Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maia pisze:Marcjanno kaska przelana, jutro powinna być na koncie. Proszę, abyś wystawiłam na bazarku ponownie torbę i niezapominajkę
olek73 pisze:Składam oficjalną reklamację,miała przyjechać do mnie staruszka spokojna i grzeczniutka a zamiast Kici mam Furię.Dzisiaj rano obudziłam się w towarzystwie kotów i .....olbrzymiego pająka spoczywającego na mojej poduni
.Kicia vel Furia ,jak tylko zobaczyła że mam otwarte oczy natychmiast podsunęła pajora mi pod nos
Rozumiem,że to mialo być coś w rodzaju prezentu
.następnie kota pełnym galopem wpadła do kuchni i wsunęła śniadanko no i się zaczęło....Nie wiem co po śniadanku w Nią wstąpiło ale zaczęła ganiać po chałupie,ukradła Tygrysowi jego ukochaną myszkę i pokazała mu co się z nią robi
,Mysz została pozbawiona futerka i rozerwana na strzępy,następnie kota zainteresowała się moimi storczykami(2 złapałam w locie),zaczepiała rezydenta tak,że ten ewakułował się na z góry upatrzone pozycje i do tej pory dzielnie broni swej niepodległości ,nie wiem jak Tygrys,ale Furia ma wspaniałą zabawę
,ja zresztą też
marcjannakape pisze:Etka pisze: czuje sie zazdrosna bo zaden z moich kotow nie podarowal mi pajaka
ja też!
wania71 pisze:marcjannakape pisze:Etka pisze: czuje sie zazdrosna bo zaden z moich kotow nie podarowal mi pajaka
ja też!
a może po prostu zbyt dokładnie sprzątacie?
odpuśćcie trochę, a pająk się znajdzie raz raz
olek73 pisze::lol: Do mnie pająki od sąsiada przyłażąA ten to był wyjątkowo wyrośnięty bleh
Wróciłyśmy od weta
kicia trochę lepiej oddycha i już aż tak nie śwista,po pozbyciu się pasażera trochę mniejszy brzuszek i ogólnie nie jest żle.Następna kontrola we środę.Kicia vel Furia to kota baardzo łowna,dziś upolowala skarpetę mojego Męża(współczuję koci to musiało być traumatyczne przeżycie
).Do udanych polowań można zaliczyć również pokonany odkurzacz ,i ściera do podłogi tyż padła
![]()
.Marcjanna ,to miał być spokojny nakolankowy kot.......
![]()
olek73 pisze: Marcjanna ,to miał być spokojny nakolankowy kot.......![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Maniek19, MB&Ofelia i 270 gości