Buka i Bazyl. Rudo-czarno-biało

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 23, 2008 11:21

Przepraszam, ze tak wparowalam, ale to pod wplywem emocji - uwielbiam brytyjczyki, kiedys mialam (moje sloneczko kochane) krzyzowke MCO z....orientem, niezly byl z niego aparat. Ale tak w ogole to uwielbiam dachowce! I koniki - moje dzieci jezdza w szkolce, ktora prowadzi 24-letnia pasjonatka. Stworzyla takie jakby stowarzyszenie, ktore wykupuje koniki spod noza i ....jezdza u niej! sa cudowne, lagodne i przytulasne (o ile ktos sie nie boi pieszczot w wykonaniu 600-set kilo...) :D
Jestem takze -jak wszyscy watkujacy tutaj- zakochana w Buce: kwintesencja kociej inteligencji i wdzieku! Widac, ze doskonale sie rozumiecie!

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw lip 24, 2008 7:37

Chat nie masz za co przepraszać :) Bardzo się cieszę, że zyskałam jeszcze jedną parę oczu, które oglądają moje zdjęcia.
Tak, konie potrafią być pieszczochami. W stajni, w której jeżdżę są dwa takie wybitne osobniki. W tym "mój" wybraniec, którego męczę od 6 lat. Z nim można wszystko zrobić. Nawet rękę do paszczy włożyć i język wyciągnąć :)

Jak obiecałam dzisiaj pokażę Wam zdjęcia źrebaka. A właściwie dwóch źrebaków. Oto Boni Alfa Z:

Obrazek

i Habibi:

Obrazek

Zdjęcia sprzed miesiąca:

Obrazek

Obrazek

I z wtorku:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeszcze dwie panoramy:

Obrazek

Obrazek

A Psiary szaleją. Od rana gonią się po schodach :)
Ostatnio edytowano Czw lip 24, 2008 7:44 przez AKowiec, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
"Jeśli powiedzą nam – chcecie za wiele –
jasne, że tak, chcemy za wiele, chcemy więcej, chcemy osiągnąć wszystko"

AKowiec

Od: Wto cze 26, 2007 9:41

Post » Czw lip 24, 2008 7:43

Ale czad 8O

A te panoramy po prostu gites-majonez 8O

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw lip 24, 2008 8:00

Obrazek

Buzi od Rianxo

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw lip 24, 2008 8:01

Na podstawie tych fotek zaryzykuję twierdzenie, że konie są prawie tak piękne jak koty :D :wink:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw lip 24, 2008 8:09

JoasiaS pisze: utwierdziłam się w opinii, że jest ci pisana fotoreporterska kariera :D :ok:

Jeszcze niedawno myślałam żeby startować w przyszłym roku na fotografię na ASP. Ale dość szybko odrzuciłam ten pomysł.
Dostałam się na wszystkie 3 kierunki, które wybrałam na Uniwersytecie Przyrodniczym. I oficjalnie zostałam już studentką architektury krajobrazu. Chociaż nadal nie jestem przekonana, czy to jest to, co chcę w życiu robić :D
Obrazek

AKowiec

Post » Czw lip 24, 2008 8:18

AKowiec pisze:Jeszcze niedawno myślałam żeby startować w przyszłym roku na fotografię na ASP. Ale dość szybko odrzuciłam ten pomysł.

Ciekawe czemu? :evil:

AKowiec pisze:Dostałam się na wszystkie 3 kierunki, które wybrałam na Uniwersytecie Przyrodniczym. I oficjalnie zostałam już studentką architektury krajobrazu.

Moje gratulacje, zdolna dziewczynko! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

AKowiec pisze:Chociaż nadal nie jestem przekonana, czy to jest to, co chcę w życiu robić :D

Życie pisze różne scenariusze. Ja miałam być panią nauczycielką, a pracuję w drukarni :roll:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lip 24, 2008 8:25

Dziękuję :D

JoasiaS pisze:
AKowiec pisze:Jeszcze niedawno myślałam żeby startować w przyszłym roku na fotografię na ASP. Ale dość szybko odrzuciłam ten pomysł.

