Moderator: Estraven
Aleksandra59 pisze:Chciałam powiedzieć - żegnajcie, spadam z tego wątku i z tego forum. Nieakceptuję pewnych zachowań i cynizmu ludzi, którzy mienia się kociarzami. Wolę pozostać nieświadomą kociarą. Przelew zrobię na konto tak jak obiecałam. Miło było poznać
Trinity36 pisze:Aleksandra59 pisze:Chciałam powiedzieć - żegnajcie, spadam z tego wątku i z tego forum. Nieakceptuję pewnych zachowań i cynizmu ludzi, którzy mienia się kociarzami. Wolę pozostać nieświadomą kociarą. Przelew zrobię na konto tak jak obiecałam. Miło było poznać
Aleksandra59, co się stało?
Jeśli ktoś Ci zrobił przykrość to lunij to, naprawde, szkoda Twoich nerwow, tu u nas możesz się wyżalić. Proszę, nie zostawiaj nas..
Aleksandra59 pisze:Trinity36 pisze:Aleksandra59 pisze:Chciałam powiedzieć - żegnajcie, spadam z tego wątku i z tego forum. Nieakceptuję pewnych zachowań i cynizmu ludzi, którzy mienia się kociarzami. Wolę pozostać nieświadomą kociarą. Przelew zrobię na konto tak jak obiecałam. Miło było poznać
Aleksandra59, co się stało?
Jeśli ktoś Ci zrobił przykrość to lunij to, naprawde, szkoda Twoich nerwow, tu u nas możesz się wyżalić. Proszę, nie zostawiaj nas..
Trinity - nie jest moim zamiarem nakręcanie atmosfery, właśnie przez to nakręcanie podjęłam decyzję odejścia z tego forum. Szkoda mi tylko, że tak krótko byłam czarownicą
ajmk pisze:Ej.... Nie składa się życzeń zawczasuPrzecież mogę nie dożyć
Tfu, tfu...
]ajmk pisze:Weszłam tu na chwilkę i jestem w ciężkim szoku! Bardzo mi przykro z powodu Aleksandry59![]()
Staram się zrozumieć. Szkoda, że nie napisała o co chodzi. Jednakże faktem jest, że aby przetrwać czasami na forum trzeba mieć sporo samozaparcia. Szkoda, że czasem niektórzy przypisują sobie wszechwiedzę itp. Myślę, że o to mogło chodzić. Ale lepiej się nie domyślać. ALeksandro (jeśli to przeczytasz) - najważniejsza jest miłość do kotów. Nie musisz o niej pisać na forum. Ważne abyś jej doświadczała w życiu. Dziękuję, że chciałaś z nami być i pozdrawiam!
trawa11 pisze:ajmk pisze:Weszłam tu na chwilkę i jestem w ciężkim szoku! Bardzo mi przykro z powodu Aleksandry59![]()
Staram się zrozumieć. Szkoda, że nie napisała o co chodzi. Jednakże faktem jest, że aby przetrwać czasami na forum trzeba mieć sporo samozaparcia. Szkoda, że czasem niektórzy przypisują sobie wszechwiedzę itp. Myślę, że o to mogło chodzić. Ale lepiej się nie domyślać. ALeksandro (jeśli to przeczytasz) - najważniejsza jest miłość do kotów. Nie musisz o niej pisać na forum. Ważne abyś jej doświadczała w życiu. Dziękuję, że chciałaś z nami być i pozdrawiam!
ja mysle ,z eto coś ma wspólnego z wczorajszym wątkiem o łodzkich kotach.....
Aleksandroz nami nie chcesz zostać
![]()
![]()
![]()
:
Mamy imieniny tego samego dniaajmk pisze:Mam POWROTNY bilet!!
Wracam we wtorek 22 stycznia
(Na imieniny swoje jeszcze z mężem zostanę)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, madziek*GONZO*, Meteorolog1 i 101 gości