dziekuje

jaka ona jest sliczna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Ach to tutaj są koteczki przez które zleciałam ze stołka...![]()
Wszystkie gnaty jeszcze mam obolałe, to muszę poczytać w ramach rekompensaty ten wątek...
CoToMa pisze:Kupiłam dzisiaj Sumamed i Convalescenty. Natomiast brak w Opolu kurczakowych gerberków. Wszędzie wykupione i zostały tylko indyki. Strzykawki też jeden pan w aptece wykupił. Dla mnie zostały tylko 4, ale za to dostałam je gratis. Na jutro mają zamówić 100.
Na sumamedzie mamy już kilkanaście kotów. Myszkinek i Basia na szczęście już sami jedzą. Ale za to Chrupkę, Moccę i niewidomą koteczką trzeba karmić. Najgorzej jest z Chrupką. Natomiast Mocca i niewidoma czarnulka zjadły (karmione łyżeczką) po pół gerberka.
kristinbb pisze:Czuję ,że to wejście będzie mnie drogo kosztowało....
Czy to przytulisko podlega pod 1%??
Strasznie dużo tych koteczków jak na jedną prywatną osobę...
theta pisze:CoToMa pisze:Kupiłam dzisiaj Sumamed i Convalescenty. Natomiast brak w Opolu kurczakowych gerberków. Wszędzie wykupione i zostały tylko indyki. Strzykawki też jeden pan w aptece wykupił. Dla mnie zostały tylko 4, ale za to dostałam je gratis. Na jutro mają zamówić 100.
Na sumamedzie mamy już kilkanaście kotów. Myszkinek i Basia na szczęście już sami jedzą. Ale za to Chrupkę, Moccę i niewidomą koteczką trzeba karmić. Najgorzej jest z Chrupką. Natomiast Mocca i niewidoma czarnulka zjadły (karmione łyżeczką) po pół gerberka.
A indyczych Gerberów nie chcą jeść? U nas też brak takich z kurczaka, będę sprawdzała. Dużo potrzebujecie tych strzykawek(i na kiedy)? I jakiej wielkości? CoToMa i co z tym numerem?
kristinbb pisze:Czuję ,że to wejście będzie mnie drogo kosztowało....
CoToMa pisze:theta pisze:CoToMa pisze:Kupiłam dzisiaj Sumamed i Convalescenty. Natomiast brak w Opolu kurczakowych gerberków. Wszędzie wykupione i zostały tylko indyki. Strzykawki też jeden pan w aptece wykupił. Dla mnie zostały tylko 4, ale za to dostałam je gratis. Na jutro mają zamówić 100.
A indyczych Gerberów nie chcą jeść? U nas też brak takich z kurczaka, będę sprawdzała. Dużo potrzebujecie tych strzykawek(i na kiedy)? I jakiej wielkości? CoToMa i co z tym numerem?
Indycze nie przechodzą przez strzykawkę, więc można nimi karmić tylko łyżeczką. A jak kot ma problemy z łykaniem, to jednak łatwiej karmić przez strzykawkę. U nas wszystkie kurczakowe już wykupiłam
Jeśli chodzi o strzykawki, to na jutro będę już miała 100 sztuk "dwójek".
Na numer na razie czekam.
CoToMa pisze:kristinbb pisze:Czuję ,że to wejście będzie mnie drogo kosztowało....
Dzisiaj mogę już to napisać oficjalnie, że udało nam się otworzyć fundację. Otrzymaliśmy również status organizacji pożytku publicznego, ale niestety w tym roku 1% nie możemy zbierać. Dopiero za rok.
Zatem nasze przytuliskowce są teraz pod opieką Fundacji "Azyl Nadziei" dla zwierząt potrzebujących pomocy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 125 gości