Nie ma szans, bo ... nadajemy z nowego wątku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 07, 2008 9:12

Składam oficjalną reklamację,miała przyjechać do mnie staruszka spokojna i grzeczniutka a zamiast Kici mam Furię 8O .Dzisiaj rano obudziłam się w towarzystwie kotów i .....olbrzymiego pająka spoczywającego na mojej poduni :? .Kicia vel Furia ,jak tylko zobaczyła że mam otwarte oczy natychmiast podsunęła pajora mi pod nos :twisted: Rozumiem,że to mialo być coś w rodzaju prezentu 8O .następnie kota pełnym galopem wpadła do kuchni i wsunęła śniadanko no i się zaczęło....Nie wiem co po śniadanku w Nią wstąpiło ale zaczęła ganiać po chałupie,ukradła Tygrysowi jego ukochaną myszkę i pokazała mu co się z nią robi :D ,Mysz została pozbawiona futerka i rozerwana na strzępy,następnie kota zainteresowała się moimi storczykami(2 złapałam w locie),zaczepiała rezydenta tak,że ten ewakułował się na z góry upatrzone pozycje i do tej pory dzielnie broni swej niepodległości ,nie wiem jak Tygrys,ale Furia ma wspaniałą zabawę :D ,ja zresztą też :twisted:

olek73

Od: Śro sty 09, 2008 18:44

Post » Czw lut 07, 2008 9:31

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Jak dobrze czytać taką relację... :D

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Czw lut 07, 2008 12:24

U Martki jest na tymczasie koteczka ze schronu.
Trzeba wesprzeć dziewczyny.

Maia pisze:Marcjanno kaska przelana, jutro powinna być na koncie. Proszę, abyś wystawiłam na bazarku ponownie torbę i niezapominajkę :wink:

Dzieki Ci wielkie!
:1luvu:

Czyli mamy reaktywację aukcji!

Ponownie wystawiamy od 5zł!!!!!!!!!!!!!
1/ Kocio-torba
Obrazek Obrazek
część "pakowna" 31 x 23 cm
uszy 32 cm

2/ Kot-niezapominajka
Obrazek Obrazek

Zapraszam!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=71636

* * * * * * * * * * * * * * *

Każda z tych niezbędnych kociarze KOTOWATOŚCI ma pomóc Martce, która opiekuje się połamana kotką http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=68968. Koteczke niedługo czeka wyciaganie śrub z łapki.
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Czw lut 07, 2008 21:19

olek73 pisze:Składam oficjalną reklamację,miała przyjechać do mnie staruszka spokojna i grzeczniutka a zamiast Kici mam Furię 8O .Dzisiaj rano obudziłam się w towarzystwie kotów i .....olbrzymiego pająka spoczywającego na mojej poduni :? .Kicia vel Furia ,jak tylko zobaczyła że mam otwarte oczy natychmiast podsunęła pajora mi pod nos :twisted: Rozumiem,że to mialo być coś w rodzaju prezentu 8O .następnie kota pełnym galopem wpadła do kuchni i wsunęła śniadanko no i się zaczęło....Nie wiem co po śniadanku w Nią wstąpiło ale zaczęła ganiać po chałupie,ukradła Tygrysowi jego ukochaną myszkę i pokazała mu co się z nią robi :D ,Mysz została pozbawiona futerka i rozerwana na strzępy,następnie kota zainteresowała się moimi storczykami(2 złapałam w locie),zaczepiała rezydenta tak,że ten ewakułował się na z góry upatrzone pozycje i do tej pory dzielnie broni swej niepodległości ,nie wiem jak Tygrys,ale Furia ma wspaniałą zabawę :D ,ja zresztą też :twisted:

czuje sie zazdrosna bo zaden z moich kotow nie podarowal mi pajaka :twisted:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lut 08, 2008 10:34

Etka pisze: czuje sie zazdrosna bo zaden z moich kotow nie podarowal mi pajaka :twisted:

:crying: ja też!
Obrazek

marcjannakape

Post » Pt lut 08, 2008 11:23

marcjannakape pisze:
Etka pisze: czuje sie zazdrosna bo zaden z moich kotow nie podarowal mi pajaka :twisted:

a może po prostu zbyt dokładnie sprzątacie?
odpuśćcie trochę, a pająk się znajdzie raz raz :wink:
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pt lut 08, 2008 11:29

wania71 pisze:
marcjannakape pisze:

a może po prostu zbyt dokładnie sprzątacie?
odpuśćcie trochę, a pająk się znajdzie raz raz :wink:

