator: Estraven
jerzykowka pisze:Piekna gromadka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga, trzymam kciuki za najlepsza decyzje. A mowia, ze od przybytku glowa nie boli

Pati@Gapa pisze:Melduję że, Maurycy przespal część wieczoru, a potem wyruszył na następne zwiedzanko. Obejrzał wszystkie kąty dokladnie. Od razu załapał gdzie jest kuchnia i miski. Nałozyłam mu saszetkę ale nie byl zainteresowany. Za to bez problemu łyknał tabletkę z masełkiem![]()
Pooglądał nasze kolana, Poszedł trochę poleżeć do pokoju syna a potem uplasował się na kołderce Gapci. Kontakty z Gapą nawiązane na razie wzrokowe, przyglądaja się sobie nawzajem, bez bliższych kontaktów![]()
Do 4 rano spał na miejscu Gapy, a potem zaczął łazić, przyszedł mnie obudzić do sypialni i najwyraźniej czegoś szukał. Słyszałam że wcześniej zrobił sioo do kuwety więc nie bardzo kojarzyłam o co mu chodziKrecił się koło kuwet (stały już trzy na wszelki wypadek). W końcu zrobił kupkę ale do kącika, chyba mu nie odpowiada wypełnienie. Dziś kupię Benka.
Rano jak tylko wstałam polecial do kuchni, jedzonko było nie ruszone. nałozyłam to z kartonika od Agnieszki. tzn próbowałam nałozyć, bo Maurycy chciał mnie zjeśc razem z kartonikiemTeraz siedzi na balkonie i spogląda na świat
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka i 32 gości