KROPKA-jestem dobrej mysli

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 23, 2003 11:16

pytalam...jeden byl duzy i znajda byl( bynajmniej dziewczyny tak mowily) byl bardzo chory.a drugi kot ku mojemu przerazeniu wyszedl na spacer w wieku 4 miesiecy ( byl bialo rudy) byl szukany ale bez rezultatow, podejrzenai sa ze ktos go zwedzil.no poprosilam dziewczyny aby brzdaca nei wyprowadzaly jednak na spacer :evil: a zaraz bede dzwonic jak kropce minela noc.
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Pt maja 23, 2003 11:21

Pewnie wiesz to wszystko i juz im powiedziałas, ale na wszelki wypadek napiszę. Sterylizacja i zabezpieczenie okien :wink:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pt maja 23, 2003 11:27

Bidulko, nie martw się, napewno będzie dobrze. Kochajacy domek i pełna micha oraz łapska ludzi do miętolenia i gryzienia.
A tak szczerze, pocieszam Cię, ale pewnie tez tyczałabym jak bóbr- wiem co to było jak rudzielec pojechał. Trzymaj się Słonko!!

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pt maja 23, 2003 11:45

no jakos sie trzymam...pusto pusto w domu :? no mam jeszcze moje dwa wyjce ktore wlasnei jedza i nic poza miskami nei widza :roll: jak tylko sie dodzwonie to dam znac.tak sobei mysle ze najchetniej pojechalabym i wzielabym kropke spowrotem i koniec kropka.[ no ale bede konsekwentna..w koncu trzeba ufac ludziom chociaz troche] co do jakosci domku..kazdy lepszy niz pelne zagrozenie ze strony samochodow.co do zabezpieczenia balkonu to nei wiem...mieszkaja z rodzicami..i to oni moga byc przeszkoda.sterylizacja..hymm zdazylam wyczaic ze maja w miare modrego weta.np.uswiadomil ich ze w tanich zarciach sa uzalezniacze( ich jeden kot byl uzalezniony od jakiegos jednego rodzaju pokarmu) moze im wet doradzi ze sterylka.tez wiem ze maja kolezanke ktora zakcona jest..wiec raczej kot nie jest dla nich obcym stworzeniem.
Obrazek

ipsi

Post » Pt maja 23, 2003 13:24

a dodzwonilam sie:D
mala nei plakalaw nocy-spala w lozku ( szczesciara, zadowolona pewno jak diabli byla :D ) wszystko w porzadku je i pije..do kuwety lata sama .rozrabia zdazyla kwiatki jzu poprzewracac..kochany kot :wink: podoba sie mamie dziewczyn :D ufffffffffffffffffff nie moglo byc inaczej kropka jest przeciez przecudna 8) :roll:
no ...to teraz jestem spokojna.doinformowalam dziewczyne o emilu ktory jej poslalam.wiec moze zawitaja kedys na forum.

o jak mi dobrze i spokojnie wiedzac ze wszystko ok ( ta dziewuszka z ktora rozmawialm jest bardzo sympatyczna i zywiolowa i to chyba kot byl dla niej.bo siostra jak ogladaly krope, pytala sie jej czy chce wlasnei takiego kotka.)

nie zmienia to jednak faktu ze nadal mam zal do bocka.. :?
Obrazek

ipsi

Post » Pt maja 23, 2003 13:47

ipsi spójrz na to z innej strony: wciąż masz miejsce na jakąś inną kociobidule. :roll:
może to mała pociecha, ale maluszek tak dobrze trafił.
i to dzięki Tobie :lol:
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Pt maja 23, 2003 20:05

Biedna ipsi... A powinnaś się cieszyć że Kropka znalazła dom i kochających opiekunów...
Ipsi - szczęściara bo przynosi kotom szczęście.... :D
Pozdrawiam, Krzysio

Krzysio

Od: Pt lut 21, 2003 0:59

Post » Pt maja 23, 2003 21:39

ipsi pisze:( szczesciara, zadowolona pewno jak diabli byla :D )

Spac w lozku miedzy dwoma nastoletnimi (?) dziewczynami to raczej kocur bylby zadowolony jak diabli :twisted: :twisted: :twisted: a nie kotka ;) ;) ;)
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Pt maja 23, 2003 21:40

heh wrocilam z pracy otwieram poczta i mam emila od cecyli nowej pani kropki:) no i pierwsze zaskoczenie ona tez jest studentka( cholercia ide na kurs jak rozpoznawac wiek ludzi :wink: )i dodatku mojej uczelni czyli ar :D
kropka zostala kropka.a zaoferowalam swoja pomoc w razie ich wyjazdow ze np.moge przetrzymac kropke pare dni, jesli chca..i nei ma sprawy:) dowiedzialam sie ze pewno jeszcze sie naciesze kropka bo one czesto wyjezdzaj a zabieranie kotow ze soba dla kotow jest meczace..WIEC MOZE JESZCZE ZOBACZE KROPKE!!!!i byc moze dziewczyny pojawia sie na forum..cecylia stwierdzila ze kocie forum na bank sie przyda :wink:
srututututtututututut jesem szczesliwa :P
Obrazek

ipsi

Post » Pt maja 23, 2003 21:43

a vitez nie iwem jak to ujelam...mozgownice mam przemeczona teraz :roll: ale pewno mi chodzilo o to ze u ktorejs z dziewczyn spala 8) no ale fakt faktem kocur pewno bardziej zadowolony bylby :lol:
Obrazek

ipsi

Post » Pt maja 23, 2003 22:45

Kurcze, az sie wzruszylam :roll: :oops:
Mam nadzieje, ze Kropeczka bedzie miala dobry dom...
Szkoda, ze nie mogla zostac u Ciebie, Ipsi-mamusiu, ale czasem tak bywa :cry:
Bocian tez pewnie dziwnie sie poczul..

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Sob maja 24, 2003 21:15

Wspaniale!!! Fajnie że na tym parszywym dla zwierząt świecie, tem tez się udało znaleźć przytulisko i dobrych opiekunów... :D :ok: :smiech3:
Pozdrawiam, Krzysio

Krzysio

Od: Pt lut 21, 2003 0:59

[poprzednia]