Moderator: Estraven
haniaszaraf pisze:Stachurka napisała:"Artykuł był w GW..."
No właśnie problem w tym,że nie tylko w GW.Zobaczyłam go w bezpłatnej,rozdawanej na ulicy w całkiem dużym,jak sądzę,nakładzie gazecie "Metro".Ani słowa,że to przedruk z GW.Zresztą to nie istotne.Ciekawi mnie,ile jeszcze gazet go powieliło pod tym okropnym tytułem?Ilu ludzi ograniczyło się do zerknięcia wyłącznie na tytuł?Jestem zła,że te dwa słowa narobiły z pewnością dużo szkód!Propagowanie sterylek stale rozbija sie o argumenty typu "nie będę okaleczać zwierzęcia".Teraz dojdzie "no przecież nie chcę go zabić!".Dołączam do apelu Stachurki-czy znajdzie się doświadczony kociarz z lekkim piórem,który mógłby stosowny artykuł napisać?A podpisać może moglibyśmy się wszyscy jako forum miau?
jak ja to lubie. Jak sie kot zaczyna myc, to znaczy, ze czuje sie juz lepiej. Kociak sie myje, a ja mam wrezenie, ze mnie jezykiem po duszy glaszcze
Tweety pisze:Widziałam się dzisiaj z Boryskiem, faktycznie umył się w końcu, pyszczek ma śliczny, kuwetka niestety nadal pusta a w jakim jest stanie kocinek będzie wiadomo jutro jak będą wyniki
mjs pisze:![]()
Fantastyczne wieści!
Amelki już nie ma...
Amelki już nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Lifter, LikeWhisper, luty-1 i 51 gości