Jestem takze -jak wszyscy watkujacy tutaj- zakochana w Buce: kwintesencja kociej inteligencji i wdzieku! Widac, ze doskonale sie rozumiecie!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze: utwierdziłam się w opinii, że jest ci pisana fotoreporterska kariera![]()
![]()
AKowiec pisze:Jeszcze niedawno myślałam żeby startować w przyszłym roku na fotografię na ASP. Ale dość szybko odrzuciłam ten pomysł.
AKowiec pisze:Dostałam się na wszystkie 3 kierunki, które wybrałam na Uniwersytecie Przyrodniczym. I oficjalnie zostałam już studentką architektury krajobrazu.
AKowiec pisze:Chociaż nadal nie jestem przekonana, czy to jest to, co chcę w życiu robić
JoasiaS pisze:AKowiec pisze:Jeszcze niedawno myślałam żeby startować w przyszłym roku na fotografię na ASP. Ale dość szybko odrzuciłam ten pomysł.
Ciekawe czemu?![]()
AKowiec pisze:JoasiaS pisze:AKowiec pisze:Jeszcze niedawno myślałam żeby startować w przyszłym roku na fotografię na ASP. Ale dość szybko odrzuciłam ten pomysł.
Ciekawe czemu?![]()
Rozważyłam wszystkie plusy i minusy, włączyłam w te rozważania moje lenistwo, które nie pozwoliłoby mi nauczyć się przez ten rok malować i fotografię zostawiam jako pasję.
AKowiec pisze:Temperatura zbliża sie do poziomu, przy którym przestaję normalnie funkcjonować i zapadam w sen letni.
AKowiec pisze:Dzisiaj aż jedno zdjęcie
JoasiaS pisze:To, że jesteś leniwcem w dziedzinie sprzątania, jestem w stanie zrozumieć i wybaczyć. Ale opierniczanie się przy wstawianiu fotek nie zostanie ci wybaczone nigdy!![]()
AKowiec pisze:Muszę zrobić jakieś poprawne zdjęcia kota albo odnaleźć coś na kompie. Ale obiecuję poprawę
MarciaMuuu pisze:Ale czad![]()
A te panoramy po prostu gites-majonez
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 80 gości