fragment tekstu Goni, nie ma spacji przy znakach interpunkcyjnych
"Widzę że pod moją nieobecność dużo się działo a tylko dla tego że ktoś twierdzi że dzwonił do weta mimo że tam nie d
zwonił!!!!Napewno nikt krzywdy mu nie zrobił!!!!Nie czytałam jeszcze wszystkiego ale powiem krótko dla mnie jest to chore oskarżać kogoś bez podstawnie!!!Staraliśmy się mu pomuc ale niestety nie byliśmy w st
anie!Tak poza tym Izabela wogle nie kazała nam z nim jechać na
kroplówki.Powiedziała tylko że za jakiś czas trzeba powtórzyć badania!!!Zresztą nie mam podstaw się tłumaczyć!Nie zrobiłam nic złego wręcz prz
eciwnie.Skoro ktoś myśli inaczej to znaczy że nie zależy mu na dobru zwierząt skoro to e ktoś bierze kota ze schroniska,zapewnia mu dom,opiekę i dużo m
iłości.Szkoda że chciałam pomóc!!!Już więcej tego błedu nie popełnie!!!
tekst shishki:
"Przyjmę kota/kotkę persa w d
oświadczone,odpowiedzialne ręce.Mamy już w domu dwa kociaki e
uropejskie,które w połowie lutego zostaną wysterylizowane.Nasz domek jest domkiem niewychodzącym,kotek znajdzie u na
s ciepły,bezpieczny kąt.Przyjmiemy kotka łagodnego,który nie stwarza problemów w kontaktach z innymi kociakami.Kiedyś mieliśmy już persy wzięte z nieodpowiedzialnych rąk...kotki na szczęście znalazły dobre domy:)Teraz szukamy kota,który zostanie u nas już na z
awsze.Niestety nie możemy zapewnić transportu,samodzielnie możemy odebrać kota jedynie z okolic Katowic.Ze swojej strony gwarantujemy,że kotek zostanie wysterylizowany/wykastrowany w razie gdyby jeszcze
nie był,będzie również regularnie szczepiony i odrobaczany tak jak nasze 2 kociaki:)Mamy świadomość,że kot którego przyjmiemy może być zabiedzony ale i to nie stwarza problemu,ponieważ niejednokrotnie mieliśmy do czynienia z wycinaniem kołtunów a nawet z goleniem:)"
Dziewczyny, jest nas tu trochę, czasami wysokiej klasy specjalistek

niektóre mają wielkie doświadczenie analityczne, niektóre instynkt, zwróćmy uwage na tę osobę, niech zrzumie, że na tym forum juz nikogo nie oszuka.