Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anisiaj pisze:U nas Dante dostaje szału,jak mu rozkładam taką plastikową skrzynkę, w której przywożę jedzenie z domu. Teraz właśnie w niej śpi, brzuchem do góry i z łapkami na głowie.
Do Kasi,albo kogoś z Lublina-mam od oddania prawie całe opakowanie 400g Puriny ProPlan z łososiem,dla kociąt delikatnych. Mój panicz ma to głęboko w nosie,teraz zresztą ma już zapasy karmy dla kastratów. Gdyby ktoś chciał, bardzo chętnie oddam,bo po co ma leżeć.
Mogę to dostarczyć do centrum,albo w przyszły weekend w inne miejsce w Lublinie.
Kasia D. pisze:Dziś w nocy zmarł Tygrysek. Jakoś podejrzanie mi schudł, z oczu i noska zaczeła leciec gęsta ropa...Wyglądało mi to wszytsko na mocznicę...
Od kilku dni był w lecznicy, w szpitalu. Bardzo ładnie płukał się z mocznika, pięknie jadł i pił. Miałam go dzisiaj zabrać do domu.
O 9 rano zadzwonił wet z informacją, ze gdy przyszedł na dyżur- Tygrysek juz nie żył.
Poprosiłam o sekcję, która wykazała dużą ilość płynu surowiczego w jamie brzusznej...
FIP?
Majka13, jego poprzednia opiekunka i obecna "mama" wirtualna, już wie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, lucjan123, smoki1960 i 81 gości