Ostrzezenie !!! Gonia nie nadaje sie na DT ani DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 06, 2008 20:09

Hop do góry,bo sprawa ważna!!!!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro lut 06, 2008 20:17

Shishka to moim zdaniem Gonia.

Jestem pewna w 99%.
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Śro lut 06, 2008 20:26

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Śro lut 06, 2008 20:30

Boję się, że niewinna dziewczyna może ucierpieć przez te podejrzenia...
Ale z drugiej strony, jeśli dziewczyna jest w porządku, to nie powinna mieć obiekcji przed wizytą przedadopcyjną.
Co do stylu, to Gonia robiła okropne błędy ortograficzne - jej posty były nimi tak usiane, że trudno je było czytać. Nie sądzę, żeby to był celowy kamuflaż, na dogomanii pod innym nickiem też pisała z błędami.
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro lut 06, 2008 21:25

WIecie co, to że błędy, to że spacji brak, ale porównajcie sposób budowania zdań, jakiś specyficzny sposób myslenia. No i nagłe pojawienie sie tutaj, od razu i jedynie w celu szukania persów, ( ani słowa o swoich kotach, które niby w domu) Mam podobne wrażenie jak Karolka, niestety.

Ciesze się i martwię jednoczesnie, ciesze się, że zwróciłyscie uwagę na te same rzeczy, martwię sie, że nie pozbędziemy się jej z forum.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro lut 06, 2008 21:26

No tak trzeba zachować czujność!!!
A teraz w górę!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro lut 06, 2008 21:36

fragment tekstu Goni, nie ma spacji przy znakach interpunkcyjnych

"Widzę że pod moją nieobecność dużo się działo a tylko dla tego że ktoś twierdzi że dzwonił do weta mimo że tam nie dzwonił!!!!Napewno nikt krzywdy mu nie zrobił!!!!Nie czytałam jeszcze wszystkiego ale powiem krótko dla mnie jest to chore oskarżać kogoś bez podstawnie!!!Staraliśmy się mu pomuc ale niestety nie byliśmy w stanie!Tak poza tym Izabela wogle nie kazała nam z nim jechać na kroplówki.Powiedziała tylko że za jakiś czas trzeba powtórzyć badania!!!Zresztą nie mam podstaw się tłumaczyć!Nie zrobiłam nic złego wręcz przeciwnie.Skoro ktoś myśli inaczej to znaczy że nie zależy mu na dobru zwierząt skoro to e ktoś bierze kota ze schroniska,zapewnia mu dom,opiekę i dużo miłości.Szkoda że chciałam pomóc!!!Już więcej tego błedu nie popełnie!!!

tekst shishki:
"Przyjmę kota/kotkę persa w doświadczone,odpowiedzialne ręce.Mamy już w domu dwa kociaki europejskie,które w połowie lutego zostaną wysterylizowane.Nasz domek jest domkiem niewychodzącym,kotek znajdzie u nas ciepły,bezpieczny kąt.Przyjmiemy kotka łagodnego,który nie stwarza problemów w kontaktach z innymi kociakami.Kiedyś mieliśmy już persy wzięte z nieodpowiedzialnych rąk...kotki na szczęście znalazły dobre domy:)Teraz szukamy kota,który zostanie u nas już na zawsze.Niestety nie możemy zapewnić transportu,samodzielnie możemy odebrać kota jedynie z okolic Katowic.Ze swojej strony gwarantujemy,że kotek zostanie wysterylizowany/wykastrowany w razie gdyby jeszcze nie był,będzie również regularnie szczepiony i odrobaczany tak jak nasze 2 kociaki:)Mamy świadomość,że kot którego przyjmiemy może być zabiedzony ale i to nie stwarza problemu,ponieważ niejednokrotnie mieliśmy do czynienia z wycinaniem kołtunów a nawet z goleniem:)"

Dziewczyny, jest nas tu trochę, czasami wysokiej klasy specjalistek :twisted: niektóre mają wielkie doświadczenie analityczne, niektóre instynkt, zwróćmy uwage na tę osobę, niech zrzumie, że na tym forum juz nikogo nie oszuka.

Anda

Post » Śro lut 06, 2008 21:43

Anda, to przecież wiadoma sprawa. Rzadko zdarzają się dwie różne osoby mające IDENTYCZNY styl pisania. A juz ogromnym zbiegiem okoliczności jest spotkac 2 różne osoby z taką tendencją na kocim forum i poszukujące tylko włochatych kotów :roll:

Gonia/Shishka szybko się zorientuje, że ją nakryłyśmy - bo przecież tutaj na forum chlapiemy o naszych podejrzeniach - i zaloguje się kolejny raz jako inna osoba i będzie uważać na takie wpadki, żeby nas zmylić. Więc lepiej takie sprawy omawiać na pw.
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Śro lut 06, 2008 21:48

Ma forum ostatnio jeszcze jedna osoba była chętna na persa. Styl pisania był bardzo podobny do powyższego...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro lut 06, 2008 21:51

Przystopujcie trochę. Shishka jest w stanie przedstawić rekomendację od Wandul66, od której brała swoją kotkę Shishę. Czujność czujnością, ale nie rozwalmy całego forum, domki trzeba sprawdzać, a nie wyrokować z daleka. Już się boję sytuacji gdzie jakaś wreda będzie miała walniętą czcionkę "a" na klawiaturze, a Wy mnie zbanujecie do kompletu z nią bo takie same braki w słowach wystąpią... :wink:

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Śro lut 06, 2008 21:52

Jeśli Wasze przypuszczenia są prawdą (podkreślam: JEŚLI) to... Jestem w ciężkim szoku 8O ile ta cała Gonia ma tupetu i uporu. Skoro by tak walczyła to naprawdę interes musiał nieźle iść. Bo jeśli Wasze przypuszczenia okażą się prawdziwe, to jak zachwanie tej osoby tłumaczyć? Czy to wogóle jest do ogarnięcia?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lut 06, 2008 22:00

Shiski, stawia więcej przecinków :wink:
Obrazek

kasia1

Od: Pon paź 24, 2005 20:59

Post » Śro lut 06, 2008 22:02

Napisalam do Wandull66, podrzucilam jej tez linki do watkow

czekam na odp

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Śro lut 06, 2008 22:05

Wiecie co, to chyba jednak paranoja :oops:

Ale teraz kazdy proponujący domek dla persa DT i podobnie wypowiadający się pod względem językowym, wyda mi się podejrzany.

Mam nadzieję, naprawdę, że ta dziewczyna jest OK i ktos z forum to potwierdzi.
Idę ochłonę, pooglądam mecz, co co
:oops:

Anda

Post » Śro lut 06, 2008 22:09

Dziewczyny proszę, nie nakręcajcie się..

Poczekajmy na Wandul..
Dla mnie jej rekomendacje będą wystarczające.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

[poprzednia][następna]