FAN - Koty p.Ali III - Potrzebna klatka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 21, 2008 11:23

CoToMa pisze:Dedykacja dla Trawy :D

Obrazek Jamajka

dziekuje :wink:
jaka ona jest sliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lut 21, 2008 15:02

Fraszka, mamusia Whisky i Martini

Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw lut 21, 2008 16:27

CoToMa pisze:Fraszka, mamusia Whisky i Martini

Obrazek

przepiękna króweczka :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lut 21, 2008 18:47

Femka pisze:
CoToMa pisze:Fraszka, mamusia Whisky i Martini

Obrazek

przepiękna króweczka :D

Ja bym powiedziała, że zjawiskowo piękna :D Takie ma ślicznie wymalowane pysio :D
Obrazek

theta

Od: Nie cze 10, 2007 13:49

Post » Czw lut 21, 2008 19:45

Ach to tutaj są koteczki przez które zleciałam ze stołka... :roll:
Wszystkie gnaty jeszcze mam obolałe, to muszę poczytać w ramach rekompensaty ten wątek... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw lut 21, 2008 19:54

kristinbb pisze:Ach to tutaj są koteczki przez które zleciałam ze stołka... :roll:
Wszystkie gnaty jeszcze mam obolałe, to muszę poczytać w ramach rekompensaty ten wątek... :roll:

Witamy, witamy
Obrazek

Czuję się winna Twoich obolałych części ciała 8)
...

CoToMa

Post » Czw lut 21, 2008 20:02

Kupiłam dzisiaj Sumamed i Convalescenty. Natomiast brak w Opolu kurczakowych gerberków. Wszędzie wykupione i zostały tylko indyki. Strzykawki też jeden pan w aptece wykupił. Dla mnie zostały tylko 4, ale za to dostałam je gratis. Na jutro mają zamówić 100.

Na sumamedzie mamy już kilkanaście kotów. Myszkinek i Basia na szczęście już sami jedzą. Ale za to Chrupkę, Moccę i niewidomą koteczką trzeba karmić. Najgorzej jest z Chrupką. Natomiast Mocca i niewidoma czarnulka zjadły (karmione łyżeczką) po pół gerberka.
...

CoToMa

Post » Czw lut 21, 2008 20:08

Czuję ,że to wejście będzie mnie drogo kosztowało.... Obrazek

Czy to przytulisko podlega pod 1%??
Strasznie dużo tych koteczków jak na jedną prywatną osobę...Obrazek
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw lut 21, 2008 20:11

CoToMa pisze:Kupiłam dzisiaj Sumamed i Convalescenty. Natomiast brak w Opolu kurczakowych gerberków. Wszędzie wykupione i zostały tylko indyki. Strzykawki też jeden pan w aptece wykupił. Dla mnie zostały tylko 4, ale za to dostałam je gratis. Na jutro mają zamówić 100.

Na sumamedzie mamy już kilkanaście kotów. Myszkinek i Basia na szczęście już sami jedzą. Ale za to Chrupkę, Moccę i niewidomą koteczką trzeba karmić. Najgorzej jest z Chrupką. Natomiast Mocca i niewidoma czarnulka zjadły (karmione łyżeczką) po pół gerberka.

A indyczych Gerberów nie chcą jeść? U nas też brak takich z kurczaka, będę sprawdzała. Dużo potrzebujecie tych strzykawek(i na kiedy)? I jakiej wielkości? CoToMa i co z tym numerem?
Obrazek

theta

Post » Czw lut 21, 2008 20:13

kristinbb pisze:Czuję ,że to wejście będzie mnie drogo kosztowało.... Obrazek

Czy już nie tylko obite części ciała Cię bolą? :twisted: :twisted: :twisted:

Witamy na wątku :)
Obrazek

theta

Post » Czw lut 21, 2008 20:15

theta pisze:
CoToMa pisze:Kupiłam dzisiaj Sumamed i Convalescenty. Natomiast brak w Opolu kurczakowych gerberków. Wszędzie wykupione i zostały tylko indyki. Strzykawki też jeden pan w aptece wykupił. Dla mnie zostały tylko 4, ale za to dostałam je gratis. Na jutro mają zamówić 100.

A indyczych Gerberów nie chcą jeść? U nas też brak takich z kurczaka, będę sprawdzała. Dużo potrzebujecie tych strzykawek(i na kiedy)? I jakiej wielkości? CoToMa i co z tym numerem?

Indycze nie przechodzą przez strzykawkę, więc można nimi karmić tylko łyżeczką. A jak kot ma problemy z łykaniem, to jednak łatwiej karmić przez strzykawkę. U nas wszystkie kurczakowe już wykupiłam :(
Jeśli chodzi o strzykawki, to na jutro będę już miała 100 sztuk "dwójek".
Na numer na razie czekam.
...

CoToMa

Post » Czw lut 21, 2008 20:21

Dzisiaj mogę już to napisać oficjalnie, że udało nam się otworzyć fundację. Otrzymaliśmy również status organizacji pożytku publicznego, ale niestety w tym roku 1% nie możemy zbierać. Dopiero za rok.

Zatem nasze przytuliskowce są teraz pod opieką Fundacji "Azyl Nadziei" dla zwierząt potrzebujących pomocy.
...

CoToMa

Post » Czw lut 21, 2008 20:30

CoToMa pisze:
theta pisze:

Indycze nie przechodzą przez strzykawkę, więc można nimi karmić tylko łyżeczką. A jak kot ma problemy z łykaniem, to jednak łatwiej karmić przez strzykawkę. U nas wszystkie kurczakowe już wykupiłam :(
Jeśli chodzi o strzykawki, to na jutro będę już miała 100 sztuk "dwójek".
Na numer na razie czekam.

A ja kupiłam tylko indycze :oops: No nic pozwiedzam okoliczne sklepy, chociaż ciężko widzę czystego kurczaka :( Po eksperymentuję z mięsem i strzykawką.
Obrazek

theta

Post » Czw lut 21, 2008 20:31

CoToMa pisze:

Dzisiaj mogę już to napisać oficjalnie, że udało nam się otworzyć fundację. Otrzymaliśmy również status organizacji pożytku publicznego, ale niestety w tym roku 1% nie możemy zbierać. Dopiero za rok.

Zatem nasze przytuliskowce są teraz pod opieką Fundacji "Azyl Nadziei" dla zwierząt potrzebujących pomocy.

Zmieniać banerek?
Obrazek

theta

Post » Czw lut 21, 2008 20:34

Theta - indycze sa dobre, ale jak kot już sam je. Niestety te kurczakowe chyba szybciej schodzą i dlatego trudniej je dostać.
A jeśli chodzi o banerek, to nie wiem czy zmieniać. Może na jakiś czas zostawić?
...

CoToMa

[poprzednia][następna]