Rozważyłam wszystkie plusy i minusy, włączyłam w te rozważania moje lenistwo, które nie pozwoliłoby mi nauczyć się przez ten rok malować i fotografię zostawiam jako pasję.
Obrazek

AKowiec

Post » Czw lip 24, 2008 8:28

AKowiec pisze:
JoasiaS pisze:

Rozważyłam wszystkie plusy i minusy, włączyłam w te rozważania moje lenistwo, które nie pozwoliłoby mi nauczyć się przez ten rok malować i fotografię zostawiam jako pasję.

Poddaję się... :roll: . Niech ci już będzie... :?

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt lip 25, 2008 9:30

Temperatura zbliża sie do poziomu, przy którym przestaję normalnie funkcjonować i zapadam w sen letni.

Wzięłam Zdechlaka i Bukę i wróciłam do domu. Siedzą sobie w moim pokoju, ja obecnie z nimi. Gorąco niesamowicie. Balkonu otworzyć nie można, bo tylko dół osiatkowany, drzwi też muszą być zamknięte, bo Zdechły boi się Oskara. A okna mam południowe, więc może być ciekawie :) Na szczęście niebawem jadę do stajni i wrócę o porze, kiedy chłodniej już trochę jest :)

Jako młody ogrodnik idę zająć się buszem pokojowym. A jako marna perfekcyjna pani domu zrobiłam prawie porządek, czyli wywaliłam wszystko na podłogę i już nie chce mi się ogarniać tego bajzlu. Jak zwykle :D

Dzisiaj aż jedno zdjęcie:

Obrazek

Pozdrawiam,
Aleksandra.
Obrazek

AKowiec

Post » Pt lip 25, 2008 9:39

AKowiec pisze:Temperatura zbliża sie do poziomu, przy którym przestaję normalnie funkcjonować i zapadam w sen letni.

A ja wręcz przeciwnie. W wysokich temperaturach funkcjonuję najlepiej. Wreszcie mi ciepło i chce mi się żyć :D (jesień i zimę najchętniej bym przespała :evil: ). No ale ja już jestem stara... :roll:

AKowiec pisze:Dzisiaj aż jedno zdjęcie

To, że jesteś leniwcem w dziedzinie sprzątania, jestem w stanie zrozumieć i wybaczyć. Ale opierniczanie się przy wstawianiu fotek nie zostanie ci wybaczone nigdy! :evil:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt lip 25, 2008 9:48

JoasiaS pisze:To, że jesteś leniwcem w dziedzinie sprzątania, jestem w stanie zrozumieć i wybaczyć. Ale opierniczanie się przy wstawianiu fotek nie zostanie ci wybaczone nigdy! :evil:

Od razu leniwcem... Po prostu z mniejszym zapałem porządkuję rzeczy ale jak już zacznę to uwielbiam sprzątać kuchnie i łazienkę, i myć naczynia, i jeszcze wykładziny szorować :)

Muszę zrobić jakieś poprawne zdjęcia kota albo odnaleźć coś na kompie. Ale obiecuję poprawę :)
Obrazek

AKowiec

Post » Pt lip 25, 2008 9:51

AKowiec pisze:Muszę zrobić jakieś poprawne zdjęcia kota albo odnaleźć coś na kompie. Ale obiecuję poprawę :)

No! :D

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt lip 25, 2008 11:59

Witam :D
Dźwię się czemu tu mnie wcześniej niebyło 8O
Oczywiście wszystko super : kotki,konie,zdjęcia...zadługo tu wymieniać

Mika00

Od: Czw maja 01, 2008 9:54

Post » Pt lip 25, 2008 13:18

MarciaMuuu pisze:Ale czad 8O

A te panoramy po prostu gites-majonez 8O

pozwolę sobie zacytować, bo mi słów zabrakło.....REWELACJA...!!
ObrazekObrazek

tusia1976

Od: Czw paź 11, 2007 9:02

[poprzednia][następna]