Pedantką to ja na pweno nie jestem :oops:
Pająki są, ale może koty sie ich boją :roll: ?
Obrazek

marcjannakape

Post » Pt lut 08, 2008 11:33

Marcjanno, a moze po prostu je zjadaja - moje nie dość, ze takie grubasy, zżeraja wszystko, co upolują :roll: wiec i ja nie moge sie rozkoszowac pajakiem :P :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lut 08, 2008 11:51

:lol: Do mnie pająki od sąsiada przyłażą :D A ten to był wyjątkowo wyrośnięty bleh :? Wróciłyśmy od weta :D kicia trochę lepiej oddycha i już aż tak nie śwista,po pozbyciu się pasażera trochę mniejszy brzuszek i ogólnie nie jest żle.Następna kontrola we środę.Kicia vel Furia to kota baardzo łowna,dziś upolowala skarpetę mojego Męża(współczuję koci to musiało być traumatyczne przeżycie 8) ).Do udanych polowań można zaliczyć również pokonany odkurzacz ,i ściera do podłogi tyż padła :lol: :lol: .Marcjanna ,to miał być spokojny nakolankowy kot....... 8O :D

olek73

Post » Pt lut 08, 2008 15:54

olek73 pisze::lol: Do mnie pająki od sąsiada przyłażą :D A ten to był wyjątkowo wyrośnięty bleh :? Wróciłyśmy od weta :D kicia trochę lepiej oddycha i już aż tak nie śwista,po pozbyciu się pasażera trochę mniejszy brzuszek i ogólnie nie jest żle.Następna kontrola we środę.Kicia vel Furia to kota baardzo łowna,dziś upolowala skarpetę mojego Męża(współczuję koci to musiało być traumatyczne przeżycie 8) ).Do udanych polowań można zaliczyć również pokonany odkurzacz ,i ściera do podłogi tyż padła :lol: :lol: .Marcjanna ,to miał być spokojny nakolankowy kot....... 8O :D

widzisz a masz taka fajna psotnice co smiechu co niemiara dostarcza :D

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lut 08, 2008 16:02

olek73 pisze: Marcjanna ,to miał być spokojny nakolankowy kot....... 8O :D

Tak sobie myslę, analizując :roll: koty, które przeszły przez moje ręce i idąc do własnego domu dostały nalepkę "spokojny/grZeczny/nakolankowy/leniwy", to teraz szaleją :?
To ja chyba taka straszna jestem! Boją sie mnie i są cacy :twisted:
Obrazek

marcjannakape

Post » Sob lut 09, 2008 20:48

Napiszę a co mi tam :roll: .Z Kicią coraz lepiej,już nie sapie przy jedzeniu,porcję zjada na raz a nie na parę razy :D ,oczko też mniej łzawi.Przyzwyczaiła się też do czyszczenia i zakraplania uszek,może dlatego,że po każdej "operacji"pędzi do kuchni i dostaje kawałeczek wołowinki :oops: :oops: .Tygrys już do Niej się przyzwyczaił na tyle że kota może polożyć się z Nim na jednej wersalce :D .Ogólnie dokocenie przebiegło bez konfliktów 8O ,ale to zasługa charakteru Kici :P .Dzisiaj też przetykaliśmy zapchanego Tygrysa :? Ten dopiero pokazał co potrafi...My pogryzieni,podrapani,zasikana wersalka i dywany,ale poszło :D a już bałam się że do całodobówki będę musiała pędzić...Ech te futra okropne :wink:

Kurczę nie umiem wstawiać zdjęc :oops: :oops: tępa jestem okrutnie pod tym względem :evil: :evil: :evil:

olek73

Post » Nie lut 10, 2008 11:28

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wania71

Post » Nie lut 10, 2008 11:41

http://www.upload.miau.pl/

To jest proste, ale ja nie umiem, niestety, wytłumaczyć, jak to zrobić :oops:.
* kliknij na link powyżej
* kliknij przeglądaj( tylko zdjęcie musi mieć do 200kb - takie , jak mi przysłałaś )
* kliknij wyślij i już
Jeśli się nie uda, to tylko dlatego, że ja nie potrafię wytłumaczyć. Mam tą wygodę, że mój mąż jest komputerowym maniakiem, więc klikam sobie jak popadnie, a on potem naprawia, muszę tylko znieść jego wrzaski :)
Obrazek

wania71

Post » Nie lut 10, 2008 11:42

Jeszcze raz dzięki Wania :D
Ostatnio edytowano Pon lut 11, 2008 11:15 przez olek73, łącznie edytowano 1 raz

olek73

[poprzednia][następna]